- 16 Haziran 2011
- 15.384
- 66.054
- 798
Bakıcı tutma imkanınız var mı ?Kim olsun başka kime soyluyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakıcı tutma imkanınız var mı ?Kim olsun başka kime soyluyebilirim
Evet yetişkin onlar kabul eder zaten ama ablam boylebir tek yararı eşinize olacak, keyfi bir estetik operasyon için neden insanlar size refakat etmek zorunda olsun? üstelik ablanızdan değil; ablanızın çocuklarından rica ediyorsunuz ve ablanızı araya koyarak emrivaki yapıyorsunuz. kızlar size refakat edecek kadar yetişkinler ise zaten annelerine değil; kızlara sormanız gerekir.
Evet yetişkin onlar kabul eder zaten ama ablam boyle
Başka hiç kimse yok zatenAblanizim tavrı yanlış ama siz öncesinde tamam denemesine rağmen ablanıza ve kızına güvenip neden ameliyat günü alıyorsunuz ki?
Haksız da olsa ablanız istememiş kızını göndermeyi. Israrla arayıp çağırmaniz da doğru gelmedi sizin açınızdan sonuç olarak mağdur olmuşsunuz.
Esiniz?Kim olsun başka kime soyluyebilirim
o halde aradan ablanızı aradan çıkararak direkt olarak onlara sormanız gerekiyordu. yetişkin yeğenlerinize saygı duyuyorsanız araya anne koyarak istekte bulunmak
Yok evde yalnızım zatenBakıcı tutma imkanınız var mı ?
Evli değilsiniz ve vajinal estetik yaptırıyorsunuz. Ne için , kim için diye öfkenelnip buna kızmış olabilir mi ablanız?Degilim
Ablam niye odoEvli değilsiniz ve vajinal estetik yaptırıyorsunuz. Ne için , kim için diye öfkenelnip buna kızmış olabilir mi ablanız?
Ne diyon bacım ömür boyu bekarmi kalicam evlilik dışı ilişkimi yaşıyorsunuz siz ?Evli değilsiniz ve vajinal estetik yaptırıyorsunuz. Ne için , kim için diye öfkenelnip buna kızmış olabilir mi ablanız?
evlilik dışı cinselliğe karşı değilim acaba ablanız mı karşı
Ben öyle bir ilişki yaşamıyorum. yaşayanı da eşleştirmiyorum.Ablam niye odo
Ne diyon bacım ömür boyu bekarmi kalicam evlilik dışı ilişkimi yaşıyorsunuz siz ?
Anladım.Başka hiç kimse yok zaten
Sen gel refakatçi ol sen gör ozamanVajinal estetik operasyonunuz için neden yeğenleriniz hastanede başınızda kalsın ki hastanelerde zaten salgın var? Hemşireden buz istersiniz getirir ne var bunda? Eşiniz nerede bu kadar olay yaşanırken? İzin alıp başınızda bekleyecekti kuku güzelliğiniz için. Veya evli değilseniz de zorrrrla kabul etmeyen birisine ısrar edip neden randevu aldınız?
Refakatçi olarak başınızda tutmaya çalıştığınız kızların düşüncesini aldınız mı annelerini zorlarken? Belki kadın kızların böyle bir operasyonu görmesini istemiyor veya kızlar teyzelerinin kuku estetiğiyle içli dışlı olmak istemiyor?
Ay niye elin kadını refakatçi olsun size ya?Sen gel refakatçi ol sen gör ozaman
Sen yaşamışsın ailen buna karşı çok bu konulara vakifsin galibaBen öyle bir ilişki yaşamıyorum. yaşayanı da eşleştirmiyorum.
Evlilik dışı cinsel ilişki yasıyor olman beni ilgilendirmez ama ablan buna kızmış olabilir mi diyorum. yine anlamazsan daha basite indirgeyebilirim.
Elin kadını? Abladan daha yakın kime söylenebilir yardım istenebilirAy niye elin kadını refakatçi olsun size ya?
Ablanız bu tür estetik operasyonları doğru bulmuyor olabilir, ondan da kızlarını göndermek istemiyor olabilir. Durum bu basitçe.
Üyeye demişsiniz ya gel sen ol diye. Ona dedim.Elin kadını? Abladan daha yakın kime söylenebilir yardım istenebilir