• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abur cuburkolik olduğu için kilo veremeyenlerin paylaşım alanı..

aburcuburlar tek kilo alma sebebimdirkötükedihüsoyemek yeme oranım gayet düzgündür..aslında düşünüyorum da belki yediğim abur cuburlardan az yer kalıyormuşdur belki de yemeklere de o yüzden onlardan az yiyormuşumdurnaniknanikcidden kızlar ya bu çok kötü bir hastalık..benimkisi psikolojik hastalık derecesindeydi..va çok şükür kii:Saruboceq:aştığımı düşünüyorum son 10 gündür..bir daha asla o deli gibi hiç ara vermeden yediğim kola albeni cocostar milka baklava lı günlerime dönmiycem...yiyceksem bile ideal kiloma ulaştıgımda bir tane yiyip..diğer öğünümü dengeliycemkaydirigubbakcemile5gerçi bende ya hep ya hiç prensibi var...tekrar yemeye başlarsam arkası gelir diye de korkarım...keşke şöyle bişiy olsaa doktora gidilse ve aburcubur isteyen duygularımız ameliyatla alınsa ne güsell olur dimi arkadaşlar(hayale bakarmısınız)

bu abur cuburlar yüzünden de verdiğim kiloları geri alıyorum biri beni durdursunnn delikafadulden

hacercim canım çokk tebrik ederim seni....çok azimliydin ve başardın:nazar:canım lütfen abur cubur yeme ben de daha önce den 66 kg dan 50 kg ye düşmüştüm ve sonrasında yediğim bol kalorili abur cuburlar yüzünden şu anda 75 kiloyum..sakın sen benim düştüğüm gaflete düşme...ayy çok sevindim yaaa:1hug:a.s.

benide araniza alirmisiniz kizlarrrrrrrr???
ben abur cubur meraklisiyim ve bu yüzdende dogum kilolarimdan kurtulamadim hala :(
allahtan cukulataya düskünlügüm yok yoksa halim ne olurdu bilmem :(
ama cipsdi krakerdi derken dibini görmeden rahat etmiyo icim sanki :)

Of of işte benim topiğim :(

Çikolata ve Jelibon.150 kiloda olsam muhtemelen vazgeçemeyeceğim 2 şey.Geçen sene hafta içi günde 1 paket hafta sonu günde 2 paket jelibon yerdim düşünün kaydirigubbakcemile3 Haftada 5-6 tane gofret götürdüğümü söylemesem olmaz.

Jelibonda sığır jelatini var falan kaç kez dediler ama hiç umrumda bile olmadı.Yinede olmuyor açıkçası naniknanik.Haftada 1 kez ödül olara bi paket yicem jelibon o kadarı da olsun dimi :D

bi de şeye gıcık oluorumm ben yaa
bu abur cubur fiyatlarını cok düşürüolar
bi paket ülker cikolatalı sütlü 80 gr çikolata 1 tl..
yanii canım cikolata istemesede alasım gelio valaa

hacercim canım çokk tebrik ederim seni....çok azimliydin ve başardın:nazar:canım lütfen abur cubur yeme ben de daha önce den 66 kg dan 50 kg ye düşmüştüm ve sonrasında yediğim bol kalorili abur cuburlar yüzünden şu anda 75 kiloyum..sakın sen benim düştüğüm gaflete düşme...ayy çok sevindim yaaa:1hug:a.s.

teşekkürler canımcımmm Şeniz

ay bu başlık tam bana göre olmuş kızlar.kilo vermek istiyorum ama bu abur cuburlar olduğu
sürece imkansız gibi görünyüoorr... =(

offfffff bende abur cubursuz yapamıyorum. Sonrada kilo veremedğim için üzülüyorum. Kızlar maydonoz suyu abur cubur siteiğini kesiyormuş. Bilgisi olan var mı?

ya kızlar jelibon kilo yaparmı?jelibonu fazlasınla yemeye başladım kiloları aldımm.hemde az yiyorum halbuki günde 5 paket falan:))))

5 paket miii?
O kadarcik mii?
Guzelim sende hem kilo yaparmi diyon hem kilolari aldim diyonkaydirigubbakcemile3
Bence biraz fazla kacirmisin jelibonu yan etki yapmis:teselli:

Back
X