Belki milyon defa yazmisimdir
eski mesajlarimi tekrar aciklayayim. Simdi bu adam issiz gucsuz biri belli,6 ay calisip 6 ay bos gezenlerden. İste o 6 ayda gitsin koyum ha koyum demekle olmaz ordaki evi bir tamir etsin oncelikle. Sehirde ne yapiyor ki bos yatiyor herhalde. Amcasina yengesine de baksin,hayvan da bakabiliyorsa alsin once bir denesin bakalim. Abla ondan sonra duruma gore karar verir,isterse hafta sonlarini degerlendirir,isterse hic gitmez. Bakarsiniz adam kendisi yapamayacak. Ne belli yani simdiden? Koye tasinmaya karar verenler bile boyle yapiyor,onceden bir deniyorlar,evi barki duzene sokuyorlar sonradegistiriyorlar hayatlarini. Ben anlatamadim herhalde ama olsun. Biz de koydeki arsaya ev yaptiriyoruz su siralar. Hafta sonlari gidiyoruz,4,5 yasinda cocugum var dogayi taniyor orada. Sebze meyve saglikli. Hayvanlar saglikli,ne yedigimizi biliyoruz. Bu hayati yasamak cok zor degil benim hizmetlim falan da yok gayet orta direk bir aileyiz. Oradaki yasanti guzel,hic karantinada hissetmiyorum kendimi. Bu demek degil ki herseyi birakip yerlesecegiz. Once bir dener insan,sonra kararini verir.
sahsen sehirde ise yaramayan kocayi ben olsam acilen koye gonderirdim o da ayri mesele. Konu sahibinin ablasi da bunu cok kolay yapabilir,madem bosanmayi goze aliyor. 6 ay saliversin adami en azindan adamin yapabileceklerini ve cabasini gormus olur. Sonradan keske demez.