- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Demin 1magnum 2tane canga yedim ve sıcak çikolata i.çtim. evt ben böyleym iradene sahip çık yeme demeyin krizlere giriyorum olmuyor. Tarçını da önermeyn benim illa çikolata pasta cips yemem gerekiyo. Yemediğim gün yok. Lütfen bırakan nasıl bıraktığını anlatır mı?
Ahh aahh bende keske yesem de kilo alsam diyorum 1 cikolata yedigimde daha da yiyesim gelmiyor.ama gecen gun tv de bir diyetisyen anlatiyordu tatli krizleriniz geldiginde seker cikolata cips yerine sut icin sut butun o abur cubur isteklerini goturuyor demisti.ama baktin sut etkili olmuyo meyve ye.su meyveyide yiyeyim sonra cikolatami yerim de mesela.zaten sutu meyveyi yedikten sonra istesende yiyemezsin :))
Demin 1magnum 2tane canga yedim ve sıcak çikolata i.çtim. evt ben böyleym iradene sahip çık yeme demeyin krizlere giriyorum olmuyor. Tarçını da önermeyn benim illa çikolata pasta cips yemem gerekiyo. Yemediğim gün yok. Lütfen bırakan nasıl bıraktığını anlatır mı?
evet bugun bende duydum..
vucuttakı proteın eksıklıgı tatlı yeme ıstegını arttırıyormuş..
Doğru sanki. Test ettim diyebiliriz. Öğle yemeği niyetine 500 ml keçi sütü içtim ve bir adet muz yedim. Dışarı çıktım ama abur cubur alasım gelmedi.
Konu sahibi bahsedince yalnız canım dondurma çekti, o da yine dışarı çıkıp alacak kadar kuvvetli bir istek değil .
sımdıde bı yoğurt patlat ozaman..
kızım kucağımda uyuyor olmasa,buzdolabını işgal edecem sımdı..
Yoğurt da çekmiyor değil hani, az önce yoğurduma sinek konmuşmudur konusunu okudum. Yoğurttu kaymakdı derken, olsa yerdim harbii. Pisboğazlık başa bela. Ne duysam canım çekiyor.
Bebişi yatırmıcan mı yerine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?