Ablamın evi:)

salon ve yatak odası harika döşenmiş..siyah ve beyazın asaleti işte..allah ablana ağız tadıyla oturmak nasibetsin..

bayıldım çok hoş alla huzurlu oturmak nasip etsin canım...bu arada kızlar duvar kağıtlarından bende aldım praktikerden almak isteyenlere duyrulur.

ayyyy çok güsel.hayırlı olsun.güle güle oturun.allah olmayanlara da bize de nasip etsin inşallaha.s.

merhaba ablanın evine bayıldım çok güzel dekorasyon yapmış.. şu ikinci fotodaki duvar kağıdını nerden aldığını öğrenebilirmiyim merak ettim bende almak istiyorum o tür birşey ama bulamıyorum bir türlü...

Çok güzelmiş Allah güle güle oturmayı nasip etsin, özellikle üst kata bayıldım, balkon ve manzara süper, güzel kahveler için, sohbetler yapın bizim yerimize de

allahim terasa bittim nolur yarabbim olmayan herkese boyle terasli bi ev ver kirada olsa cok osledim cay keyfi yaparken gokyuzunu seyretmeyimafoldumben
allah mutluluk icinde yasamayi nasip etsin ablanlari
ablanizda cok zevkliymis gercekten ozellikle salon bi harikaa.s

çok güzel ve zevkli bi ev çok güzel döşenmiş
gerçekten bayıldım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

çok tşk ederim arkadaşlar güzl yorumlar için

akidem; mutfağın yarısını çekemedim çok dağınıktı
yoksa küçük değil yani

maşallah nazr değmesin çok güzelmiş
güle güle,ağız tadıyla otursunlarzemuszemus
tanrım evlendiğimizde bize de böyle güzel bir ev nasip eder inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…