- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Sporla hiç aram yoktur zorlanırım hep, bi ara denemiştim squat,jillian falan baya yapıp bırakmıştım etkisi var gerçektenYapmadan once azıcık ısının da iyi olur kolay gelsinn
tamam hoşgeldin hemen ekliyorum :)Merhaba bende evde duzenli spor yaparim. Squat spor programimda var ama bu kadar yogun degil. Bu sekilde de yapabilirim. Simdi 50 yapicam. Listeye yaziverin beni deAzra910
Yaptıkça ağrıların geçeceğini düşünüyorum kuzum popişimiz sıkılaşsa fena olmaz hanigiitkçe sayı artacak inşllah yapabiliriz balım hemen kaydediyorum
aynen bebişim üst bacağım gerçekten çok sallanıyor sıkılaşşın ve popom da azcık kalkık yuvarlak olsunYaptıkça ağrıların geçeceğini düşünüyorum kuzum popişimiz sıkılaşsa fena olmaz hani
Çok bişey istemiyoruz bizim videodaki bacılardan neyimiz eksikaynen bebişim üst bacağım gerçekten çok sallanıyor sıkılaşşın ve popom da azcık kalkık yuvarlak olsun
kuzum öncesi sonrası yapiciiiiz fotonu çek de 1 ay sonra nasıl farklarımız olcek görelimÇok bişey istemiyoruz bizim videodaki bacılardan neyimiz eksik
Çekerim tabi kuzum sonuca ulaşmanın mutluluğunu yaşarız umarım hep birliktekuzum öncesi sonrası yapiciiiiz fotonu çek de 1 ay sonra nasıl farklarımız olcek görelim
inşallah makyajımÇekerim tabi kuzum sonuca ulaşmanın mutluluğunu yaşarız umarım hep birlikte
Ceviz tüketiyorum ara ara ben,sütü de çok severiminşallah makyajım
süt yumurta kuruyemiş unutma protein almayı
Bademde protein var kuruyemislerde en çok. Ustelik icindeki yararli yaglar yag yakmayi da sagliyor. Ben aksamlari az bisey tabuk gogsu alıyorum yumurtaya sonra galetaya bulayip firina atiyorum cok doyuruyor böyle seyler yapabilirsiniz iki yumurtali tek domatesli menemen yapiyorum mercimek hasliyorum nohut hasliyorum her yemegin yanina yogurt yiyorum cok etki ediyorCeviz tüketiyorum ara ara ben,sütü de çok severim
Banyoda peeling yapıyorum birde bacak için selülit için
Bademde protein var kuruyemislerde en çok. Ustelik icindeki yararli yaglar yag yakmayi da sagliyor. Ben aksamlari az bisey tabuk gogsu alıyorum yumurtaya sonra galetaya bulayip firina atiyorum cok doyuruyor böyle seyler yapabilirsiniz iki yumurtali tek domatesli menemen yapiyorum mercimek hasliyorum nohut hasliyorum her yemegin yanina yogurt yiyorum cok etki ediyor
Ise yarar insallah canimm :)Çok iyi fikir bu söylediklerin canım hemde pratik şeyler saolasın yapacağım hepsini inşallah
rakbenadam merhaba burada toplandık
siz ilk mesajdaki programa göre mi yaptınız ona göre ilk mesajı güncelliyip not alıyım
pazartes
salı
çarşamba
perşembe
cuma
kaçar tane yaptınız
gün sonunda kaç tane oldugunu yazdırabilirsin o zamanMerhaba ben ısındıktan sonra 20x3 set olarak squat yapıyorum.
Hergün buraya yaptığımı mı yazayım ama ben öyle tek seferde yapabilceğimi sanmıyorum setlere bölmek daha kolay gibi
Tamam öyle yapalımgün sonunda kaç tane oldugunu yazdırabilirsin o zaman
Valla bende hep dengesiz beslendim sabahlari simit meyve suyu oglen yemek yerim aksam yerim gece tekrar abur cubur vsTamam öyle yapalımpeki beslenmeyi nasıl yapıyorsunuz ben dengesiz besleniyorum da bi programa oturtabilen var mı?
Faydası var kesinlikle, iyi bir sonuç alırsın doğru beslenme ve doğru egzersizlerleBende başlasam iyi olacak sıkılaşmaya ihtiyacım var umarım faydası olur bu hareketlerin