• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamla anlaşamıyorum ..

Tamam Arkadaşım, İlk yazdığımda uc ihtimalden bahsettim...sl En sonuncusuna onu yazdim ve gulucuk koymustum.....ayrica konu sahibi de 3 ihtimalin olabilitesi var dedi.....
Her 3 u de olabilir Hormonal yani....
Tamam kudurganlik lafı belki biraz itici durdu ama ona da gulucuk koymustum....
Yine de senden ve konu sahibinden özür dilerim eger alınmışsa bu ifadeden

Evet haklısınız kullanılan ifade hoş değil . Ben de evlenmesi lazım dediği yeri dikkate aldım Ama hormonal olduğu için değil artık kendi hayatını kurması ve kendi ayaklarının üstünde durması icin .. kudurganlasmak ifadesi gerçekten çirkince . Her neyse tartışmaya gerek yok..
Tamam Arkadaşım, İlk yazdığımda uc ihtimalden bahsettim...sl En sonuncusuna onu yazdim ve gulucuk koymustum.....ayrica konu sahibi de 3 ihtimalin olabilitesi var dedi.....
Her 3 u de olabilir Hormonal yani....
Tamam kudurganlik lafı belki biraz itici durdu ama ona da gulucuk koymustum....
Yine de senden ve konu sahibinden özür dilerim eger alınmışsa bu ifadeden

Her ikinizden de özür diliyorum.....Bu konuda yörüm yapmayacağım bir daha...özür dilerim..

Bence basbayagi fesat ve kiskanc bir kiz. ortalik karissin, senin basina dert acilsin diye ugrasip duruyormus iste, daha ne. Boylelerinden kardes mardes olmaz, acigini yakaladi mi vuruverir boyle. Hic bir seyini anlatma kendisini abla bilip de derim.

Back