- 15 Haziran 2015
- 48
- 45
- 44
-
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Kesinlikle ....Bir kadini baska bir kadin icin terketmek cok buyuk bir alcakliktir derim yillardir. Rabbim bana yaşatmasin bunu...
Bence nisanlinizi bir daha gozden gecirin. Size de baskasi icin aynisini yapabilir.
olumsuz düşünmeyin yine de her şeye rağmen birbirinizi bırakmamışsınızKizlar biraz once nisanlimla konusuyorduk.
Bayramdan sonra dugunumuz var ve bizim hic bir isimiz 3 gunden fazla yolunda gitmedi. Yani cevresel etkenlerden dolayi hep bir sekilde moralimiz bozuldu. En son annem ceyizlerimin hepsini cope atti beni evden kovduktan sonra. Durum bu derece yani.
Ha butun sorunlar mutlaka ki cozuldu hatta bekledigimizden de olumlu sekilde cozuldu bir sekilde ama olmayacak seyler oldu yani. Herkes sorun yasar, biz aksiyon filmindeymisizcesine gitti hep. Neyse ki haftaya nikahimiz var. Bitecekmis gibi hissediyorum sorunlar. Buyuk ihtimal bitmez tabi.
Yasli sayilmayiz ama gencligimizde mi diyeyim bekarligimizda mi bilmiyorum. Ikimiz de bayagi hizli capkin yasadik. Benim de evlenmeye hic gonlum olmadi, onun da olmamis. Ama ikimizin de onunla evlenmek icin cirpinan birer adet eski sevgilisi var. Benim ayrilma sebebim "ben bu sevgili islerine pek sey yapamiyorum kusura bakma yaa" gibi aptal bir bicimde oldu. Bahsettigim kisi 2 ay icinde evlendi. Sonra bosandi ya da ayrildi bilmiyorum. Fbooktan baktigim kadari bu. Nisanlimin evlenmek icin cirpinan sevgilisinde ise ayrilik sebepleri benim. Kiz evlenmek istiyor, nisanlim istemiyor, benimle tanisiyor, ondan ayriliyor, biz sevgili olup 3 hafta icinde evlilik karari aliyoruz. Detayli bilmiyorum. Tanidigim bildigim vs biri degil. Yine fbooktan baktigim kadari ile benim profilimi engellemis, herhangi bir etkilesimimiz olmadi kesinlikle. Arada nisanlima mesaj attiginda bile mudahil olmadim konuya.
Acaba diyoruz biz ah mi aldik da evlilik surecimiz boyle sikintili geciyor? Yoksa herkesin ki boyle de bize mi degisik geliyor? Cidden cok sacma seyler yani yasadiklarimiz? Ah aldiysak napicaz, almadiysak da napicaz?
Herkeste oluyor di mi bunlar? :/
ne kadar zaman sonra helallik istediler sizden?Şunu söyliyeyim,herkes yedek bulur öle gıder,lakın o ilişki sırasında verılen sözler önemli ah için,benım bir ilişkim vardı,karakterdızmış,bana evleneceğiz derken başka bırylede konuşuyormuş ,ben çok geçmeden öğrendim,ıtıraf etti bıttı,kızda bılıyormuş,ama kıza be Anlattı bılmıyorum,o kızla evlenmış,bır kaç yıl sonra öğrendım,o kızda o zaman demişki benden için benı arasın Yada ben arayayım düşer yakandan falan,halbuki duyduğum dk bıraktım bır daha asla işim olmadı,neyse kız Zafer kazandıya,aldım elinden diye mesaj atmıştı,çok uzattım şu an ıkısınde öle bir hastalığı varki,Güneş'i bile görecek durumda değiller,helâllık için aradılar,ettım ,senı bılmem ama erkek Arkadaşının anlattığı kadarını bılıyosun,acep kıza neler dıyordu
Tolin sana yazdım ama alıntınız üste bakne kadar zaman sonra helallik istediler sizden?
sızın adınıza sevındım Allah yanlarına bırakmamıs umarım hayatınızada sızı cok mutlu edecek bırı gırer ve benımde sonum sızın gıbı olur4 yıl sonra ulaşmak istediler,ama engelledim,sonra ıkı yıl sonra tekrar bırı gırdı,çok ağır hastalık çektiğini falan söyledi,bende helal etmiştim zaten dedım filan filan,karşı karşıya geldım,çok onurlu davrandım,ne yapayım karşı Tarafın Rahatsızlığı ciddi
Ama önce bırak bı negatıf enerjıyı dıcem kolay değil,önüne bak,belki duymayacaksınz,ama ilahı adaletten emın olunsızın adınıza sevındım Allah yanlarına bırakmamıs umarım hayatınızada sızı cok mutlu edecek bırı gırer ve benımde sonum sızın gıbı olur
Hatta öleki sevınmedım ben,artık zerre Kırıntı kalmamıştı,hıç umrun olmadı bıle,ınsnanız herşey geçiyor,sen yaşadığın acı ile kalıyorsun,ınan bana hıç Önemi kalmıyor,benım hayatımdan gıden herkes geri geldi,ahımı gördüm,ama Önemi olmadığında,sonuç tatlım sen acınla kalıyorsunsızın adınıza sevındım Allah yanlarına bırakmamıs umarım hayatınızada sızı cok mutlu edecek bırı gırer ve benımde sonum sızın gıbı olur
evet işte sen cektıgınle kalıyorsun o cok kotu artık sınav mı yoksa baska bıseymı bılemıyorum gerıde kalan o mutsuzluk o bosluk hissini doldurmak cok zorHatta öleki sevınmedım ben,artık zerre Kırıntı kalmamıştı,hıç umrun olmadı bıle,ınsnanız herşey geçiyor,sen yaşadığın acı ile kalıyorsun,ınan bana hıç Önemi kalmıyor,benım hayatımdan gıden herkes geri geldi,ahımı gördüm,ama Önemi olmadığında,sonuç tatlım sen acınla kalıyorsun
Ne sınavı tatlım kaçınıyoruz,beş para etmeyen adamlar gözümüze sokuyor ama kabul etmıyouz,Hatalı bızızevet işte sen cektıgınle kalıyorsun o cok kotu artık sınav mı yoksa baska bıseymı bılemıyorum gerıde kalan o mutsuzluk o bosluk hissini doldurmak cok zor
Çetrefilli işler, ilişkiler, insanlar, hayatlar. Mutlaka bir yerde düğüm olup kalıyor. Çok yorucu, terketmeler. Bunlar ileride güven sorunu da getirir. Ayrıca 3 hafta evlenme kararı için çok erken. Birilerini terkederek 3 haftada yapılan evlilik çok sağlam olur mu tartmak lazım? Çünkü boşanana bekar değil dul diyorlar. Yani bu tabirden kastım ileriyi düşünün ona göre hareket edin.. Evlenmemiş gibi olamazsınız. Ben fazla alengirli buldum. Kolaylıklar.Kizlar biraz once nisanlimla konusuyorduk.
Bayramdan sonra dugunumuz var ve bizim hic bir isimiz 3 gunden fazla yolunda gitmedi. Yani cevresel etkenlerden dolayi hep bir sekilde moralimiz bozuldu. En son annem ceyizlerimin hepsini cope atti beni evden kovduktan sonra. Durum bu derece yani.
Ha butun sorunlar mutlaka ki cozuldu hatta bekledigimizden de olumlu sekilde cozuldu bir sekilde ama olmayacak seyler oldu yani. Herkes sorun yasar, biz aksiyon filmindeymisizcesine gitti hep. Neyse ki haftaya nikahimiz var. Bitecekmis gibi hissediyorum sorunlar. Buyuk ihtimal bitmez tabi.
Yasli sayilmayiz ama gencligimizde mi diyeyim bekarligimizda mi bilmiyorum. Ikimiz de bayagi hizli capkin yasadik. Benim de evlenmeye hic gonlum olmadi, onun da olmamis. Ama ikimizin de onunla evlenmek icin cirpinan birer adet eski sevgilisi var. Benim ayrilma sebebim "ben bu sevgili islerine pek sey yapamiyorum kusura bakma yaa" gibi aptal bir bicimde oldu. Bahsettigim kisi 2 ay icinde evlendi. Sonra bosandi ya da ayrildi bilmiyorum. Fbooktan baktigim kadari bu. Nisanlimin evlenmek icin cirpinan sevgilisinde ise ayrilik sebepleri benim. Kiz evlenmek istiyor, nisanlim istemiyor, benimle tanisiyor, ondan ayriliyor, biz sevgili olup 3 hafta icinde evlilik karari aliyoruz. Detayli bilmiyorum. Tanidigim bildigim vs biri degil. Yine fbooktan baktigim kadari ile benim profilimi engellemis, herhangi bir etkilesimimiz olmadi kesinlikle. Arada nisanlima mesaj attiginda bile mudahil olmadim konuya.
Acaba diyoruz biz ah mi aldik da evlilik surecimiz boyle sikintili geciyor? Yoksa herkesin ki boyle de bize mi degisik geliyor? Cidden cok sacma seyler yani yasadiklarimiz? Ah aldiysak napicaz, almadiysak da napicaz?
Herkeste oluyor di mi bunlar? :/
valla hiç bu taraftan düşünmemiştimNe sınavı tatlım kaçınıyoruz,beş para etmeyen adamlar gözümüze sokuyor ama kabul etmıyouz,Hatalı bızız