Bu rengi seviyor kolye tarzı pek takmaz ama daha önce bu renk bir kolye begenmiştiAblan bu tarz şeyleri seviyor mu ?
Ben beğenemedim yaKızlar ablama hediye alıcam doğum günü hediyesi ikisinden biri mi alıcam hangisi güzel sizce çocuk işi duruyor mu yoksa güzel alınır mı kendisi 42 yaşında Eki Görüntüle 3501057 Eki Görüntüle 3501058
Senin yerinde olsam bu sete verecegim parayı hediye çeki gibi verir istediğini almasını söylerdim. Hangi markanın bu ?Bu rengi seviyor kolye tarzı pek takmaz ama daha önce bu renk bir kolye begenmişti
Bende öyle düşünüyordum ama bir kaç markanın hediye çeki ile olumsuz yorumları vardı kullanamıyormuşsun elinde kalıyormuş tereddüt ettim o yüzdenSenin yerinde olsam bu sete verecegim parayı hediye çeki gibi verir istediğini almasını söylerdim. Hangi markanın bu ?
Mesela ne alabilirimKolye yerine başka hediye alsanız.
İkisi de kullanışlı değil bence günlük kolye değil ki devamlı taksın
Altın mı bilmiyorum da bence direk parasını yolla istediğini alsın. Gümüş ise bunlar kopar. Altın da 14 ayar altında ise işe yaramaz. Hadi 14 ayar olsun çoğu taş olduğu için altından çok taşa para verirsin bunda ona da değmez.Kızlar ablama hediye alıcam doğum günü hediyesi ikisinden biri mi alıcam hangisi güzel sizce çocuk işi duruyor mu yoksa güzel alınır mı kendisi 42 yaşında Eki Görüntüle 3501057 Eki Görüntüle 3501058
Yok kırılmam fikir almak için sordum zaten olmazsa öyle yaparımya vallahi kırılma ama ikisi de değil bence güzel bir çanta alsan daha mantıklı.
Ya ikisini de beğenmedim. Sanki bijuteri gibi duruyor.Kızlar ablama hediye alıcam doğum günü hediyesi ikisinden biri mi alıcam hangisi güzel sizce çocuk işi duruyor mu yoksa güzel alınır mı kendisi 42 yaşında Eki Görüntüle 3501057 Eki Görüntüle 3501058
Mesela ne alabilirim
Onlara bakabilirim evet teşekkür ederimÇanta olabilir yukarı da yazmışlar ayakkabı, trençkot tarzı yani kullanabileceği hem kullanırken sizin gördüğünüzde de mutlu olursunuz :) Tarzını biliyorsanız o şekilde alabilirsiniz yada büyük kurumsal firmalarda 1 yıl geçerli kartlar var içine bakiye yükleyip verirsiniz mağazada kendi istediğini alabilir
Önemli olan düşünmeniz değil mi