- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Biraz damak tadını yenilemeyi düşünür müsün
Sarı leblebi - kuru üzüm
İğde (özellikle favorim)
Eskiden benimde vardı abur cubur alışkanlığım, yıllardır yemiyorum kırk yılda bir cips belki...
İğde yemeye başladığımdan beri hiç birini aramıyorum, kiloma da çok faydası olmadı ama en azından sağlıksız yediğim şeylerden kurtulmuş oldum
offf bayılırım iğdeyenerden bulabilirim geçende aklıma gelmişti ama marketlerde bulamadım:26:
Sizin profilinizdeki resmi gördükce nedense hep kağıt helva aklıma geliyor.
Sanki kızın elindeki kağıt helva bir ısırıp çekiyor bir ısırıp çekiyor
İşte o derece artık siz düşünün bende çok seivyorum çikolota abur cuburu, gözüm döner yemezsem
Marketlerde yok haklısın, kuruyemişçiler satıyor, ben onlardan temin ediyorum üstelik çok ucuz, kilosu 12 TL, bir kilo iğde her gün yesen 2 ay falan gider. Üstelik faydalı bir bitki =))
Demin 1magnum 2tane canga yedim ve sıcak çikolata i.çtim. evt ben böyleym iradene sahip çık yeme demeyin krizlere giriyorum olmuyor. Tarçını da önermeyn benim illa çikolata pasta cips yemem gerekiyo. Yemediğim gün yok. Lütfen bırakan nasıl bıraktığını anlatır mı?
Demin 1magnum 2tane canga yedim ve sıcak çikolata i.çtim. evt ben böyleym iradene sahip çık yeme demeyin krizlere giriyorum olmuyor. Tarçını da önermeyn benim illa çikolata pasta cips yemem gerekiyo. Yemediğim gün yok. Lütfen bırakan nasıl bıraktığını anlatır mı?
ekmek arası pilav yiyenlere dönmussun..
senı azarlamaya gelmıstım ama,benım bıle canım cektı sımdı..
öyle pat dıye yazılır mı!
Ahh aahh bende keske yesem de kilo alsam diyorum 1 cikolata yedigimde daha da yiyesim gelmiyor.ama gecen gun tv de bir diyetisyen anlatiyordu tatli krizleriniz geldiginde seker cikolata cips yerine sut icin sut butun o abur cubur isteklerini goturuyor demisti.ama baktin sut etkili olmuyo meyve ye.su meyveyide yiyeyim sonra cikolatami yerim de mesela.zaten sutu meyveyi yedikten sonra istesende yiyemezsin :))
evet bugun bende duydum..
vucuttakı proteın eksıklıgı tatlı yeme ıstegını arttırıyormuş..
bence boşa ugraşmayalım
bu abur cuburu bırakması zor iş
Krizlere giriyorum diyorsunuz ya bu kriz herhangi bir hastaliktan dolayi degil ise zaten tamamen psikolojik.Ozaman bunun icin ihtiyaciniz olan sey yuksek irade :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de çok severim abur cuburu.
belki şöyle bişey yapabilirsin. sabah mutlaka sıkı bi kahvaltı yap. bi de sabah kahvaltına tahin-pekmez veya tereyağı-bal gibi tatlı bişeyler kat. iki ana öğün arasına da kuru kayısı/kuru incir/meyve gibi şeyler ekle.
birazcık da düşünmemeye çalış.
21 gun kuralini uygulayin.
Yani, bir seyi birakmak mi istiyorsunuz o zaman 21 gun bouyunca ne olursa olsun onu yaniniza yaklastirmayin 22. Gun bir bakmissiniz caniniz istemiyor.
Beynin algisina gore hareket edin. Tersi davranirsaniz beyniniz sizi dinlemez ve sonuc 0 olur.
Kolayliklar dilerim.
benım bebıs kucakta yamularak uyumayı sevıyor..
yatağına koyuyorum,pesımden aglıyarak gerı geliyor:)
o uyanana kadar ınsallah normale dönerım..
ama canga ve magnum dedı yaaa,boru mu:) bıde karam olaydı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?