• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abur cuburkolik olduğu için kilo veremeyenlerin paylaşım alanı..

DingiltereKralicesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
5.746
10
683
İzmir
Abur cubur yemekten vazgeçemediği için kilo alan,
Diyete girince de abur cuburdan vazgeçemeyen KK üyeleri buraya :enbuyukkk:

549062c91it46lgr.gif
674145z3sux6kvkm.gif

hiç söyleme dengesiz besleniyoz aslında gidip tahlil yapmak lazım ama çikolatamı kimseye vermem sana ii gecler sohbetine bayılıyom kız yarın okul var hazırlanmam lazım öptüm seni fıstık

bende geldimkaydirigubbakcemile3
daha demin bi kaç tane kremalı püsküüt yediydim
allahım nası güzel nası tatlı
ısırınca ağzımda dağıldı vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden

aynen bende diyet yapıyorum aklımda hep çukulata cips kek filan çok seviyorum hastalık gibi bende yemeden duramıyorum ama yarın diyete başlıcam kararlıyım onlardan bi uzak dursam zayıflıcamda inş bu sefer duracağım

Kızlar ya bende abur cubur mağduruyum. Diyetim filan hep abur cubur yüzünden berbat oluyor :( Ne olur buna hep beraber bir çözüm getirelim. Burada birbirimize destek olalım..

kizlar bende ayni sizin gibiyim bu yuzden kendimce bi yontem buldum ve cips kola cikolata cerez pasta tatli bunlarin hepsine yemin ettim kesinlikle yemiyorum haftada sadece carsamba gunleri bunlardan az yeme izni verdim okadar sozu allaha verdigim icin kesinlikle vazgecemem vede elhamdulillah vazgecemedim bunu 15 gundur yapiorum simdilik iyi gidiyor yemin ettigim icin bunlar aklima bile gelmiyor cunki biliyorumki yiyemem ayni oruc gibi yani misal ben 15 12 2008 den 15 1 2009 a kadar yemin ettim artik isterseniz sizde deneyin benim ablamda boyle baya kilo verdi onun durumu benden daha vahimdi ama oda yemininden donmedi verdi kilolari isterseniz artik bide bu yontemi deneyin siz bilirsiniz kendinize iyi bakin optum

ya kıslar bend dun abarttı su bıber hapından almaya karar verdımde.nede olsa zayıflıcam psıkolojısı heralde al elıme sokella kutusunu kasık kasık yee nolcek sonumuzzz sızcee:(:(:(

kizlar bende ayni sizin gibiyim bu yuzden kendimce bi yontem buldum ve cips kola cikolata cerez pasta tatli bunlarin hepsine yemin ettim kesinlikle yemiyorum haftada sadece carsamba gunleri bunlardan az yeme izni verdim okadar sozu allaha verdigim icin kesinlikle vazgecemem vede elhamdulillah vazgecemedim bunu 15 gundur yapiorum simdilik iyi gidiyor yemin ettigim icin bunlar aklima bile gelmiyor cunki biliyorumki yiyemem ayni oruc gibi yani misal ben 15 12 2008 den 15 1 2009 a kadar yemin ettim artik isterseniz sizde deneyin benim ablamda boyle baya kilo verdi onun durumu benden daha vahimdi ama oda yemininden donmedi verdi kilolari isterseniz artik bide bu yontemi deneyin siz bilirsiniz kendinize iyi bakin optum

çok enterasan geldi
acaba yapabilirmiyim diye düşündüm ama öncelikle böyle bir yeminin geçerliğiligini aklıma sindirmem çok zor ya bir türlü yemekten alıkoyamıyorum
bir başladım mı her çeşit bisküvi tatlı çukulota pasta elime ne gelirse acı tuzlu turşu demeden oy oy oy ye ye ye öldüm yaaaa-tatlicadiarzu-

zaten bize kilo aldıranlarda bunlar değil m ben şöyle başaçıktım asla gözümün önünde bulundurmuyorum hatta eve almıyorum bazen ayaklarım beni markete bakkala sürüklesede kendime kızıyorum bir sürü söz ediyorum kendime gözümün önünde olmazlarsa daha rahat ediyorum.

Back
X