- 15 Temmuz 2023
- 2
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi birbilenesorabla
-
Yardımınıza ihtiyacım var benim 23 temmuzda KPSS sınavım var ablamda düğünü o güne alabildi .Çünkü yer doluydu . Ağustos da dolu ileri tarihe diğer kardeşin düğünü var daha fazla ilerleyemez . Düğün akşam 7 de bana akıl verin sınava gireyim mi ablamın yanında mı olayım bütün gün
Onun yanında olacak, yardım edecek birileri vardır, bulunur. Siz de saç baş isterseniz yetişirsiniz zaten 7'ye kadar. Yıllarca KPSS girdim, asla ertelemezdim bunun için. Her şeyden önemli şu an sizin için2.5 da da var eğitim bilimleri kuaförde yanında olamayacağım
2.5 da da var eğitim bilimleri kuaförde yanında olamayacağım
Bu çok önemli bir durum değil, olmayıverin kuaförde. Eğer çalışıp beklediğiniz.bir sınavsa snavınıza girin bir kuaför uğruna hayatınızdan bir yıl heba etmeyin.2.5 da da var eğitim bilimleri kuaförde yanında olamayacağım
Sınavınıza girin..Yardımınıza ihtiyacım var benim 23 temmuzda KPSS sınavım var ablamda düğünü o güne alabildi .Çünkü yer doluydu . Ağustos da dolu ileri tarihe diğer kardeşin düğünü var daha fazla ilerleyemez . Düğün akşam 7 de bana akıl verin sınava gireyim mi ablamın yanında mı olayım bütün gün
Çalışmadınız mı?2.5 da da var eğitim bilimleri kuaförde yanında olamayacağım
Düğün 7 de ise öğlen 12 ye kadar çoktan biter sinavYardımınıza ihtiyacım var benim 23 temmuzda KPSS sınavım var ablamda düğünü o güne alabildi .Çünkü yer doluydu . Ağustos da dolu ileri tarihe diğer kardeşin düğünü var daha fazla ilerleyemez . Düğün akşam 7 de bana akıl verin sınava gireyim mi ablamın yanında mı olayım bütün gün
Ay ben de düğün şehir dışında, o yüzden sınava girersem yetişemem korkusu taşıyorsun falan sandım. Yani şunu asla sıkıntı etmeyip sınava girmen lazım ama bence sen zaten çalışmadın.2.5 da da var eğitim bilimleri kuaförde yanında olamayacağım
başkası olsun ya sağlam saçmalıyorsun bunu sorman bile hata sonuçta düğünde olacaksın yeter de artar bile2.5 da da var eğitim bilimleri kuaförde yanında olamayacağım
Sınav daha önemli. Sınavdan sonra ablanin yanına gidersin zaten.Yardımınıza ihtiyacım var benim 23 temmuzda KPSS sınavım var ablamda düğünü o güne alabildi .Çünkü yer doluydu . Ağustos da dolu ileri tarihe diğer kardeşin düğünü var daha fazla ilerleyemez . Düğün akşam 7 de bana akıl verin sınava gireyim mi ablamın yanında mı olayım bütün gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?