Acaba ben de buraya hamile olduğum haberini verip birilerine umut olabilecek miyim ? :(

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
Allah'tan umut kesilmez elbet ama umutsuzluğa kapılmamak mümkün değil benimle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar gelin burda dertleşip az da olsa rahatlayalım :(

Aynen yaaa mesajı gormeden önce aynini yazsam diyodum bende onun için girdim ve yazan olmuş herşeyin hayirlisi

ALLAH tan umudumuzu kesmiyoruz kızlar.elimizden geleni yapacaz.elbette umut olacaz birilerine.çıkmadık candan umut kesilirmiymis hiç.hamile haberleriyle dolduracaz burayı.bir yetmicek arkasından 2. 3. cocuk haberi verecez sevdiklerimize herkese.anneliği tatmayan kimse kalmayacak inşallah.inanmak en başta geliyor.inanacaz elimizden geleni yapacaz gerisi ALLAH ın takdiri

ALLAH tan umudumuzu kesmiyoruz kızlar.elimizden geleni yapacaz.elbette umut olacaz birilerine.çıkmadık candan umut kesilirmiymis hiç.hamile haberleriyle dolduracaz burayı.bir yetmicek arkasından 2. 3. cocuk haberi verecez sevdiklerimize herkese.anneliği tatmayan kimse kalmayacak inşallah.inanmak en başta geliyor.inanacaz elimizden geleni yapacaz gerisi ALLAH ın takdiri
inşallah canım dualarımız bunun için inşallah buraya bunları yazdığımız gibi hamileyim de yazabiliriz amin :)

senin sorun ne canım bebek için muayene falan oldun mu ne zamandır istiyorsunuz

ben bi düşük yaptım sonra korktum bir yil oldu arada hep kistle uğraştım yasmin kullandım 3 ayda bir.3 aydır düşünüyoruz bebis bu ay umutluyum inşALLAH.senin ilk mi ne zamandır istiyorsun ?

ben bi düşük yaptım sonra korktum bir yil oldu arada hep kistle uğraştım yasmin kullandım 3 ayda bir.3 aydır düşünüyoruz bebis bu ay umutluyum inşALLAH.senin ilk mi ne zamandır istiyorsun ?
hayırlısı inşallah canım benim de ilk olacak inşallah ama bu ay da olmadı malesef bir yıl 4 aydır :(

4 Nisan adet günüm. Bekliyorum. Ümidim var mı peki? Tabiki yok :(

benimde 2 yada 3 nisan.hayırlı haberler veririz inşallah
Insallah canm ben bu ay incir - havuç kuru uyguluyorum bakalım bu günler yumurtlama günlerim olabilir ve hafif akıntı var kasiklarimda ağrı var bilmiyorum yumurtalarım büyüyor mu

Insallah canm ben bu ay incir - havuç kuru uyguluyorum bakalım bu günler yumurtlama günlerim olabilir ve hafif akıntı var kasiklarimda ağrı var bilmiyorum yumurtalarım büyüyor mu

ben hiç kür yapmadim.kasikta ağrı varsa yumurtan çatlamış olabilir.benimde catladigi zaman ağrı batma oldu.şimdi hicbir belirti yok.bakalım hayırlısıyla güzel haberler alırız .iyi değerlendir canım bu günleri

Back