• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamla anlaşamıyorum ..

Ablan değişmiyecek sanırım annenle bu durumu konuşman gerek , asla senin hayat standartınada erişemiyecek

sizi anneniz uzlaştırması gerek
ablan çok geri kalmış

ablanda kıskançlık var senin mesleğin var..sevgilin var..kendisi ise ev kızı ve erkek arama aşamasında..bu yüzdende çoçuk gibi annene ve babana şikayet ediyor..huzurunu bozmaya çalışıyor kıskancından..:KK11:

çok sinir oldum ya bu tutuma... Saglık meslek lisesini daha önce duymayan HEMŞİRE arkadas senin için araştırdım radikal.com dan..

Türkiye genelinde devlete bağlı 341 sağlık meslek lisesi bulunurken, dört yıl önce 1 olan özel sağlık meslek lisesi sayısı ise bugün 166’ya ulaştı. Devlete bağlı sağlık meslek liselerinde 81 bin öğrenci eğitim görürken, özel sağlık meslek liselerini öğrenci sayısı ise yaklaşık 15 bin.
Keske sinir olup bu kadar arastirma yapana kadar arkadasin yazdigini dogru anlasaydiniz yorulmamis olurdunuz.

E="ema1, post: 37447444, member: 158459"]Ablan değişmiyecek sanırım annenle bu durumu konuşman gerek , asla senin hayat standartınada erişemiyecek

sizi anneniz uzlaştırması gerek
ablan çok geri kalmış[/QUOTE]
Bilmiyorum umarım değişir yoksa ben artık kafayı yiyeceğim ...

Bencede ablan seni cok fena kıskanıyo hakkını savun asla susma ona karşı annenle guzelce konus ablam neden böyle yapio anne ne yaptim ona vs gibi

bu sizin cehaletniz tabi ki var..amacınız ne yalan borcu mu var burda ki konu kızın hemşire olup olmadığı mı ki saçma sapan yerlere takılıyosunuz..aksaray gibi küçücük bi yerde bile var sağlık meslek lisesi ve yıllardır var yani..tövbeee
sen kimin tarafindasin noluyo :) :) arkadasa yaz cevabini :)

canim mesajimi nasil bi kafayla okudun... kime cevap yazmisim bi bak bakalim ne demisim ...ben saglik meslek mezunuyum zaten ne anlatiyosun sen ? ne bu şiddet bu celal :)
çok sinir oldum ya bu tutuma... Saglık meslek lisesini daha önce duymayan HEMŞİRE arkadas senin için araştırdım radikal.com dan..

Türkiye genelinde devlete bağlı 341 sağlık meslek lisesi bulunurken, dört yıl önce 1 olan özel sağlık meslek lisesi sayısı ise bugün 166’ya ulaştı. Devlete bağlı sağlık meslek liselerinde 81 bin öğrenci eğitim görürken, özel sağlık meslek liselerini öğrenci sayısı ise yaklaşık 15 bin.

Keske sinir olup bu kadar arastirma yapana kadar arkadasin yazdigini dogru anlasaydiniz yorulmamis olurdunuz.

sen kimin tarafindasin noluyo :) :) arkadasa yaz cevabini :)

canim mesajimi nasil bi kafayla okudun... kime cevap yazmisim bi bak bakalim ne demisim ...ben saglik meslek mezunuyum zaten ne anlatiyosun sen ? ne bu şiddet bu celal :)
valla pek iyi bi kafayla okumadım o dogru :) diger mesajla karıştırmışım hamileyim sinirlerim çok bozuk insan sevmiyorum bu aralar ondan sanırım diger arkadasın mesajına sinir olmuştum aslında benEn Büyük KK

Öncelikle merhabalar
19 yaşındayım , 4 yaş büyük bi ablam var . Genelde yaş farkı az olunca 2 kızkardeş iyi anlaşır . Ama bizde bundan eser yok . Iyi olduğunda çok iyi ama bazen öyle dayanılmaz oluyor ki yaptıklarından çok bunalıyorum..
Iyi bir mesleğim var hemsireyim ve iyi bi üniversitede okuyorum . Ablamsa liseyi bitirdi . Üniversitede de bir kac bölüm denedi fakat dikiş tuttura
madı . Ya kolayına geldi ya da sıkıldı bıraktı şuan okumuyor. Ve ayrica iş de beğenmiyor masa başı olsun rahat olsun elim sıcak sudan soguk suya değmesin tarzında bi iş istiyor ve 4 senedir evde ... erkek arkadaşı da yok ve hiç olmamış . Aslında evlenmek Çeyiz düzmek falan gibi şeylere cok meraklı ama bu konuda da gözü cok yükseklerde oldugu için kimseyle anlasamiyor . Istiyor ki evlenecegim adam hem yakışıklı olsun hem zengin olsun hem evi arabası olsun ,istedigim gibi harcayayım istedigim gibi giyineyim gibi büyük hayalleri var .. bu yüzden kimseyle bi birlikteliği olmuş değil . Asıl konuya gelecek olursam bir erkek arkadaşım var yaklaşık 9 aydır birlikteyiz aramızda cok şükür bir sıkıntı da yok . Ama ablam sürekli bu konuda benimle uğraşıyor . Ailem sevgilim olduğunu biliyor . Derslerimi etkilemedigi bana bir zarar vermediği halde babama gidip kızın gecelere kadar sevgilisiyle konusuyor hic ders calısmıyor gibi şeyler söylüyor halbuki derslerim cok iyi ve okulda derecelerim bile var . Sürekli anneme beni şikayet ediyor , yaptığım en küçük yanlışı bile abarta abarta anneme ve babama söylüyor . Dün ekranımda sevgilimle fotoğrafım vardı , annemle babam her ne kadar iliskimi bilseler de saygidan dolayi aşikâre onlara fotoğraflarımı asla göstermem Ablam ekrandaki fotoğrafımızı gördü ve bunu koşarak anneme gösterdi . A
nnem babamla konuşmuş. Ve bu akşam babam benle konuscakmış neler diyecek merak ediyorum. Normalde ondan anlayış ve daha cok yardım beklerken o sürekli çomak sokuyor ... Artık ablamın bu tavırlarından davranıslarından o kadar sıkıldım ki üniversiteye baska bir şehre gitmedigim icin kendime çok kızıyorum. Bu ilk olay da degil ablam her seferinde sevgilimle ilgili bir olay çıkarmaktan bıkmıyor .. ve her seferinde kendini anne ve babama haklı çıkarmayı başarıyor ve yine kötü ben oluyorum .. sırf ablamla tartışmamak onu görmemek icin eve gelmek istemiyorum arttik cok bunaldım ... :KK43::KK43::KK43:

cevremdeki bazı insanlar ablam için senii kıskanıyor olabilir dediler. Sizce böyle bir durum olabilir mi ve benim ablama nasıl davranmam ne yapmam gerekiyor ..Fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim ...
Ablani bir an önce evlendirin.....Onun ilacı evlilik....

burcutk st: 37449165 .!.:
Ne oldu, babanız ne dedi?
Konusamadık ya , konuşacak diye bekledim ama konuşmak için uygun fırsat olmadı ..midesi rahatsızdı biraz sanırım ondan konuşmadı ve biraz önce de işe gitti :( keşke gelip konuşsaydı da ben de bu stresi atsaydım üzerimden... :(

3İhitmal var, 1- sizin sevgiliniz var onun yok diye kıskanıyor. 2- kendisi biraz mükemmeliyetçi oldugu için belki sizin sevgilinizi size yakistiramiyor,Kendisi için istedigini sizin için de istiyor
3- evlenmesi lazim , hafif kudurganlasmis olabilir :))))

ohaa bariz kıskanıyor
ben de ablayım birileriyle görüştüm ama hiç sevgilim olmadı
amaaa annem kardeşimle takışır erkek arkadaş konusunda ben kardeşimi savunurum çünkü onun iyiliği neyse o benim gözümde
ablanızla bir oturup konuşsanız iyi olacak...

3 ihtimalin de olabiliritesi var, ne yapıcam hiç bilmiyorum.. konuşma konuşulmuyor sussan dayanılmıyorrr ...
3İhitmal var, 1- sizin sevgiliniz var onun yok diye kıskanıyor. 2- kendisi biraz mükemmeliyetçi oldugu için belki sizin sevgilinizi size yakistiramiyor,Kendisi için istedigini sizin için de istiyor
3- evlenmesi lazim , hafif kudurganlasmis olabilir :))))

Kendisi mükemmeliyetçi oldugu için sizin yaptığınız erkek saciminin yanlış olduğunu düşünüyorsa, kızıp trio te atabilir....Sebebi sizin erkek arkadaisnizi size yakistirmiyir belki...Onun için sinir oluyor sizin onu sevmenize.....
Ama ilacı evlilik bana inanın...

Kendisi mükemmeliyetçi oldugu için sizin yaptığınız erkek saciminin yanlış olduğunu düşünüyorsa, kızıp trio te atabilir....Sebebi sizin erkek arkadaisnizi size yakistirmiyir belki...Onun için sinir oluyor sizin onu sevmenize.....
Ama ilacı evlilik bana inanın...

Siz ne saçmalıyorsunuz pardon ???? Kudurganlaşmak ne deme ??? Evlenemeyen insanlar kudurgan mı oluyor ? Adını andığınız kız 23 yaşında daha ..Kardeşini kıskanmış olabilir ,onun mesleği ,işi yok diye hasetlenmiş olabilir ama ilacının evlenmek olduğu nasıl söylersiniz ? Bu kadar cahillik yeter bence ..

KONU SAHİBİ ..Ablanıza kızmakta haklısınız ama böyle yorumlara prim vermeyin lütfen ,ne demek kudurganlaşmak ,bu resmen saçmalık ....

Siz ne saçmalıyorsunuz pardon ???? Kudurganlaşmak ne deme ??? Evlenemeyen insanlar kudurgan mı oluyor ? Adını andığınız kız 23 yaşında daha ..Kardeşini kıskanmış olabilir ,onun mesleği ,işi yok diye hasetlenmiş olabilir ama ilacının evlenmek olduğu nasıl söylersiniz ? Bu kadar cahillik yeter bence ..

KONU SAHİBİ ..Ablanıza kızmakta haklısınız ama böyle yorumlara prim vermeyin lütfen ,ne demek kudurganlaşmak ,bu resmen saçmalık ....
Arkadaşım kızma ya....Elbette ki kudurmamistir....Zaten evlenmek için cok geleni varmis ama kabul etmiyormus....Kudurgan olsa böyle seçici olmazdı....Ben maksadını astiysam özür dilerim hem sizden hem konu sahibinden...
Şunu demek istedim, kimseyi beğenip evlenmiyor ya, insaallah bir an önce kendisinin de beğeneceği seçeceği birinin çıkmasi....

Arkadaşım kızma ya....Elbette ki kudurmamistir....Zaten evlenmek için cok geleni varmis ama kabul etmiyormus....Kudurgan olsa böyle seçici olmazdı....Ben maksadını astiysam özür dilerim hem sizden hem konu sahibinden...
Şunu demek istedim, kimseyi beğenip evlenmiyor ya, insaallah bir an önce kendisinin de beğeneceği seçeceği birinin çıkmasi....

Valla ben gayet net anladım ne demek istediğini !!! Onu evlendirin,ilacı evlilik,kudurganlaşmış kelimelerini yanlış anlamak mümkün değil...Ayrıca ben kızarım tabii aklı başında kim olsa kızar ,KUDURGANLAŞMAK !!! İticilikte son nokta !! NOT :EVLİYİM...Ama saçma sapan fikirlerinizi kendinize saklayın ...Cevapta vermeyin bana ,hiç sizinle polemiğe girmek istemem,zira frekanslar aynı değil ...

Back