• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aç kalın umrumda değil diyen ebeveyn

Bazi anlar akan sele kapilmis gibi hareket ediyor insan, arkadasa da bu olmus
Ama sadece ona dgeil bircok insan evliligin ilk zamanlari bu neydi simdi dedigi hatalar yapabiliyor
sen evli degil misin?
Kiz bence de büyük konusma sen o zaman, bakarsin kayinvaliden korkuyorum sizle kalicam der :rolleyes:
Bosandım ve uzun bi sure evlenmek gibi niyetim yok, buyuk konusa bilirim dıycektım🤣
Kaynana ve kayınpederı balayına goturmek hangi basiretin baglanması ama ya, sana mantıklı geliyor mu bu 🤣🤣🤣

Yalniz siz böyle onlarin parasina ihtiyac duydukca ,size istedigi herseyi yaptirir.Calisin biran önce.

Bosandım ve uzun bi sure evlenmek gibi niyetim yok, buyuk konusa bilirim dıycektım🤣
Kaynana ve kayınpederı balayına goturmek hangi basiretin baglanması ama ya, sana mantıklı geliyor mu bu 🤣🤣🤣

Biz ilk tatilimizi beraber yaptik gibi birsey oldu yani basbasa gezmek varken ailesiyle gittik onlar da tatildelerdi, hatta ayni otelde baska oda yok diye esim babasiyla ben de görümcemle yatmistim
Yani neler neler var daha
Hepsi acemilikten oluyor kimileri icin

Biz ilk tatilimizi beraber yaptik gibi birsey oldu yani basbasa gezmek varken ailesiyle gittik onlar da tatildelerdi, hatta ayni otelde baska oda yok diye esim babasiyla ben de görümcemle yatmistim
Yani neler neler var daha
Hepsi acemilikten oluyor kimileri icin
Seninki daha fenaymış 😥

Babanizdanda para almayin esiniz madem okadar yüz verdi ailesine , kendisi size bakmak zorunda para bulmak zorunda .
Ne gicik anne konusma tarzi basina calsin anakuzusunu.

Seninki daha fenaymış 😥

gülerek anlatiyorum
Hatta simdi bizim evimiz yurt disindaydi tatilden sonra evimiz yok kayinvalidemlerde kaldik vizeye basvurmustum gidemiyordum hemen, onlar da bize cocuk odasini verdiler. Ayri yataklarda yattik
Sarilirdim uykumuz gelince ayrilirdik yatardik
Saol canim kv de
Bize uygun gördügü muamele buydu
ama anlatsam daha neler neler var
Simdi nasil yapmisim ya ben bunlari diyorum

Kv ve kp tatil ısmarlamak biraz abes olmuş ama artık iş işten geçmiş. Madem onların ailesi destek olmuyor sizde kendi ailenize yüklenmeyin bence. Koca kişisi evlenip anasını babasını tatile götürmeyi biliyorsa sizin maaşsız geçecek günlerinizi hesaplasın bir zahmet.

Geçiminizi saglayamayacaksaniz neden evleniyorsunuz? Her sıkıştığınızda ebeveynlerinizden para mı isteyeceksiniz? Ebeveynlerinize güvenerek mi evlendiniz? Paranız yoksa balayında ne işiniz var? Kimse size yardım etmek zorunda değil. Evlenecek kadar büyüdüyseniz kendi geçiminizi de sağlayabilirsiniz. Ayağınızı yorganiniza göre uzatın

Arkadaşlar;
1.si benim ailem ben bir bipolar hastasıyım diye bana aylık 400 tl yardımda bulunuyor.
2.si kocam 2080tl maaş alıyor
3.sü ben zorla ücretsiz izne çıkarıldım.
4.sü altınlarla araba aldık
Kenara para koyamadık çünkü benim ailem 5 taktıysa onlar 1 taktı.
yani sözün özü ben sanırım intihar edicem çünkü ya evime haciz gelecek borç yaptım çok manideyken ya da bilmiyorum.

Paranız yoksa neden evleniyorsunuz?
Paranız yoksa neden balayına gidiyorsunuz?
Paranız yoksa neden kayınvalideyi tatile götürüyorsunuz?
Paranız yoksa neden başka şehire akraba ziyaretine gidiyorsunuz?
En merak ettiğim şey de bu konuda nasıl kayınvalide suçlu oldu?
Hesabını bilmeyen siz, başkasına güvenerek iş yapan yine siz.

Daha 2 aylık evlilikte eşim, babam yardım etmiyor diye "baban da çok reröre" dese "babama mı güvendin de evlendin" derim.
Eşinizi darlayacaksanız çift olarak hesabınızı bilmediğiniz için darlayın, anası yardım etmiyor diye değil.

Paranız yoksa neden evleniyorsunuz?
Paranız yoksa neden balayına gidiyorsunuz?
Paranız yoksa neden kayınvalideyi tatile götürüyorsunuz?
Paranız yoksa neden başka şehire akraba ziyaretine gidiyorsunuz?
En merak ettiğim şey de bu konuda nasıl kayınvalide suçlu oldu?
Hesabını bilmeyen siz, başkasına güvenerek iş yapan yine siz.

Daha 2 aylık evlilikte eşim, babam yardım etmiyor diye "baban da çok reröre" dese "babama mı güvendin de evlendin" derim.
Eşinizi darlayacaksanız çift olarak hesabınızı bilmediğiniz için darlayın, anası yardım etmiyor diye değil.
Siz bu vicdansızlık ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma huyunuzla çok yaşamazsınız hanımefendi. Ben bir hastayım üstü okuyun. Benim hastalığım var.

Her sıkıştığında babandan para almamalısın. İleri de eşin alışıcak nede olsa onlar verirler den, çıkıp vermek zorundalar görevleri olarak düşünecek. Alıştırma sakın ileride sıkıntı çekersin. Evlilik bu tabiki maddi sıkıntılar yaşanacak gayet normal panik yapmamalıdır. Rızıktır bu daralır da genişler de sen Allaha güven ve kendini teslim et. Maaşından zekat ver insanlara güzel davran olumlu düşün olumlu olsun. Rabbim derki Kötülüğü iyilik ile def et... Korkma borclar eninde sonunda biter gider şükrün bol olsun yeteri...

Merhaba,
Beni bilen bilir 14 eylülde evlendim yani daha yeni gelinim. Evlendiğim günün sabahında kv otel odama dan diye girdi. Sözde biz geç kalktık diye. Evlendim balayına gittim kv ve kp onlara da tatil ayarladım. İstiyorlar diye. Evlendim balayından döndüğüm gün bize geldiler 5 gün kaldılar. Zaten 3 gün balayı yaptım. Yani sonuç olarak bir dirlik vermediler. 16 kasımda 2 gün Ankara’da akraba ziyareti yaptık. yolda 2 saatliğine babamın köyüne, köyüme uğradık diye kayınpederim eşime hanım köylü oldun dedi. İstanbula gittik 5 gün kaldık. Yanlarında evlerinde döndük 24 kasımda şimdi elimizde avucumuzda para kalmadı. Ben ücretsiz izindeyim. Yani maaş almıyorum eşimin aldığı bir kira bir kredi borcuna gidecek. Açız yani. kv aynen daha demin şunu dedi sokakta kalın umrum değil dedi. Böyle bir anne olabilir mi? Bana bir akıl verin. Ben sırf benzin masrafını ödedi diye ki o da 300 TL bu kadına ne dicem bilemiyorum. Bu saatten sonra anne demem o kesin.
Balayına gidiyorsunuz diye kvdeye tatil ayarlamak nedir ya🤦🏻‍♀️😂
Abartmayın Allah askına.
Sonra siz üzülürsünüz mesafe koyun madem,sizinde umrunuz olmasın.

Ben intihar edicem çünkü onsuz yaşayamam ben onla da olmuyor şu an zangır zangır titriyorum. Ağlıyorum

Konu fake galiba hadi hayırlı olsun😏
Zaten üyelik de yeniymis.
Ablacım yat uyu ya 💆🏻‍♀️
Git diğer konularıma bak istersen ne fake i yahu illa psikolojimiz bozuk diye lanse mi etmemiz gerekiyor sizi inandırmak için bence sizde de var bir tuhaflık doktorumu öneriyim isterseniz.

Back