Kendi çağırdı benim zaten birikmişim gaza gittiparasının hesabını yapamayan evlenmesin
siz hesabınızı kv ye göremi ayarladınız
öyleyse size iyi olmuş
Akraba ve kv kp ziyaretinde dizel arabanın masrafı vs son maaşımla yapıldı tüm bu harcamalarEş ailesiyle yaşadığınız problemlerle şu an elinizde para olmaması arasındaki bağlantıyı kuramadım. Neden avucunuzda para kalmadı balayında mı harcandı, akraba ziyaretinde mi?
Paraniz azsa niye gittiniz ki paramiz yok yola harcayamayiz deseydinizAkraba ve kv kp ziyaretinde dizel arabanın masrafı vs son maaşımla yapıldı tüm bu harcamalar
Gelin biz para veririz size dediler hee verdiler oh olsun banaParaniz azsa niye gittiniz ki paramiz yok yola harcayamayiz deseydiniz
Akraba ve kv kp ziyaretinde dizel arabanın masrafı vs son maaşımla yapıldı tüm bu harcamalar
Eşiniz bu lafa ne dedi? Kv yardım etmiyor diye kızıyorsunuz peki sizin aileniz ediyor mu? Bunlar da önemliMerhaba,
Beni bilen bilir 14 eylülde evlendim yani daha yeni gelinim. Evlendiğim günün sabahında kv otel odama dan diye girdi. Sözde biz geç kalktık diye. Evlendim balayına gittim kv ve kp onlara da tatil ayarladım. İstiyorlar diye. Evlendim balayından döndüğüm gün bize geldiler 5 gün kaldılar. Zaten 3 gün balayı yaptım. Yani sonuç olarak bir dirlik vermediler. 16 kasımda 2 gün Ankara’da akraba ziyareti yaptık. yolda 2 saatliğine babamın köyüne, köyüme uğradık diye kayınpederim eşime hanım köylü oldun dedi. İstanbula gittik 5 gün kaldık. Yanlarında evlerinde döndük 24 kasımda şimdi elimizde avucumuzda para kalmadı. Ben ücretsiz izindeyim. Yani maaş almıyorum eşimin aldığı bir kira bir kredi borcuna gidecek. Açız yani. kv aynen daha demin şunu dedi sokakta kalın umrum değil dedi. Böyle bir anne olabilir mi? Bana bir akıl verin. Ben sırf benzin masrafını ödedi diye ki o da 300 TL bu kadına ne dicem bilemiyorum. Bu saatten sonra anne demem o kesin.
Evet ediyor allahtan babam varEşiniz bu lafa ne dedi? Kv yardım etmiyor diye kızıyorsunuz peki sizin aileniz ediyor mu? Bunlar da önemli
Esiniz ne diyor peki bu duruma veririz deyip vermemelerineGelin biz para veririz size dediler hee verdiler oh olsun bana
Valla kocam olacak dangöz 1 ay içinde ailesine müthiş bir bağlanma yaşadıE yapmasaydınız? Neden yaptınız ki şart mıydı paranız yoksa başka şehire gitmek? Eş ailesi kafanıza silah dayamadı ya. Para hesabını yapması gereken siz ve eşinizsiniz. Size ders olsun bu durum kimsenin lafıyla cebinizde para yokken iş yapmayın
SusuyorEsiniz ne diyor peki bu duruma veririz deyip vermemelerine
Peki eşiniz ne dedi? Bu çok önemliEvet ediyor allahtan babam var
Sustu ağzını açmadı. Ha pardon ne alakası var dedi ben annen böyle dedi deyince. Kestirip atma lafı bu onunPeki eşiniz ne dedi? Bu çok önemli
Git nerden para buluyosan bul deyin o zamanSusuyor
Valla ben kv çanta değil poşet niyetine bile taşımam eşimin hatrı olmasaher gittiğiniz yere kv nizi çnta gibi yanınızda taşımayı bırakırsanız mutlu olursunuz .. ne işi var balayında orda burda kırılmasınlar diye kıralan siz olmayın
Haklısın bir de babama ağlıyorum ben mal gibiGit nerden para buluyosan bul deyin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?