• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abur cuburkolik olduğu için kilo veremeyenlerin paylaşım alanı..

şuan kurstayım tatlıyı okadar çok seviyorumki ögrenci arkadaşlarıma tatlı aldım kendimde kaçamak yapabilmek adına eşim duymasın o beni diyet yapıyorum biliyor

cokacimcoookşuan kurstayım tatlıyı okadar çok seviyorumki ögrenci arkadaşlarıma tatlı alcokacimcoookdım kendimde kaçamak yapabilmek adına eşim duymasın o beni diyet yapıyorum biliyor

rejim yapmaya karar verip KK nın bu konusunu okurken bile bir elimde N**** (Siyahi) bir elimde çilekli süt ile aranızdayım. Benim durumum çok vahim. Sigarayı yeni bıraktım ve sürekli birşeyler yiyorummm.... Biri beni DURDURSUNNNNNNNN

yıllardır aburcubur yemıyodum ama sonra depresyon yasadım altı aydırdada abur cubura dustum napcam bılmıomm aksamları hep yıyommm

benim çikolata takıntım var kızlar ya:(:( yani aşırı ..günde en az 5 6 tane yiyorum üst sınırıysa yok:( bu yzden psikoloğa ble gttim:D içindeki maddeden ve alışkanlıktan kaynaklandığını söledi epey bi uğrastık ama bırakamadım:D şuan 1.68 boyum var 54te kilom.tabi bu düşmüş hali bi ara 61e kadar çıkmıştım..şuan 1 aydr azalttım abur cuburu brzda spor 1 ayda verdim 7 kiloyu ..sağlıklı diil tabi ama :( napiim yaw:(

ayy bende geldimmmmmmmmmmm
hem zayıflamak istiyorum hemde aburcuburdan vazgeçemiyoruum
yani hem karnım doysun hem çörek bütün dursun hesabıı:çok üzgünüm:

kıs cadı hacer canımız çeksin diyemi açtın bu limki ay tatlı tatlı öf aşüreyi bile yiyemıyorum bıraksalar kaç tabak götürürüm ..
ay ben bu linkten çıkıyorum . sizi gördükçe aklıma neler geliyo öfff...

yaaa ayben neden öyle diyorsun aşkolsun, senin içinde de bir aburcuburkolik yatıyor saklayamazsın :jeyyar:
he valla yatıyoda ben uyandırmıyom piş pış liyom ......kaydirigubbakcemile3Şenizo bedem fındık fıstık . oo bol krem şantili pastalar ..burcu burcu kokan pideler ..cokacimcoook çıtırt diye ıssırdıgında ses gelen çukulatalı gofretler .kaydirigubbakcemile3 aklımın bi köşesinde uyyolar .. aman uyandırmıyalım ....senağlama

he valla yatıyoda ben uyandırmıyom piş pış liyom ......kaydirigubbakcemile3Şenizo bedem fındık fıstık . oo bol krem şantili pastalar ..burcu burcu kokan pideler ..cokacimcoook çıtırt diye ıssırdıgında ses gelen çukulatalı gofretler .kaydirigubbakcemile3 aklımın bi köşesinde uyyolar .. aman uyandırmıyalım ....senağlama

kızz bu uyandırmamış halimiz mi, uyanmış da ayağa kalkmayı bekliyor seninki kaydirigubbakcemile3

pışş pışş pışş uyusun da büyüsün ninniiiii mirmirmirmir

kızz bu uyandırmamış halimiz mi, uyanmış da ayağa kalkmayı bekliyor seninki kaydirigubbakcemile3

pışş pışş pışş uyusun da büyüsün ninniiiii mirmirmirmir
kıs uyandı bile cadı senın yüzünden 2 hafta izin aldım takımdan .. artık çok geççççç:delphin:delikafaduldenlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

aaaaaaa bensiz olur mu bu topik;) çikolata, cips, pasta... hayatın bunlarsız ne anlamı var. daha 1 saat önce hüplettim 2 dilim meyveli pastayı sözde kilo vercem::(((neese süt olur süt olur...olur demi arkadaşlar moral verin;)))

bende abr cuburkoliğimmmmm
ama bugün diyetin ilk günü oldgu için heçç tatlı yemedimm
babam telde çikolatay alayım mı dediii yok dedimm

bende zayflamak ıstıyorum ama su aralar sınav donemım oldugu ıcın sureklı cıkolata kola cıps akla ne gelırse tuketıyorumm. yazın 3 ayda 80 kılodan 65 kg ya dustumm ama malesef gene 72 kg cıktımm acılen kesmem lazım

Back
X