• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abur cubur nasıl bırakılır?

benım bebıs kucakta yamularak uyumayı sevıyor..

yatağına koyuyorum,pesımden aglıyarak gerı geliyor:)

o uyanana kadar ınsallah normale dönerım..

ama canga ve magnum dedı yaaa,boru mu:) bıde karam olaydı:)

Ah karam gurme, yaşama sebebim resmen :1:

benım bebıs kucakta yamularak uyumayı sevıyor..

yatağına koyuyorum,pesımden aglıyarak gerı geliyor:)

o uyanana kadar ınsallah normale dönerım..

ama canga ve magnum dedı yaaa,boru mu:) bıde karam olaydı:)

Anacağının kokusunu istiyor yavruu, ama zor ya, hazır uyumuşken sen de dinlenirdin.

Karam goflet bir oturuşta bitiremediğim tek çikolatadır. Çok ağır.

Neyse konuyu işgal ettim. Gidip bir elma yiyeyim bari.

Eger kilo problemeniz var ise, kesin tartilin. Insan bazen fark etmiyor ne kadar kilo aldigini.
Yada yaz geliyor, internetten bir iki beden küçük yaz kiyafetlere bak. Kim bilir imrenip abur cuburu birakirsin.

Bende abur cubur sevenlerdendim fakat artik onlarin içindeki yagli, sagliksiz maddeleri düsündükçe
zaten alasim gelmiyor ve almiyorum. Birtek baze aksamlari çikolatali sütümden vazgeçmem :31:

Arkadaşlarında dediği gibi eve almamak en iyisi, yada tek bir seçenek sunacaksın kendine ve onu alacaksın. Bende boğuşuyorum bu durumla. Allah'tan iş yerimin yanındaki bakkal bitişiğimizdeki 2 dükkan öteye taşındı üşeniyorum gitmeye :9: 5 mt. fazladan yürümeye üşenmek bile işe yarıyor bazen :1:

Demin 1magnum 2tane canga yedim ve sıcak çikolata i.çtim. evt ben böyleym iradene sahip çık yeme demeyin krizlere giriyorum olmuyor. Tarçını da önermeyn benim illa çikolata pasta cips yemem gerekiyo. Yemediğim gün yok. Lütfen bırakan nasıl bıraktığını anlatır mı?

eşimde bende evlendiğimiz günden beri cips kola pasta dondurma jelibon çokomel anlatamam yaa akşam yiyorduk bide..bi gün dedimki nereye kadar böyle ya.bide sigara içiyoruz.çocuğumuzda olmuyor.sigarayı bırak dedi doktor.bırakamadık sigarayı.onun yerine hepsini yavaş yavaş bıraktık.şimdi çok nadirdir yediğimiz abur cubur kola.günde 4 sigaraya tamamladık herşeyi.yani bizi zorlayan bişey oldu.şimdide hiç canım istemiyor :49:

ben de çok severim abur cuburu.

belki şöyle bişey yapabilirsin. sabah mutlaka sıkı bi kahvaltı yap. bi de sabah kahvaltına tahin-pekmez veya tereyağı-bal gibi tatlı bişeyler kat. iki ana öğün arasına da kuru kayısı/kuru incir/meyve gibi şeyler ekle.

birazcık da düşünmemeye çalış.

Demin 1magnum 2tane canga yedim ve sıcak çikolata i.çtim. evt ben böyleym iradene sahip çık yeme demeyin krizlere giriyorum olmuyor. Tarçını da önermeyn benim illa çikolata pasta cips yemem gerekiyo. Yemediğim gün yok. Lütfen bırakan nasıl bıraktığını anlatır mı?

bende aynı sizin gibiydim bir gün endokronoloji doktoruna çıktım insülin direncim cıktı bana glifor verdi şuan yemiyorum hatta midem bulanıyor eşim eve alır ama ben elimi sürmem sadece şu aralar çekiderge sardım en kısa zamanda oda bitecek...çikololata , cips,kola,asitli içecekler,meyve suları,jelibonlar artık hayatım yoklar...onun yerine su,süt,yogurt,kefir iş sende bitiyor canım:42::42::42::42::42:

eşimde bende evlendiğimiz günden beri cips kola pasta dondurma jelibon çokomel anlatamam yaa akşam yiyorduk bide..bi gün dedimki nereye kadar böyle ya.bide sigara içiyoruz.çocuğumuzda olmuyor.sigarayı bırak dedi doktor.bırakamadık sigarayı.onun yerine hepsini yavaş yavaş bıraktık.şimdi çok nadirdir yediğimiz abur cubur kola.günde 4 sigaraya tamamladık herşeyi.yani bizi zorlayan bişey oldu.şimdide hiç canım istemiyor :49:

evet canım bende senin gibi düşünüyorum insanı zorlayan birşey oluyor oda irademiz çok şükür bende bıraktım....

bende beş tane çikolatayı ard arda yiyebilirim kapasitem geniş :9: bir keresinde çocuklarla markette kasa sırasındayken bir bayan bana çocuklara bu kadar çok abur cubur yedirmemin doğru olmadığını söylemişti kendime aldığımı nerden bilsin kadıncağız ama Allah tan çocuklarım abur cubur düşkünü değil en azından şimdilik

Biraz damak tadını yenilemeyi düşünür müsün
Sarı leblebi - kuru üzüm
İğde (özellikle favorim)

Eskiden benimde vardı abur cubur alışkanlığım, yıllardır yemiyorum kırk yılda bir cips belki...
İğde yemeye başladığımdan beri hiç birini aramıyorum, kiloma da çok faydası olmadı ama en azından sağlıksız yediğim şeylerden kurtulmuş oldum

besinlerle alınan şekerler diyabete neden olmaz.ama bu besinlerle kilo artışı yada şişmanlık dediğimiz şey ortaya çıkarsa
şeker hastası olmaz riskiniz çok artacaktır.
(uzman değilim sadece biraz bilgim olan bir konu.yanlışım varsa bile arkadaşlar düzeltecektir mutlaka)

bunu düşünerek günde tek çikolataya düşürebilirsiniz.sizin yedikleriniz çok fazla.illa ki şimdi ya da ilerleyen zamanlarda size zararı fazlaca dokunacaktır.

besinlerle alınan şekerler diyabete neden olmaz.ama bu besinlerle kilo artışı yada şişmanlık dediğimiz şey ortaya çıkarsa
şeker hastası olmaz riskiniz çok artacaktır.
(uzman değilim sadece biraz bilgim olan bir konu.yanlışım varsa bile arkadaşlar düzeltecektir mutlaka)

bunu düşünerek günde tek çikolataya düşürebilirsiniz.sizin yedikleriniz çok fazla.illa ki şimdi ya da ilerleyen zamanlarda size zararı fazlaca dokunacaktır.

canım dogruyu yazmışsın bende gecen sene şekere yatkınlık çıktı çok şükür suan bıraktım tip 2 diyabet olunuyor....:36::36::36::36:

ekmek arası pilav yiyenlere dönmussun..

senı azarlamaya gelmıstım ama,benım bıle canım cektı sımdı..

öyle pat dıye yazılır mı!

Sizin profilinizdeki resmi gördükce nedense hep kağıt helva aklıma geliyor.
Sanki kızın elindeki kağıt helva bir ısırıp çekiyor bir ısırıp çekiyor :1::1::1:

İşte o derece artık siz düşünün bende çok seivyorum çikolota abur cuburu, gözüm döner yemezsem :37:

düşünüyorumda cola bırakılırsa herşey bırakılır resmen hayatımız cola olmştu :52:

ayy koladan nefret ettigim kadar başka hiçbirşeyden nefret etmiyorum görünce bile midem bulanıyor bırak içmeyi iyi olmuş bırakmanız birde benim eşim bıraksa:47::47::47::47::47::47:

:44: Bu çook zorlayıcı bi soru olmuş bizim için :ssz: ama öncelikle kg fazlalığı olanlar varsa önce sağlık demeli madem dayanamıyorsun ozaman tatlı karşılığı okadar kalori yak o gün :52: bu şekilde zayıflayamazsın ama enazından daha fazla kg da almamış olursun:3:

Bence görmeyince göz gönül katlanıyor hesabı :60: İşyerine süt tozu alınmadığında canım kahve istese de süt tozsuz içiyorum daha az kalori ama alınınca dayanamayıp yapmıycam kahve desem de her gün yapıp içiyorum iradem zayıf mı ne :27:

Back