• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamin davranislari birdaha omur boyu konusmayi dusunmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir tek yararı eşinize olacak, keyfi bir estetik operasyon için neden insanlar size refakat etmek zorunda olsun? üstelik ablanızdan değil; ablanızın çocuklarından rica ediyorsunuz ve ablanızı araya koyarak emrivaki yapıyorsunuz. kızlar size refakat edecek kadar yetişkinler ise zaten annelerine değil; kızlara sormanız gerekir.
Evet yetişkin onlar kabul eder zaten ama ablam boyle

Ablanizim tavrı yanlış ama siz öncesinde tamam denemesine rağmen ablanıza ve kızına güvenip neden ameliyat günü alıyorsunuz ki?
Haksız da olsa ablanız istememiş kızını göndermeyi. Israrla arayıp çağırmaniz da doğru gelmedi sizin açınızdan sonuç olarak mağdur olmuşsunuz.
Başka hiç kimse yok zaten

Evli değilsiniz ve vajinal estetik yaptırıyorsunuz. Ne için , kim için diye öfkenelnip buna kızmış olabilir mi ablanız?
Ablam niye odo
Evli değilsiniz ve vajinal estetik yaptırıyorsunuz. Ne için , kim için diye öfkenelnip buna kızmış olabilir mi ablanız?

evlilik dışı cinselliğe karşı değilim acaba ablanız mı karşı
Ne diyon bacım ömür boyu bekarmi kalicam evlilik dışı ilişkimi yaşıyorsunuz siz ?

Ablam niye odo

Ne diyon bacım ömür boyu bekarmi kalicam evlilik dışı ilişkimi yaşıyorsunuz siz ?
Ben öyle bir ilişki yaşamıyorum. yaşayanı da eşleştirmiyorum.

Evlilik dışı cinsel ilişki yasıyor olman beni ilgilendirmez ama ablan buna kızmış olabilir mi diyorum. yine anlamazsan daha basite indirgeyebilirim.

Başka hiç kimse yok zaten
Anladım.
Ameliyat sizin için önemli olabilir ama ablanız baştan hayir demiş yani gerçekten birine ihtiyacınız varsa erteleyecektiniz biraz. Israr edip aramanız doğru olmamış.
Ablanizin gereksiz gördüğü bir ameliyat muhtemelen, yaptığı elbette yanlış yani normal bir kardeş ilişkisinde bu şekilde davranılmaz. Ama bilmiyoruz ilişkinizin öncesini.

Vajinal estetik operasyonunuz için neden yeğenleriniz hastanede başınızda kalsın ki hastanelerde zaten salgın var? Hemşireden buz istersiniz getirir ne var bunda? Eşiniz nerede bu kadar olay yaşanırken? İzin alıp başınızda bekleyecekti kuku güzelliğiniz için. Veya evli değilseniz de zorrrrla kabul etmeyen birisine ısrar edip neden randevu aldınız?
Refakatçi olarak başınızda tutmaya çalıştığınız kızların düşüncesini aldınız mı annelerini zorlarken? Belki kadın kızların böyle bir operasyonu görmesini istemiyor veya kızlar teyzelerinin kuku estetiğiyle içli dışlı olmak istemiyor?
Sen gel refakatçi ol sen gör ozaman

Ben öyle bir ilişki yaşamıyorum. yaşayanı da eşleştirmiyorum.

Evlilik dışı cinsel ilişki yasıyor olman beni ilgilendirmez ama ablan buna kızmış olabilir mi diyorum. yine anlamazsan daha basite indirgeyebilirim.
Sen yaşamışsın ailen buna karşı çok bu konulara vakifsin galiba

Ay niye elin kadını refakatçi olsun size ya? :KK70:
Ablanız bu tür estetik operasyonları doğru bulmuyor olabilir, ondan da kızlarını göndermek istemiyor olabilir. Durum bu basitçe.
Elin kadını? Abladan daha yakın kime söylenebilir yardım istenebilir

Ben olsam bende göndermem kızlarımı ne münasebet kuku ameliyatı için mecbur mu millet beklemeye.sağlık için bşka bi ameliyat olur bişey olur o tamam ama böyle bi operasyon için insanları zorlamanız bile çok yanlış

Elin kadını? Abladan daha yakın kime söylenebilir yardım istenebilir
Üyeye demişsiniz ya gel sen ol diye. Ona dedim.
Siz niye okumadan ya da tam anlamadan yorum yapıyorsunuz sürekli?
Ameliyat geçirmişsiniz, gerginsiniz, canınız acıyor tamam. Ama bunu buradaki kadınlardan çıkaramazsınız. Kimse sizi çekmek zorunda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X