Bir gün inşallah bu sorunun cevabını alırız, hem de nasıl biliyo musun..?Bugün pek çok kez benim de aklıma gelen bir soru oldu bu.. İnşallah cevabı her bekleyen kadın için evet olur....
Adet gelmedikçe stres oluyorum canım stres oldukça adet gecikiyo.Cnm streste adetini etkilyo olabilir..allah isteyen herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin ins.
Kortizon dayamaktan başka bişey yapmadılar şu son 4 ayda.
Normal değilmiş 3 yıl doğum kontrol hapı Artı testesteron düşüren ilacı kullanıpta lhın bi gıdım bile düşmemesi.
Başka bi hastalık aradılar. Beyinde problem var dediler. Simülasyon test yapıp durdular sonuç elde ettiğim bu sürede sadece 10 kilo almak oldu.
Yumurtam oluşuyo ama çatlamıyo.
Vücut pıhtı atar diye tekrar doğum kontrole başladım mecburen.
Ben pes ettim 6 ay daha kullanıp bırakacam ondan sonra doğal yolla olursa olur olmasada evlatlık düşünüyorum.
Inşallah senin Bebeğin olur.
Ilk çocukları tüp bebek ile ikincisi normal yolla olan biri olarak sana diyorum ki ne kadar zor olsa da kafana takma.biliyorum elinde değil biliyorum çok zor icin karmakarışık aklın ve kalbin çok zıt şeyler diyor ama kafana taktikca daha da zor oluyor bu işler.Bunu o kadar çok kafama takıyorum ki..
Şu an tedavi sürecindeyim, düşünmemem gerekiyo bu kadar biliyorum..
Oluruna bırakmalıyım, ama olmuyo...
Bugün yine ağladım, çünkü beklenen adet gelmedi,
o kadar ilacın üstüne hala regl olmadım...
Sinir oluyorum bu duruma!
Gelse de devam etsem tedavime...
Dertliyim yani kızlar, moralim bozuk..
)=
Canmm sni ne kadar iyi anladigimi tahmn ediosndr..artk ilac kullanmaktan gına geldi..igne vurulmaktan her yerm delik deşik oldu..cok zor sürec maddi manevi cok yipratici Allahm imtihanimizi kolaylastrsn Rabbm sana bana ve tüm hastalara acill sifa versn amin
Bir kadın için öyle zor bir durum ki bu ancak yaşayan bilir. Bende 3 yıldır beklemekteyim tedavide gördüm yine olmadi yine olmadi biraz ara verdimAllah sanada isteyen bekleyen herkeze en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin inşallah. Zaman ilerledikce insan ister istemez panikliyor. Çevrende bakıyosun senden sonra evlenenlerin birçoğunun bebegi olmuş. Birini duysan hamile için cız ediyor. Bunlara katlanmak dayanmak öyle zorki öyle ağır bi imtihan ki buAllah bize sabır versin. Inşallah hayirli bi şekilde o güzel haberi biran evvel almayi hepimize nasip etsin Allahim
Canim yaa seni çok iyi anliyorum cokkk....bende 6 yillik evliligimin 3 yilini herr ay bebis beklemekle geçirdim halada bekliyorum bekliyorum bekliyorum.....
Canim yaa seni çok iyi anliyorum cokkk....bende 6 yillik evliligimin 3 yilini herr ay bebis beklemekle geçirdim halada bekliyorum bekliyorum bekliyorum.....
allahım isteyen herkese nasip etsin inş ama neden tüp bebek denemiyorsunuz
fazla bilgim olmadığı için sordum cnm inş en kısa zamanda saglıklı bir bebiş alırsın kucağınaSağolasın arkadaşım, bizi zaten üzen şey bu beklemek değil mi,
sen de mi pko'lusun?
Rabbim inşallah en yakın zamanda nasip e
Allah razı olsun, amin inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. .
Doktorum durumumu iyi gördü, günlük iğne ve ilaçlarla gebe kalabilirsin dedi.
O nedenle tüp düşünmedik.
Ayrıca tüp bebek dediğimiz olay çok maliyeti yüksek bir tedavi çeşidi..
Bir miktar borcumuzda var, o nedenle doktor tedavisindeyim..
Ilk çocukları tüp bebek ile ikincisi normal yolla olan biri olarak sana diyorum ki ne kadar zor olsa da kafana takma.biliyorum elinde değil biliyorum çok zor icin karmakarışık aklın ve kalbin çok zıt şeyler diyor ama kafana taktikca daha da zor oluyor bu işler.
Allah tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin Inşallah. Amin.
Sorabilirsin arkadaşım problem değil,fazla bilgim olmadığı için sordum cnm inş en kısa zamanda saglıklı bir bebiş alırsın kucağına
Amin Inşallah canım. Seni çok iyi anlıyorum ama güzel haberlerini de buradan paylaşacağın günler de yakın Inşallah.Amin inşallah kadesa
Forumda yorumlarını beğendiğim üyelerdensin..
Öncelikle desteğin için teşekkür ederim..
Ne güzel 2 tane evladın var, sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip olur inşallah..
Kafama takma olayına gelince bir zaman evet takmıyorum gerçekten..
Lakin sonra ufak bir şeyde ortaya çıkıyor, kızgınlığım sabırsızlığım..
Rabbim inşallah tez vakitte nasip eder de sizler gibi anne olurum..
Rabbim sana en kısa zamanda bir evlat versin insallah çifter çifterherseyin başı sağlık bunun içinde ruh sağlığının iyi olması gerekir bence en acelesinden kendini toparla herseryin sahibi olan Rabbim sana da vakti saati gelince hayırlı evlat verecektir kuzum yeterki kalpten yalvar yakar ...