- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi DeryaOnDiet
-
selam kizlar, yeni karatay diyeti topigi gormedigim icin actim buntu.
Karatay diyetine 2 hafta once basladim. baslangic kilom 78 ilk hedef 68 kilo.
tatilde oldugum icin 1 haftadir tartilmadim. ilk hafta 2 kilo verdim. aslinda Ben karatay diyetine tam uyamiyorum. mesela Cook meyve yiyorum. gunluk 3 4 porsiyon kadar
gelin beraber zayiflayalim. annelik iznindeyim ekimde isbasi ve o zamana kadar kilo vermek istiyorum.
Slm D defnem_g canim ben de bu diyetin uzmani degilim gercek su ki kitbini okumadim ama internetten okudugum bilgiler dogrultusunda elimden geldigince yapmaya calisiyorum. Acliga cok dayanamayan biriyim aslinda ama karatay diyetinde ac kalmiyorsun zaten aslinda genel olarak unlu mamuller ve seker yemiyorsun diyebiliriz kisacasi.merhaba bende zayiflamak istiyorum suan 69 kiloyum en az 9 kilo vermek istiyorum belki birbirize destek olarak verebiliriz karatay diyetini duydum ama icerigini tam olarak bilmiyorum.
internette cok bilgi var karatay diyetiyle ilgili oku biraz daha canim ins senin de isine yararcanim bir cok diyet denedim 76dan 69 a düsmeyi basardim ama 1 aydan fazladir takildim kaldim takildigimi gordukce de hevesim kacti ve arastirma yaparken kendimi burda buldum:)
Ben karatay yapmıyorum ama kendime de bir şey hazrıladığım olmuyor. Eve yaptığım yemeklerim yağını azalttım işteevet biraz arastirdim karatay diyetini ama kendime özel birsey hazirlama huyum yok denemeye calisicagim bakalim artik istek cok niyet cok ama ilerleme yok:)umarim ilerlemede olur.
Evet haklisin canimKaratayda yağdan kısılmıyor tereyeğ zeytin vs bol yeniyor ama meyve neredeyse hiç yenmiyor yada kahvaltıda yeniyor karbonhidrat alınmıyor diye biliyorum yumurta da istediğin kadar diyor
Ben denemedim hiç bu diyeti ama
Insallah kisa surede tekrar eskileri gorursun canim tartidaevet biraz arastirdim karatay diyetini ama kendime özel birsey hazirlama huyum yok denemeye calisicagim bakalim artik istek cok niyet cok ama ilerleme yok:)umarim ilerlemede olur.
Benim kv hep hamurişi yapar bir de sormaz tabağa doldurur hep iyi niyeti tabi ama sıkıntı oluyor işte kalbi de kırılacak diye korkuyoruminsallah canim yemeklere bende dikkat ediyorum hamur isi eskisi gibi yapmiyorum yag tuz daha az kullaniyorum
3-4 kilo mu fazlan var sadece süpermiş yaMerhabalar,
Ben de berbat durumdayım.Dün diyete başladım güya.Karatay yapacaktım.Sabah tamam akşam Allah ne verdiyse kendimden iradesizliğimden bıktım.Yıllardır 3-4 kilo vermeye ve onu korumaya çalışıyorum ama elde var sıfır.Sizinle birlikte başlamak istiyorum keşke başarabilsem hiç umudum da yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?