Hasta olunca elden ayaktan düşünce hayırlı evladım yokmuş derler bu seferde :) evlatlarıda sana bakmak zorunda değilim de se emdirdiği sütü bile helal etmezlerGenelleme yapmıyorum ama bazı Anne babaya gidilmiyor artık bacım bu devirde anne babalar heleki erkek tarafında daha çok görüyorum bunu, oğlumu büyüttüm meslek sahibi yaptım baksın başının çaresine diyor ve salıveriyor zamanında oğlunu kendi evinde çalıştırıp parasını yediğini dahi unutuyorlar. Çok üzücü bir durum. Yani 18 yaşında evden atmaları yakındır.
Hay sen çok yaşa :)) ne anneymiş ne emzirmeymiş sanki sadrazamın sol tarafı tövbe yarabbi biz dedik sanki doğurun emzirin diye :) Allah bizim çocuklarımıza böyle davranmamıza mani olsun bugünlerimizi unutmayalım da inşallah.Hasta olunca elden ayaktan düşünce hayırlı evladım yokmuş derler bu seferde :) evlatlarıda sana bakmak zorunda değilim de se emdirdiği sütü bile helal etmezler
Hay sen çok yaşa :)) ne anneymiş ne emzirmeymiş sanki sadrazamın sol tarafı tövbe yarabbi biz dedik sanki doğurun emzirin diye :) Allah bizim çocuklarımıza böyle davranmamıza mani olsun bugünlerimizi unutmayalım da inşallah.
Kayınvalideyi tasvip etmiyorum ancak sizin bu söylemleriniz ike bu konu ne alaka ve yanlış ne yani sırf evlemdikten sonra bir para vermedi diye kadın elden ayaktan düşünce ben de sana bakmayayım dese yeri midir? Çok saçma o emzirdiği sütü bile önemsız olarak lanse etmek ne kadar doğru . O kadar karnında taşı yedir içir okut evlendir para vermeyınce durum böyle olsun siz anne babanıza böyle mi yapardınız bakmazdınz yaniHasta olunca elden ayaktan düşünce hayırlı evladım yokmuş derler bu seferde :) evlatlarıda sana bakmak zorunda değilim de se emdirdiği sütü bile helal etmezler
Ah bu insanlar ne nankorler boşver artık bi gulumsemeni bile cok görMerhaba,
Beni bilen bilir 14 eylülde evlendim yani daha yeni gelinim. Evlendiğim günün sabahında kv otel odama dan diye girdi. Sözde biz geç kalktık diye. Evlendim balayına gittim kv ve kp onlara da tatil ayarladım. İstiyorlar diye. Evlendim balayından döndüğüm gün bize geldiler 5 gün kaldılar. Zaten 3 gün balayı yaptım. Yani sonuç olarak bir dirlik vermediler. 16 kasımda 2 gün Ankara’da akraba ziyareti yaptık. yolda 2 saatliğine babamın köyüne, köyüme uğradık diye kayınpederim eşime hanım köylü oldun dedi. İstanbula gittik 5 gün kaldık. Yanlarında evlerinde döndük 24 kasımda şimdi elimizde avucumuzda para kalmadı. Ben ücretsiz izindeyim. Yani maaş almıyorum eşimin aldığı bir kira bir kredi borcuna gidecek. Açız yani. kv aynen daha demin şunu dedi sokakta kalın umrum değil dedi. Böyle bir anne olabilir mi? Bana bir akıl verin. Ben sırf benzin masrafını ödedi diye ki o da 300 TL bu kadına ne dicem bilemiyorum. Bu saatten sonra anne demem o kesin.
Keşke balayınızı erteleseydiniz sonuçta elde avuçta olan şey bellidir ve evet kv nın söyledikleri ayıp ancak sizinde artık ayrı bi yuva olduğunuzu bilip önlem almanız gerekirdi her ufak şeyde aileden para istemek gereksizMerhaba,
Beni bilen bilir 14 eylülde evlendim yani daha yeni gelinim. Evlendiğim günün sabahında kv otel odama dan diye girdi. Sözde biz geç kalktık diye. Evlendim balayına gittim kv ve kp onlara da tatil ayarladım. İstiyorlar diye. Evlendim balayından döndüğüm gün bize geldiler 5 gün kaldılar. Zaten 3 gün balayı yaptım. Yani sonuç olarak bir dirlik vermediler. 16 kasımda 2 gün Ankara’da akraba ziyareti yaptık. yolda 2 saatliğine babamın köyüne, köyüme uğradık diye kayınpederim eşime hanım köylü oldun dedi. İstanbula gittik 5 gün kaldık. Yanlarında evlerinde döndük 24 kasımda şimdi elimizde avucumuzda para kalmadı. Ben ücretsiz izindeyim. Yani maaş almıyorum eşimin aldığı bir kira bir kredi borcuna gidecek. Açız yani. kv aynen daha demin şunu dedi sokakta kalın umrum değil dedi. Böyle bir anne olabilir mi? Bana bir akıl verin. Ben sırf benzin masrafını ödedi diye ki o da 300 TL bu kadına ne dicem bilemiyorum. Bu saatten sonra anne demem o kesin.
Aynı benimki o da öyle demişti diyorda üstüne sömürüyor da hiç taviz verme henüz çok erken anne demeye de alıstırma öyle gider baştan sıkı tut sonra daha çok tepeye çıkıyorlarMerhaba,
Sinirim bozuldu hey allahım.Yok ben boşansam yeridir bu adam anneme saygısızlık yapma diyor bana ya. Eşoğlusu.
bu sana bir ders olsun bundan sonra güvenmezsin benim esimin aileside boyle kimse bisey beklemiyorken ortaya birsey atiyolar atiyorum mesela buraya gelin diyolar biz bu ay gelemeyiz diyoruz biz karsilariz diyorlar ama yok zamanla huylarinin boyle oldugunu ogrendik artik biz yapariz ederiz dedikleri hic bir seye gore plan yapmiyoruz kendi hesabinizdan şaşmayin zirt pirt ta kendi ailenizde dahil kimseye gitmeyin uzun sure yatili falan daha 1 aylik evlisiniz benim 5 senede yapmadigim aile gezmesini yapmissiniz onun bunun lafiylaGelin biz para veririz size dediler hee verdiler oh olsun bana
Merhaba,
Balayına kaynana kayınpeder goturen gelın de olmaz.
Yani, buyuk konusma evlenirsen kaynana kayınpeder balayına goturur sun mu dıyosun banaYa simdi sakin kafayla düsününce asla dedigimiz bir cok seyi ben agzim acik yaparken hatirliyorum kendimi
Malesef yasarken cogu sey aman ne olacak modunda oluyor
Ben evlendikten sonra basima gelenleri alatsam burda dalga konusu olurum
Ama simdi burnumdan kil aldirmiyorum, cektim ders oldu
Yani, buyuk konusma evlenirsen kaynana kayınpeder balayına goturur sun mu dıyosun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?