Abur cubur nasıl bırakılır?

Bende çok seviyorum tatlıyı ve maalesef evde sadece babam sever bu kadar tatlıyı çeke çeke ona çekmişim
amaaaa dondurma üstüne çikolata yetmedi sıcak çikolata fazla
aniden gelen istek ve dayanamama varsa mutlaka şekerine baktır

offf bayılırım iğdeye nerden bulabilirim geçende aklıma gelmişti ama marketlerde bulamadım:26:

offf bayılırım iğdeye nerden bulabilirim geçende aklıma gelmişti ama marketlerde bulamadım:26:

Marketlerde yok haklısın, kuruyemişçiler satıyor, ben onlardan temin ediyorum üstelik çok ucuz, kilosu 12 TL, bir kilo iğde her gün yesen 2 ay falan gider. Üstelik faydalı bir bitki =))

kâğıt helva mı:) bu saatten sonra bende onu masum bı kalp olarak göremıcem sanırım..

bende çaresini arıyorum malesef, üstelikte az önce konuyu okudum utandım kendimden, ama bir saat sonra aldım bir paket cips yarısını yedim, yetmedi çikolatalı mısır gevregi yedim bir buçuk kase

ben bıraktım!!! hatta istisnasız her gün 1 lt kola içerdim onu da bıraktım. zayıflamayı kafama koydum çünkü

Marketlerde yok haklısın, kuruyemişçiler satıyor, ben onlardan temin ediyorum üstelik çok ucuz, kilosu 12 TL, bir kilo iğde her gün yesen 2 ay falan gider. Üstelik faydalı bir bitki =))

çok teşekkür ederim vallahi kalbim temizmiş aklıma gelmişti de bulamamıştım :)

Ne kadar tok olursam oluym ama yinede kendime bende engel olamıyorum bi ara salatalık yiyordum canım her abur cubur istediğinde ama diyeti sporu bıraktım abur cubura da geri döndüm tamamen psikolojik cips kola herşeyden yiyorummm iradem nereye gitti acaba çok merak ediyorum ((

Benim okurken midem bulandı,bu kadar tatlıyı nasıl yiyorsunuz? :26:

Bende tatlıyı çok severim ama bazı dönemlerde bu kadar abartıyorum onun dışında günde bi öğün tatlı yemek kesiyor :26:

Bunun tarçınla ya da destekleyici birşeyle bırakılıp bırakılamayacağı konusunda net değilim. Sanırım irade ve beyinde bitmesi gerekiyor.. Ben yapamıyorum yapan varsa helal olsun

ay bu yazdıklarınız çok ağır ama. mideniz bulanmıyor mu böyle şeyler yediğinizde?
ben 3 aydır şeker kullanmıyorum zararlı olduğu için. kilo için falan değil yani. bu şekilde çok daha zindeyim. bırakıyorum dedim ve bıraktım ekstra bişey yapmadım. bir şey atıştırmak istersem evdeki yeşillikleri yıkayıp üstüne limon sıkıp bi tabak yapıyorum kendime. şimdi tam zamanı geliyor, çilek yiyorum bol. çikolata bunların yanında çok iç bayıcı geliyor artık. bir de kanseri davet ediyorsunuz resmen şeker kullanarak. kendiniz için bırakın şekeri. çok önemli bir tehlike bu. çok çok canım isterse regl öncesi vs pingui yada eti karamın en kakaolusundan bi iki parça yiyorum.

sabahları uyanır uyanmaz canınız tatlı cekıyorsa yada gecelerı uyandıgınızda . adet donemlerı dısında bu ıstek varsa .sabah uyandıgınızda agzınızdan salya akmıssa bunlar cıddı sorunlar kızlar bende bunların hepsı vardı cıldırıyordum cıkolata kola ozellıkle portakal suyu. öğün yerıne tatlı yerdım hele hele yanlız kalıyorsanız evde eyvahhhh derım. eşim işe gıderdı benımde canım kahvaltı yapmak ıstmezdı hoop bır gofet iş bıttı. en sonunda endokrıne gıttım cunkı kılo alıyorum veremıyoum sınırlerım bozuluyor ustelık gebe kalamıyorum kılodan ... aclık kan sekerım 300 tokluk 250 ınsulın dırencım 6 cıktı. TSH 9.8 felaket mısım haberım yokmus. cok sukur suan cok ıyıyım ha kılo verıyorum ama cooook yavas gıdıyor havalar ısınsın yuruyslerıme baslıycam duzenlı beslenıyorum elımden geldıgınce . bakalım yaza kadar bellı bır hedefım var ınsaALLAH ALLAHIN ıznı ıle verıcem dıyorum ınanın bu ınsulın dırecı resmen bır bela cok zor kılo verılıyor cooookk...ha tatlı krızlerım gectı mı evet dıyebılırım cok nadıren canım cekıyor o zamanda ufak bır parca atıyorum agzıma gecıyor gecmesede dusunmemeye calısıyorum. ha en onemlısı eve cıps kola meyve suyu cıkolata seker asla almıyorum.

21 gun kuralini uygulayin.
Yani, bir seyi birakmak mi istiyorsunuz o zaman 21 gun bouyunca ne olursa olsun onu yaniniza yaklastirmayin 22. Gun bir bakmissiniz caniniz istemiyor.
Beynin algisina gore hareket edin. Tersi davranirsaniz beyniniz sizi dinlemez ve sonuc 0 olur.
Kolayliklar dilerim.

Son düzenleme:
Btun degerlerim normal. Her seyi biraktim da tatliyi bir turlu birakamadim. Sekerli su ic. Ciddiyim, tatlidan o sekil tiksindim ben.

Son düzenleme:
ekmek arası pilav yiyenlere dönmussun..

senı azarlamaya gelmıstım ama,benım bıle canım cektı sımdı..

öyle pat dıye yazılır mı!

evet bugun bende duydum..

vucuttakı proteın eksıklıgı tatlı yeme ıstegını arttırıyormuş..

bence boşa ugraşmayalım
bu abur cuburu bırakması zor iş

Krizlere giriyorum diyorsunuz ya bu kriz herhangi bir hastaliktan dolayi degil ise zaten tamamen psikolojik.Ozaman bunun icin ihtiyaciniz olan sey yuksek irade :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maaöesef benimki mide değil boru çok ta sık acıkıp çok ekmem yiyorum hiç meyve yiyemiyorum :'(

bu eski bir konu ama baska baslık goremedım..
abur cuburlar neden bu kadar güzel ki..
o kadar saglıklı beslenıyorum ki ama bır de yanında abur cubur yemesem tığ gibi kız olucam valla..
tam olarak cıkolatayı ve nescafeyı bırakmıstım..1 haftadır agzıma sürmuyordum..en azından yağlı degıl dıye tatlı krizlerınde lokum yıyordum...salata ton balıgı meyveye agırlık vermıstım..
dün bırsey kesfettım krispi kraker yemez olaydım bagımlılık yaptı...ne guzel bırakmıştım abur cuburu ben ya

boyum 172 kılom 58 ama bende 58 çok duruyor..55 ken tam ıyıyım ama olmadı işte tam başarıyordum o kraker geldı yıktı 55 olma hayallerımı ki ben bı cok seyın beyınde bıttıgıne ınanırken cıldırıcam

Bir duyuma göre TARÇIN. Hayır şaka değil aburcubur yeme isteğini kesiyormuş. Öyle diyola. Gözü doyurur mu, doyurmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…