tır ggönül de bir yere kadar . mutsuz oluyorsam kimsenin hatrıda umrumda olmazValla ben kv çanta değil poşet niyetine bile taşımam eşimin hatrı olmasa
Kv izin istediği de yok ki ben de biz de olayı bu kadınınha
tır ggönül de bir yere kadar . mutsuz oluyorsam kimsenin hatrıda umrumda olmaz
Zaten evlenmeden önce anne babasını sallamayan ne kadar adam varsa hepsinin evlenince ailesine aşkla bağlanası geliyor. Size tavsiye aç bile kalsanız asla onlara minnet etmeyin. Siz çalışmaya başlayınca da kendi maaşınızı asla eşinize vermeyin ve kendinize birikim yapın. Bu koca onlara para bile yollar. Ayrıca babanızın yaptığı yardımları babanıza geri ödemeyi teklif edin eşinize de belki utanır. Hayret bir şey yA. Ben bile kızdım. -annesi geberin dese üstüne alınmaz oğluşu. Mesafe şart bu kv ileSustu ağzını açmadı. Ha pardon ne alakası var dedi ben annen böyle dedi deyince. Kestirip atma lafı bu onun
Ağlıcam şimdi ya ben bu duruma düşcek insan mıydımZaten evlenmeden önce anne babasını sallamayan ne kadar adam varsa hepsinin evlenince ailesine aşkla bağlanası geliyor. Size tavsiye aç bile kalsanız asla onlara minnet etmeyin. Siz çalışmaya başlayınca da kendi maaşınızı asla eşinize vermeyin ve kendinize birikim yapın. Bu koca onlara para bile yollar. Ayrıca babanızın yaptığı yardımları babanıza geri ödemeyi teklif edin eşinize de belki utanır. Hayret bir şey yA. Ben bile kızdım. -annesi geberin dese üstüne alınmaz oğluşu. Mesafe şart bu kv ile
Turizmciyim ben bizde ücretsiz izin formu zorla doldurtulurÜcretsiz izin neden aldınız onu merak ettim?
Bu tarz konularda yorumum hep aynı .Artık evlisiniz geçiminiz ,gecimsizliginiz sizi bağlar.Ailelerin sizin tabirinizle aç karninizi doyurma gibi bir zorunluluğu yok .
Turizmciyim ben bizde ücretsiz izin formu zorla doldurtulur
Ben ödedim evet benim maaştan düşürdü patronSiz niye ucretsiz izindesiniz böyle s1k1sik olmaniza ragmen. Kayinailenin tatilini sizmi ödediniz. Söyledigi bir anneye yakismiyor ama size destek vermek zorunda degiller. Dügününüze kim yapti?
Onu neden soruyor pekiAğlıcam şimdi ya ben bu duruma düşcek insan mıydımAnnemin evini sorup duruyor kp bir de yapılan evini.
Onlar çağırdı diyorum yaOsman emmi de bence.
Ayrica hepsini gectim para yoksa niye gezmedesiniz. Oturun oturdugunuz yerde
Bilmem belki konası vardır üstüneOnu neden soruyor peki
Gezmedik ki siz de belli ki kvdesinizNiye ücretsiz izindesiniz? İşe dönmeyi düşünmez misiniz?
Siz belli ki zaten onlara güvenmişsiniz, o yüzden de her işiniZ birlikte . Ortak kese gibi mi düşündünüz ne yaptınız? Yoksa insan son maaşını gezip tozmaya harcamaz. Kaldı ki gerçekten yardım etmek zorunda da değiller.
Balayı,Ankara da akraba ziyareti? Bunlar gezme olmuyor mu?Gezmedik ki siz de belli ki kvdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?