- 18 Temmuz 2022
- 3.498
- 20
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç derken ne kadar süreye ?lazere gitmenin ne gibi etkisi ola bilir ?Ben kullanıyorum. Bence kliniklerdeki lazer kadar kuvvetli değil yani kılları bitirmez bana kalırsa ama kullanınca geç ve ince çıkartıyor. Ama ben daha önce lazere gitmiştim onun etkisi de olabilir.
Normalde jiletle alınınca birkaç gün içinde çıkmaya başlar ya bunda 2 haftayı buluyor. Lazere gidince kıllar tamamen bitmese de kıl kökleri zayıflıyor ve azalıyor. O yüzden de geç çıkıyor olabilir.Geç derken ne kadar süreye ?lazere gitmenin ne gibi etkisi ola bilir ?
Kullanımını da bana söylerseniz sevinirim.bende diğer epilatorden var onun gibi mi acabaNormalde jiletle alınınca birkaç gün içinde çıkmaya başlar ya bunda 2 haftayı buluyor. Lazere gidince kıllar tamamen bitmese de kıl kökleri zayıflıyor ve azalıyor. O yüzden de geç çıkıyor olabilir.
Her bölgeye kullanılır mı?Yok normal kökten kılı çeken epilatörü diyorsanız o değil ipl lazer. önce tüyleri jilet veya makineyle temizliyorsunuz çünkü cildin pürüzsüz olması gerekiyor. Sonra bununla atış yapıyorsunuz.
Bende damar hastalığı yani varikoz yok ama hamilelikten sonra azca damar dışarı çıktı ayaklarımda.bu bölgeye yapılır mıBen yüz dışında her yere uygulamıştım
İnanın bilmiyorum bi doktora sormak en iyisiBende damar hastalığı yani varikoz yok ama hamilelikten sonra azca damar dışarı çıktı ayaklarımda.bu bölgeye yapılır mı