Acaba bir daha evlilik olmayacak mi

Nasip kısmet işleri bunlar. Eski eşin evleniyor diye böyle düşünüyorsun muhtemelen.

Yani genel olarak Asya boyle, tanidigim Cinli CEO bir adam bir keresinde Asya erkegi kalinkafalidir, toplumun degistigi gercegini oyle hemen idrak edemez demisti

Bir arkadaş yazmiş ya yukarıda, erkekler artık derdin ta kendisi diye. Buna ben de katılıyorum.
Geneli bırakın çocuklu kadının hayatını güzelleştirmeyi, bekar kadınların hayatına çökme peşinde. Çift maaş olup araba almak, düğün altınlarına çökme derdindeler.
Memur kadın diye de ölüyorlar. Maaş kartını alıp kadınlara aylık 3000 bin harçlık yolluyor adamlar.
Konu sahibinin de denk gelebileceği yüzde seksen böyle bir adam olacak.
Yuva, dert ortağı ararken oğlumu istemiyor, maaşımı vermiyor diye konu açar hale gelir.
Erkeklerin çoğu ya prenses olmuş ya paragöz. Üzgünüm ama böyle.

Öncelikle bu kafadan çıkın. Eski eşinizin evlendikten sonra mutlu olacağı ne malum ? Bazı mutlu durumların bize verilmesi ya da nasip olmasını imtihansiz olacağını mı zannediyorsunuz? Evladınız olur imtihan olursunuz. Evlenirsiniz eşiniz imtihan olur. Yani her zahmetin bir rahmeti var. Zıtlıklar bir arada. Siz niye kendinizi evde kalmış gibi hissediyorsunuz ki. Evladınız varmış. Evladınıza odaklanın. Hayatınıza biri girecekse olur. Hayatta her şey nasip. Siz şu an 28 yaşındasınız. Sizin yasinizdakiler bekar. Siz de bekâr olabilirsiniz. Demek ki nasibinizde bu varmış ve bu olmuş. .
Mesleğiniz var. Oglunuzla yiyin ,için gezin. Elbette ki sevmek sevilmek çok güzel ama zamanı gelince olur. Kötüyü cagirirsaniz kötülük sizi bulur. İyi düşünün iyi olsun.

kadının çocuğu da var
hani çocuk olmasa diyecem ki çocuk istiyordur, normal.

bu kadında çocuk da var, illa evleneyim demesine gerek yok, sevgili olarak kalabilir, yine de ne güzel gönlüme göre sevgililik yaşayayım, uyarsam istersek evlenelim demiyor

ve fakat

görüşmek isteyen kimse çıkmıyormuş ki?
burada evlen evleme demeyi hiç doğru bulmam (burayı bırak reel hayatta kimseye bişey demem bu konularda kolay kolay) -ben kimseye boşan, ayrıl vs. de demem mesela can tehlikesi bariz bir psikopatlık büyük bir olay filan olmadıkça, çünkü buradan mı karar verecek, ben öyle ahkamlar kesmeyi çok gereksiz buluyorum.

ancak
kadın diyor ki "görüşemiyorum bile kimseyle"
evlen evlenme diye karpuz gibi ayrılmayalım hanımlar

bu çok tehlikeli, bunu bi görelim bence
kadının önüne görüşmek isteyen biri çıksa paldır küldür kendini evlilik yolunda bulabilir, neden çünkü 25-28 yaş arasında 1 kişiyle görüşebilmiş, daha da kimse olmayacak galiba der, diyecek gibi....

sevgili konu sahibi
ben hala ilk dediğimi diyorum siz daha inanların ilk evlendiği yaşlardasınız
ha ama 7-8 sene geçer o evlenenlerden bazısı boşanır 2. tura döner, bazısı gerçekçi olmayan beklentilerini indirir daha fazla kişiyle görüşmeye başlar vs. bakın o zaman taliplerinizde büyük artış olabilir, bunu çok ciddi söylüyorum. ama bu süreyi ay evlendim ay evlenemedim stresiyle geçirmeyin, size yazık, benim dediğim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…