- 31 Mart 2017
- 85
- 60
- 32
50 sabah 50 akşam şeklindede yapabiliriz bianda yapmak zorunda değiliz. Bu arada internetim bitti 10 ununda yenilenecek sadece evdeyken kullanabiliyorum50 kolaydi da ben bakalim 100un ustune cikinca napicaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 sabah 50 akşam şeklindede yapabiliriz bianda yapmak zorunda değiliz. Bu arada internetim bitti 10 ununda yenilenecek sadece evdeyken kullanabiliyorum50 kolaydi da ben bakalim 100un ustune cikinca napicaz
Alışırsın, ilk 1 hafta zorlar sadeceYaptım yaptım yuppi
Ağrıdı biraz ya zorlandım inşallah yaptıkça alışırım
Tek seferde yapma zorunluluğu yoksa oyle de yapabiliriz o zaman50 sabah 50 akşam şeklindede yapabiliriz bianda yapmak zorunda değiliz. Bu arada internetim bitti 10 ununda yenilenecek sadece evdeyken kullanabiliyorum
Anlasildi kaptaaaağğnKizlar dun saat 9da yaptik hergun o saatlerde yapmayi dusunuyorum
Gun icinde yapan olursa yazsin guncelleme yapiyim ilk mesajda
Bugun 55 squat yapiyoruz
AhahahAnlasildi kaptaaaağğn
Tek seferde yapma zorunluluğu yoksa oyle de yapabiliriz o zaman
Benimde internetim azaldi insallah bitmez
evet canım bugün fazla yaptım 80 squatKizlar nerdesiniz 2.gunumuzdeyiz
Yaptiniz mi
Elif062505 A Anais watersoon Whiteandblue Makyajkolik13
Ay ben 35ten sonra zorlanmaya basladim 55 bitince yere attim kendimi hemen guncelliyorum canim ekliyorumevet canım bugün fazla yaptım 80 squat
Ben daha öncede yapıyordum ya o yüzden çok zorlanmıyorumAy ben 35ten sonra zorlanmaya basladim 55 bitince yere attim kendimi hemen guncelliyorum canim ekliyorum
İnsallah ben de alisirimBen daha öncede yapıyordum ya o yüzden çok zorlanmıyorum
Alışırsın 2 hafta sonra 50 squat yaptığında hiç yapmamışın gibi ağrısız geçiyorİnsallah ben de alisirim
100lere geldigimizde nasil yapalim tek seferde mi ara vererek mi ve ne kadar ara verelimAlışırsın 2 hafta sonra 50 squat yaptığında hiç yapmamışın gibi ağrısız geçiyor
Nasıl istersen, yapabilirsen biandada yapabilirsin, sabah akşamda ben genelde bianda yapıyorum100lere geldigimizde nasil yapalim tek seferde mi ara vererek mi ve ne kadar ara verelim
Bende oyle yapayim cok yorulursam 2sn nefes alio veririmNasıl istersen, yapabilirsen biandada yapabilirsin, sabah akşamda ben genelde bianda yapıyorum
Set aralarında muhakkak dinlen ama 40-50 saniyeBende oyle yapayim cok yorulursam 2sn nefes alio veririm
Kac squat yaparken yani 3basamaklara gecince miSet aralarında muhakkak dinlen ama 40-50 saniye
Şuan 50 squat mı yapıyoruz mesela 15 ya da 20 yapınca 1 dk en fazla dinlen sonra devam etKac squat yaparken yani 3basamaklara gecince mi