Acaba ah falan mi aldik?

Annenizle aranızdaki durum nedir bilinmez ama bir anneyi evladını kovma boyutuna getiren sebep neyse
siz annenizin,
nişanlınız da cinsellik için kullandığı bayanın ahını almış olma ihtimali yüksek.

Benim bildiğim Rabbim dökülen gözyaşı veya kırılan kalpler üzerine mutlu bir evlilik kurulmasına izin vermez. Bu saatten sonra yapılması gereken helallik almak.

sizin için başkasını terkeden yarın evlendiğinizde başkası içinde sizi terkederse?
siz annenizin gönlünü almaya bakın ama bence nişanlınız o kadından helallik almalı yoksa omür boyu bunun cezasını çeker...

Sırf dul üstüme kalmaz diye biriyle kullanma amacıyla birlikte olur, birini bulur da anında terkedersen olacağı budur. Ama sizede şaşırdım kadınları kullanan işine gelmedi mi de kolayca terkeden biriyle evlenebilmek.. İyi cesaret. Ama doğru ya bizim Türk kadınlarında aynı replik: benimle değişti, bana aşık, benim sevgilim/ kocam yapmaz..

olumsuz düşünmeyin yine de her şeye rağmen birbirinizi bırakmamışsınız

peki annen neden evden kovdu?
görüşmüyor musunuz annenizle?
nerede kalıyorsunuz? yaşlar kaç?

ne kadar zaman sonra helallik istediler sizden?

4 yıl sonra ulaşmak istediler,ama engelledim,sonra ıkı yıl sonra tekrar bırı gırdı,çok ağır hastalık çektiğini falan söyledi,bende helal etmiştim zaten dedım filan filan,karşı karşıya geldım,çok onurlu davrandım,ne yapayım karşı Tarafın Rahatsızlığı ciddi

sızın adınıza sevındım Allah yanlarına bırakmamıs umarım hayatınızada sızı cok mutlu edecek bırı gırer ve benımde sonum sızın gıbı olur

sızın adınıza sevındım Allah yanlarına bırakmamıs umarım hayatınızada sızı cok mutlu edecek bırı gırer ve benımde sonum sızın gıbı olur
Hatta öleki sevınmedım ben,artık zerre Kırıntı kalmamıştı,hıç umrun olmadı bıle,ınsnanız herşey geçiyor,sen yaşadığın acı ile kalıyorsun,ınan bana hıç Önemi kalmıyor,benım hayatımdan gıden herkes geri geldi,ahımı gördüm,ama Önemi olmadığında,sonuç tatlım sen acınla kalıyorsun

evet işte sen cektıgınle kalıyorsun o cok kotu artık sınav mı yoksa baska bıseymı bılemıyorum gerıde kalan o mutsuzluk o bosluk hissini doldurmak cok zor

Devlerin aşkını yaşamıyorlarmış... Bak sen? Evlendiğinde, yıllar geçtiğinde, yaşadığınız bu devlerin askı devam edecek mi?

Demi bu kadar basit.. Nasıl olsa aşk falan yok! Nişanlının karakteri nerelerde?ah mı aldım diye soruyorsunuz, aslında sizde çok iyi biliyorsunuz ne aldığınızı.

evet işte sen cektıgınle kalıyorsun o cok kotu artık sınav mı yoksa baska bıseymı bılemıyorum gerıde kalan o mutsuzluk o bosluk hissini doldurmak cok zor
Ne sınavı tatlım kaçınıyoruz,beş para etmeyen adamlar gözümüze sokuyor ama kabul etmıyouz,Hatalı bızız

Çetrefilli işler, ilişkiler, insanlar, hayatlar. Mutlaka bir yerde düğüm olup kalıyor. Çok yorucu, terketmeler. Bunlar ileride güven sorunu da getirir. Ayrıca 3 hafta evlenme kararı için çok erken. Birilerini terkederek 3 haftada yapılan evlilik çok sağlam olur mu tartmak lazım? Çünkü boşanana bekar değil dul diyorlar. Yani bu tabirden kastım ileriyi düşünün ona göre hareket edin.. Evlenmemiş gibi olamazsınız. Ben fazla alengirli buldum. Kolaylıklar.

Ya ben oyle dusunmedim simdi misal birisi beni cok sevio ama ben onu sevmiyorum da istemiyorum reddediyorum alay edip kucumsemedikten sonra ah almak olacacino sanmiyorum soz verirsin sozunu tutmassin bu ah almaktir ama sevmiyormus onu demekki sevseydi sizinle birlekte olmak istemezdi

Biz hic vazgecmeyenb ir toplumuz yeri geldiginde buraya kadarmis yolun acik olsun diyebilmeliyiz ama yapmiyoruz inat ve hirs yapiyoruz illa benim olacak diye ya ben istemiyorum belki senin olmak zorundamiyom seviyorsun diye

Canim eger verilmis sozler vardi da tutulmadiysa bunlar ah almissiniz diyebilirim ama yok oyle bi durum degil diyorsaniz bi sorun yok bence

O kdr kisa surede hayatindan birini cikaran biri yrnda tanidigi bir baskasi icin sizi harcamaktan zerre kdr cekinmeyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…