Acaba ben de buraya hamile olduğum haberini verip birilerine umut olabilecek miyim ? :(

ben hiç kür yapmadim.kasikta ağrı varsa yumurtan çatlamış olabilir.benimde catladigi zaman ağrı batma oldu.şimdi hicbir belirti yok.bakalım hayırlısıyla güzel haberler alırız .iyi değerlendir canım bu günleri
Insallah catlamistir canm pko var bnde büyüsün die kur yaptım

Ümidiniz var mı. Bana yine tek çizgiyi görecekmişim gibi geliyor

allahtan umut kesilmez canım.ne zamandır bebis düşünüyorsun
6 aydır. Haşimato tiroidim var. İlaç kullanıyorum değerim 0.08 çıktı yani fazla düşmüş. Bu engel olmuştur diye düşündüğüm için çok ümitlenmiyorum açıkçası

6 aydır. Haşimato tiroidim var. İlaç kullanıyorum değerim 0.08 çıktı yani fazla düşmüş. Bu engel olmuştur diye düşündüğüm için çok ümitlenmiyorum açıkçası

allah şifa versin canım.triot engel oluyormuş çocuğa diye biliyorum.zaten ilaç da kullanıyorsun.ALLAH büyüktür canım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin

Ay kızlar bnde öyle diyordum ne Zaman yazacam hamileyim diye hamile kaldım yazdım çok güzel bi duygu bu haberi yazmak testte çift çizgi görmek ama sevincimiz kursagımızda kaldı düşük yaptım daha beş haftalıkken inşanlah tekrar hamile kalabilirim allahım hepimizi görsün isteyen herkese nasip etsin inşanlah
Amin

Ay kızlar bnde öyle diyordum ne Zaman yazacam hamileyim diye hamile kaldım yazdım çok güzel bi duygu bu haberi yazmak testte çift çizgi görmek ama sevincimiz kursagımızda kaldı düşük yaptım daha beş haftalıkken inşanlah tekrar hamile kalabilirim allahım hepimizi görsün isteyen herkese nasip etsin inşanlah
Amin
Çok üzüldüm Rabbim tekrar nasip etsin.. GebeliğiGebeliği adet geciktikten sonra mı öğrenmiştiniz

Çok üzüldüm Rabbim tekrar nasip etsin.. GebeliğiGebeliği adet geciktikten sonra mı öğrenmiştiniz
Amin saol cnm allahım hepimize nasip eder inşanlah adetime beş gün vardı ögrendim cnm çitlama iğnesi olmuştum çitladıktan 12 gün sonra test yapabilirsin demişti Dr um adetime de beş gün vardi yaptım çikti zaten

Back