Bizim ülkede sevgililik kavramı yok o yüzden de sorunlar çıkıyor.evlenmeden de gayet güzel ilişkiler yürütülebiliyor aslında.hem ana dana kavramlarıyla da uğraşmıyorsun.cefası kendine kaliyor sefası sana.gereksiz bir şekilde evliliğe şartlanma var.ha avantaj dezavantaj tartışılır ama seçenek olarak görülmüyor onu demek istedim sadece.
kadının çocuğu da var
hani çocuk olmasa diyecem ki çocuk istiyordur, normal.
bu kadında çocuk da var, illa evleneyim demesine gerek yok, sevgili olarak kalabilir, yine de ne güzel gönlüme göre sevgililik yaşayayım, uyarsam istersek evlenelim demiyor
ve fakat
görüşmek isteyen kimse çıkmıyormuş ki?
burada evlen evleme demeyi hiç doğru bulmam (burayı bırak reel hayatta kimseye bişey demem bu konularda kolay kolay) -ben kimseye boşan, ayrıl vs. de demem mesela can tehlikesi bariz bir psikopatlık büyük bir olay filan olmadıkça, çünkü buradan mı karar verecek, ben öyle ahkamlar kesmeyi çok gereksiz buluyorum.
ancak
kadın diyor ki "görüşemiyorum bile kimseyle"
evlen evlenme diye karpuz gibi ayrılmayalım hanımlar
bu çok tehlikeli, bunu bi görelim bence
kadının önüne görüşmek isteyen biri çıksa paldır küldür kendini evlilik yolunda bulabilir, neden çünkü 25-28 yaş arasında 1 kişiyle görüşebilmiş, daha da kimse olmayacak galiba der, diyecek gibi....
sevgili konu sahibi
ben hala ilk dediğimi diyorum siz daha inanların ilk evlendiği yaşlardasınız
ha ama 7-8 sene geçer o evlenenlerden bazısı boşanır 2. tura döner, bazısı gerçekçi olmayan beklentilerini indirir daha fazla kişiyle görüşmeye başlar vs. bakın o zaman taliplerinizde büyük artış olabilir, bunu çok ciddi söylüyorum. ama bu süreyi ay evlendim ay evlenemedim stresiyle geçirmeyin, size yazık, benim dediğim bu.