Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah verebiliriz canım ne kadar arttı bu sıkıntı çağımızdaayyyyyy bendeeeeee verecek mıyım bu haberi(((
aynennn yaaa eskıler valla helal olsun catır catır doğurmusinşallah verebiliriz canım ne kadar arttı bu sıkıntı çağımızda![]()
ne yumurtlama günü hesaplayarak ne de başka şey valla şaşırıyorumaynennn yaaa eskıler valla helal olsun catır catır doğurmus
inşallah canım dualarımız bunun için inşallah buraya bunları yazdığımız gibi hamileyim de yazabiliriz amin :)ALLAH tan umudumuzu kesmiyoruz kızlar.elimizden geleni yapacaz.elbette umut olacaz birilerine.çıkmadık candan umut kesilirmiymis hiç.hamile haberleriyle dolduracaz burayı.bir yetmicek arkasından 2. 3. cocuk haberi verecez sevdiklerimize herkese.anneliği tatmayan kimse kalmayacak inşallah.inanmak en başta geliyor.inanacaz elimizden geleni yapacaz gerisi ALLAH ın takdiri
inşallah canım dualarımız bunun için inşallah buraya bunları yazdığımız gibi hamileyim de yazabiliriz amin :)
senin sorun ne canım bebek için muayene falan oldun mu ne zamandır istiyorsunuzamin inşallah canım
senin sorun ne canım bebek için muayene falan oldun mu ne zamandır istiyorsunuz
hayırlısı inşallah canım benim de ilk olacak inşallah ama bu ay da olmadı malesef bir yıl 4 aydırben bi düşük yaptım sonra korktum bir yil oldu arada hep kistle uğraştım yasmin kullandım 3 ayda bir.3 aydır düşünüyoruz bebis bu ay umutluyum inşALLAH.senin ilk mi ne zamandır istiyorsun ?
hayırlısı inşallah canım benim de ilk olacak inşallah ama bu ay da olmadı malesef bir yıl 4 aydır![]()
Bndmde 8 yada 9 nisan4 Nisan adet günüm. Bekliyorum. Ümidim var mı peki? Tabiki yok![]()
Bndmde 8 yada 9 nisan
Insallah canm ben bu ay incir - havuç kuru uyguluyorum bakalım bu günler yumurtlama günlerim olabilir ve hafif akıntı var kasiklarimda ağrı var bilmiyorum yumurtalarım büyüyor mubenimde 2 yada 3 nisan.hayırlı haberler veririz inşallah
Insallah canm ben bu ay incir - havuç kuru uyguluyorum bakalım bu günler yumurtlama günlerim olabilir ve hafif akıntı var kasiklarimda ağrı var bilmiyorum yumurtalarım büyüyor mu