A
ayhilal
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
şuan kurstayım tatlıyı okadar çok seviyorumki ögrenci arkadaşlarıma tatlı aldım kendimde kaçamak yapabilmek adına eşim duymasın o beni diyet yapıyorum biliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he valla yatıyoda ben uyandırmıyom piş pış liyom ......kaydirigubbakcemile3Şenizo bedem fındık fıstık . oo bol krem şantili pastalar ..burcu burcu kokan pideler ..cokacimcoook çıtırt diye ıssırdıgında ses gelen çukulatalı gofretler .kaydirigubbakcemile3 aklımın bi köşesinde uyyolar .. aman uyandırmıyalım ....senağlamayaaa ayben neden öyle diyorsun aşkolsun, senin içinde de bir aburcuburkolik yatıyor saklayamazsın :jeyyar:
he valla yatıyoda ben uyandırmıyom piş pış liyom ......kaydirigubbakcemile3Şenizo bedem fındık fıstık . oo bol krem şantili pastalar ..burcu burcu kokan pideler ..cokacimcoook çıtırt diye ıssırdıgında ses gelen çukulatalı gofretler .kaydirigubbakcemile3 aklımın bi köşesinde uyyolar .. aman uyandırmıyalım ....senağlama
kıs uyandı bile cadı senın yüzünden 2 hafta izin aldım takımdan .. artık çok geçççççkızz bu uyandırmamış halimiz mi, uyanmış da ayağa kalkmayı bekliyor seninki kaydirigubbakcemile3
pışş pışş pışş uyusun da büyüsün ninniiiii mirmirmirmir
kıs uyandı bile cadı senın yüzünden 2 hafta izin aldım takımdan .. artık çok geçççççdelikafaduldenlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3