- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.103
- 248
- Konu Sahibi naneli_limon
-
benım bebıs kucakta yamularak uyumayı sevıyor..
yatağına koyuyorum,pesımden aglıyarak gerı geliyor:)
o uyanana kadar ınsallah normale dönerım..
ama canga ve magnum dedı yaaa,boru mu:) bıde karam olaydı:)
benım bebıs kucakta yamularak uyumayı sevıyor..
yatağına koyuyorum,pesımden aglıyarak gerı geliyor:)
o uyanana kadar ınsallah normale dönerım..
ama canga ve magnum dedı yaaa,boru mu:) bıde karam olaydı:)
Demin 1magnum 2tane canga yedim ve sıcak çikolata i.çtim. evt ben böyleym iradene sahip çık yeme demeyin krizlere giriyorum olmuyor. Tarçını da önermeyn benim illa çikolata pasta cips yemem gerekiyo. Yemediğim gün yok. Lütfen bırakan nasıl bıraktığını anlatır mı?
Demin 1magnum 2tane canga yedim ve sıcak çikolata i.çtim. evt ben böyleym iradene sahip çık yeme demeyin krizlere giriyorum olmuyor. Tarçını da önermeyn benim illa çikolata pasta cips yemem gerekiyo. Yemediğim gün yok. Lütfen bırakan nasıl bıraktığını anlatır mı?
eşimde bende evlendiğimiz günden beri cips kola pasta dondurma jelibon çokomel anlatamam yaa akşam yiyorduk bide..bi gün dedimki nereye kadar böyle ya.bide sigara içiyoruz.çocuğumuzda olmuyor.sigarayı bırak dedi doktor.bırakamadık sigarayı.onun yerine hepsini yavaş yavaş bıraktık.şimdi çok nadirdir yediğimiz abur cubur kola.günde 4 sigaraya tamamladık herşeyi.yani bizi zorlayan bişey oldu.şimdide hiç canım istemiyor
şu an hepsini canım istiyor yazık ama bana
evet canım bende senin gibi düşünüyorum insanı zorlayan birşey oluyor oda irademiz çok şükür bende bıraktım....
besinlerle alınan şekerler diyabete neden olmaz.ama bu besinlerle kilo artışı yada şişmanlık dediğimiz şey ortaya çıkarsa
şeker hastası olmaz riskiniz çok artacaktır.
(uzman değilim sadece biraz bilgim olan bir konu.yanlışım varsa bile arkadaşlar düzeltecektir mutlaka)
bunu düşünerek günde tek çikolataya düşürebilirsiniz.sizin yedikleriniz çok fazla.illa ki şimdi ya da ilerleyen zamanlarda size zararı fazlaca dokunacaktır.
ekmek arası pilav yiyenlere dönmussun..
senı azarlamaya gelmıstım ama,benım bıle canım cektı sımdı..
öyle pat dıye yazılır mı!
düşünüyorumda cola bırakılırsa herşey bırakılır resmen hayatımız cola olmştu
ayy koladan nefret ettigim kadar başka hiçbirşeyden nefret etmiyorum görünce bile midem bulanıyor bırak içmeyi iyi olmuş bırakmanız birde benim eşim bıraksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?