Ablama hediye alıcam 2 modelden hangi kolye güzel

Monthee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
111
20
28
Kızlar ablama hediye alıcam doğum günü hediyesi ikisinden biri mi alıcam hangisi güzel sizce çocuk işi duruyor mu yoksa güzel alınır mı kendisi 42 yaşında

Senin yerinde olsam bu sete verecegim parayı hediye çeki gibi verir istediğini almasını söylerdim. Hangi markanın bu ?
Bende öyle düşünüyordum ama bir kaç markanın hediye çeki ile olumsuz yorumları vardı kullanamıyormuşsun elinde kalıyormuş tereddüt ettim o yüzden

Kolye yerine başka hediye alsanız.
İkisi de kullanışlı değil bence günlük kolye değil ki devamlı taksın

Altın mı bilmiyorum da bence direk parasını yolla istediğini alsın. Gümüş ise bunlar kopar. Altın da 14 ayar altında ise işe yaramaz. Hadi 14 ayar olsun çoğu taş olduğu için altından çok taşa para verirsin bunda ona da değmez.

Mesela ne alabilirim

Çanta olabilir yukarı da yazmışlar ayakkabı, trençkot tarzı yani kullanabileceği hem kullanırken sizin gördüğünüzde de mutlu olursunuz :) Tarzını biliyorsanız o şekilde alabilirsiniz yada büyük kurumsal firmalarda 1 yıl geçerli kartlar var içine bakiye yükleyip verirsiniz mağazada kendi istediğini alabilir
Önemli olan düşünmeniz değil mi

Onlara bakabilirim evet teşekkür ederim

Kolye fikri kesinlikle güzel ama kalpli kolye model olarak güzel durmuyor. Liseye giden bir genç kız için olur ama 42 yaşında bir kadın için daha farklı kolye modellerine bak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…