- 20 Eylül 2014
- 2.512
- 3.767
- 333
- Konu Sahibi DeryaOnDiet
-
Merhaba sedamerhaba benimde nerdeyse 6 aylık olacak bebeğim bugün itibari ile ani bir kararla bu diyete başladım kilom 64.100 hdefim 57 filan ama ilk aşamada 60 tabiki emziriyorum tek endişem süt durumunda azalma olmaz umarım.
sabah 2 haşlanmış yumurta beyaz peynir epeyce zeytin ve yarım avuç badem yedim
akşamda bulgur pilavı biraz kavurma ve yoğurt yedim akşam 6 da yemiştim şu saatlerde biraz midem kazındı aslında bu saatte yemem lazımdı ama dayanamayıp 1 kayısı kurusu ile biraz badem yedim emzirdiğim için gece bu saatlerde biraz atıştırma ihtiyacı duyuyorum beni tek zorlayan taraf bu aslında emziremesem yemezdim bu saatte dayanırdım ama dediğim gibi süt gelmez korkusundan bir anda yemiş bulundum bide 9 buçuk gibi kahve içmiştim ama o da bu saatlerde yasak sanırım artık yarın ona da dikkat edecem
Aslında aç kalınmadığı için süte etki etmemesi Lazım bende o yüzden bu diyete yöneldim ama insan yinede tedirgin oluyo en ufak süt miktarı değişse hemen kendimizi suçluyoruz beslenemedim de ondan mı böyle oldu diye aslında bir çok annenin ağzına lokma koyacak zamanı olmuyo sütü de kesilmiyor bizimki psikolojik bence olumlu düşünelimMerhaba seda
benim bebegim 5.5 aylık su anda. bende emziriyorum. benim de ilk hedefim 60 sonraki 55 ama 57 olsam da yeter diyorum.
sutun azalması olayina gelince. ben asiri kotu ve kalirili beslenen biriyim. bu diyetten once iki kez de uc ana ogun uc ara ogun kalori hesabıyla diyet basladim ve sutum azaldi hatta cok azaldi.
Bu diyetle de sut azalması yaşıyorum. ote yandan diyet yapmazken de ara ara sutum azalıyor. ilk oglumda hic yasamadigim icin üzülüyorum tabi bu duruma. bir ara emziremeyecegimi dusunuyordum. mana almistik evde hala var. ama cok şükür bu zamana geldik
ikimize ve hepimize başarılar :)
şuan çok heves ettim sana tüm sağlıksız yiyecekler burnum da tütüyorben bir ay coregi 10 tane un kurabiyesi 4 tane hindistancevizi topu bir tane kare antepfistikli cikolata hurma çekirdek yedim. hepsi tek seferde. cikolata da artik midem bulanmisti. hep bu sekilde tiksininceye jadar yemek gibi iğrenç bir huyum var.
yarin yeniden baslarim ins
Yok belirgin bi koku hissetmedim ama ben başlayalı çok olmadı belki ondandır bu ara da bugün yani az önce tartıldım 62.500 geldim ve dün akşam yine 8 buçukta kuruyemiş yedim bi bırakamadım onu ama yinede işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?