• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abur cuburkolik olduğu için kilo veremeyenlerin paylaşım alanı..

ya kizlar aksam gec saatlerde canim hep tatli yemek istiyor cikolota dondurma ne varsa yiyorum kendimi tutamiyorum yemeden yatinca uyuyamiyroum aklima dusuyor surekli illa yemem gerekiyor ne yapmam lazim ya. hayir anlamadigim sey gunduz cok iyiyyim hicbirsey yemesem yine acikmiyorum ama aksam olunca saat 12 kadar yatana kadar yiyorum ne yapcam ben ya...

aynen canım, akşam yemeğine kadar her şey normal, bir şekilde idare ediyorum
ama akşam yemeğinden sonra hemen canım abur cubur, tatlı yemek istiyor

hani insanlar der ya, balık yedikten sonra canım helva istiyor falan diye,
benim de canım akşam yemeğinden sonra tatlı istiyor hemen.
yani akşam yemeği yerine abur cubur yesem o bile normal bana göre cokacimcoook

yaapar tabi bu abur cuburların hepsi başa bela şkerim(=
belaki ne bela:roflol:

5 paket miii?
O kadarcik mii?
Guzelim sende hem kilo yaparmi diyon hem kilolari aldim diyonkaydirigubbakcemile3
Bence biraz fazla kacirmisin jelibonu yan etki yapmis:teselli:

5 paket
okadarcıkkk:icecream:abartmısım dimi?işte kilo aldım acep jelibonmu yaptı kessemmi yemeyi cokacimcoook

ya kizlar aksam gec saatlerde canim hep tatli yemek istiyor cikolota dondurma ne varsa yiyorum kendimi tutamiyorum yemeden yatinca uyuyamiyroum aklima dusuyor surekli illa yemem gerekiyor ne yapmam lazim ya. hayir anlamadigim sey gunduz cok iyiyyim hicbirsey yemesem yine acikmiyorum ama aksam olunca saat 12 kadar yatana kadar yiyorum ne yapcam ben ya...

off bende böyleyimmm yaa :1ninca: sabah yesem yine yine yürüyüş falandı derken az çok erir ama yatmadan önce hemen hooop yağ olup kalçaya yerleşir benim :1no2: off off 1 haftadır yemiyorum ama abur cubur yasakkelime inşallah böyle devam eder ufak kaçamaklar dışında naniknanik

evet diyetteyiz sabahları kahvaltıdan önce sirkeli suyumuzu içiyoruz
sonra peki kapuçinolu pastasını görünce kendimizden geçiyoruz
ve yarısını şuursuz bi şekilde yiyoruz sonra dietimize kaldığmız yerden devam ediyoruz.

ewet kızlar bugün kafama göre bi diyete başladım aklınızı karıştırmak gibi bi amacım yok sadece paylaşmak istiyorum

bu sabaha zaten geç kalkmıştım kalktıktan 2 saat sonra saat 1 gibi ilk defa bi kase müsliyle yoğurdu karıştırıp yedim o kadar saat 5 e geliyo ve acıkmaya başladım sanki bide canım tatlı bişiler istiyo ne önerirsiniz akşamda bişey yemeyi düşünmüyorum ama yesemmi ki cokacimcoook az kaloorili başka ne yemeliyim yardımcı olun kızlar :Saruboceq:

2-3 senden beri asitli içecekler tamamne hayatımdan çıktı yaklaşın 3 aydırda cipsi ağzıma sürmüyorum ama gel gelelim ki çikolata ve tatlı dendimi akan sular duruyo:D

Ya çıldırmak üzereyim, Ramazan gelmeden bi an önce kilo vermek istiyorum ama diyetin daha ilk haftasında çikolata yemeyi özledimm:14:
-Ayy tövbe yarabbim yaa, yorumu yazarken bi arkadaşımın doğum günü fotoğraflarına bakıyordum, pastaya dalmışımm. Valla benim sonum hiç iyi değil:50::50:
Ama ne olursa olsun şu kilolardan kurtulmak zorundayımm. Ramazan gelmeden önceki hafta erkek arkadaşımın annesi, anneannesi, teyzeleri, kuzenleri, dayısının eşinden oluşan kalabalıııkk bi bayan grubuyla tanışıcam. Ve oradan dönünce kilolarımla anılmak istemiyorumm! Belki onlar benim önceki halimi bilmediklerinden kilo verdiğimi anlayamazlar ama yine de benim içim birşeyler yapmış olduğum için rahat olsun bana bi parça yeter..
Ayrıca şu erkeklerin metabolizmasına da uyuz oluyorum. 3 paket çikolata yiyor ama halaaa dal gibi çocukk:14::14:

aha leyyyyyn tam benlik bir topık varmış burda itiraf ediyoru bende bir abur cuburkoliğim yani sadece onlerı yesem yemek yemeği aramam heralde o kadar ama işin kötüsü oğluşum da benim gibi 65 kiloydum zor zahmet 55 düştüm bu gidişle tek tek geri alacam çok özledim abur cuburu durduramıyorum kendimi biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn:84::84::84::84:

Çıtır çerezin çikolatanın pastanın pizzanın sonu gördüğünüz üzere ben:

$IMG_7615.webp

Yer misiniz yemez misiniz :)

Şimdide bu kiloları vermeye çalışıyorum, bir daha da oturup abur cubur yemeyi düşünmüyorum, kilolardan kurtulduktan sonra belki haftada 1 kere :)

Back
X