- 27 Nisan 2012
- 15.015
- 17.541
ne kadar tespitli güzel bir yorumEşiniz sağa sola bakan biriymiş ablanızı rahatsız etmiş olabilir daha 1 ay önce konu açmışsınız. 1 ayda ne değisecek karısı hamileyken kadınlara bakan adam anca sizi değistim ,artık başkayım diye eyliyor. Belkide ablanızın sevgilisi bu durumlardan dolayı istemiyor, belkide direk ablanıza olmasada baska kadinlara bakisini gördü rahatsiz oldu ve ablanizi uyardi böyle bir durum olmasa bir erkek annesinin kiz kardesinin gittigi eve üstelik kardesi hamile iken neden gitmesini istemesin? "Kocanı sevmiyor" diye açıkca diyor ablan bence sizde gayet sevmeme nedeni biliyorsunuz bu yüzden" nasıl aramıza girebilir boyle bir sebepten ,kardesinin evine gelemiyorsun" diye çıkıs yapamiyorsunuz ablaniza karşı. Sizi üzmek istemem ama bu profiller hiç degismiyor konuyu okuyanlar durumu hayatin normal akısına bakarak yorumluyor önceki konunuzda olanlar bilinse kimse ablanizin sevgilisi anormal karsilamaz ,hayirli dogumlariniz olsun
Eski konuyu bilmiyorum ama okurken bende tahmin ettim böyle bir durum olduğunu. Ne münasebet daha sevgiliyken anneyle kız kardeşlerle görüşmesini kısıtlayacak. Haklı bir sebebi olmasa kim müsade eder böyle birşeye.Eşiniz sağa sola bakan biriymiş ablanızı rahatsız etmiş olabilir daha 1 ay önce konu açmışsınız. 1 ayda ne değisecek karısı hamileyken kadınlara bakan adam anca sizi değistim ,artık başkayım diye eyliyor. Belkide ablanızın sevgilisi bu durumlardan dolayı istemiyor, belkide direk ablanıza olmasada baska kadinlara bakisini gördü rahatsiz oldu ve ablanizi uyardi böyle bir durum olmasa bir erkek annesinin kiz kardesinin gittigi eve üstelik kardesi hamile iken neden gitmesini istemesin? "Kocanı sevmiyor" diye açıkca diyor ablan bence sizde gayet sevmeme nedeni biliyorsunuz bu yüzden" nasıl aramıza girebilir boyle bir sebepten ,kardesinin evine gelemiyorsun" diye çıkıs yapamiyorsunuz ablaniza karşı. Sizi üzmek istemem ama bu profiller hiç degismiyor konuyu okuyanlar durumu hayatin normal akısına bakarak yorumluyor önceki konunuzda olanlar bilinse kimse ablanizin sevgilisi anormal karsilamaz ,hayirli dogumlariniz olsun
Sizin ne düşündüğünüzün inanın benim için pek bir önemi yok
Ama ne yıkıldım şu anSizin ne düşündüğünüzün inanın benim için pek bir önemi yok
Konu sahibinin eşi hakkında yazdıklarını okumadın sanırım!Ben sevgilisi kendi kardeşine gitmesine bu kadar neden karışıyor buna takıldım. Bunu önce ablanızla bir konuşun bence. Ben bozulurdum. Bunlarda sevgili bulunca kafayı kıranlardan
Nazar değecek kadar düzgün ilişki bu muymuş?Sordum tabi ki eşimi sevmediği için sevgilisi istemiyormuş sözde
okumadım hemen bakıyorumKonu sahibinin eşi hakkında yazdıklarını okumadın sanırım!
Kesinlikle, ablası kocanı sevmiyor benide göndermiyor dediğinde hayırdır kocamın neyini gördü bi yanlısı varsa bileyim demiyor, sen nasıl tamam diyebilirsin biz kardeşiz demiyor, sadece ortam sohbetini sevmeyen adam sevgilisine gitme demez zaten ben görüşmek istemiyorum sevemedim adamı sohbeti boş sen ablanla görüs beni karıstirma der. Olağan olan bu şekilde gelişir.Eski konuyu bilmiyorum ama okurken bende tahmin ettim böyle bir durum olduğunu. Ne münasebet daha sevgiliyken anneyle kız kardeşlerle görüşmesini kısıtlayacak. Haklı bir sebebi olmasa kim müsade eder böyle birşeye.
Kocasının yanlışını kendisi görmüş, ne soracak ablasına?Kesinlikle, ablası kocanı sevmiyor benide göndermiyor dediğinde hayırdır kocamın neyini gördü bi yanlısı varsa bileyim demiyor, sen nasıl tamam diyebilirsin biz kardeşiz demiyor, sadece ortam sohbetini sevmeyen adam sevgilisine gitme demez zaten ben görüşmek istemiyorum sevemedim adamı sohbeti boş sen ablanla görüs beni karıstirma der. Olağan olan bu şekilde gelişir.
En son kocasına toz kondurmuyodu 1 ayda her sey düzelmiş ikna edilmiş kendisiKocasının yanlışını kendisi görmüş, ne soracak ablasına?
Erkek olduğunu tahmin etmiştir.Hoşşşt köpek diyememiş mi ?
Saçmalıga gel ya.
Eşini nereden biliyor sevgilisi ?
Eşimin evi vardıEviniz niye o kadar büyük çocuk da olacak temizlik daha zor olmaz mı
Evet düzeldi ikna edilecek bir şey de yok ben yanlış anladığımı anladım sizin niye bu kadar zorunuza gidiyor anlam veremedimEn son kocasına toz kondurmuyodu 1 ayda her sey düzelmiş ikna edilmiş kendisi
Beş parmağın beşi de bir değilBen yapmadım zaten
Ayyy ne diyorsun kızzz gerçekten miYemin ederim hiç şaşırtmıyor ablasının sevgilisi kocasını sevmiyor gelmesini istemiyor deyince iskilendim belki kız rahat edemiyor diye
Ve bingo konu sahibinin önceki konularında kocasının hastahanede bile kadınlara bakması evde konuşulanları başka kadınlara anlatması var
Pis gözle bakan herifin evinde güvende hissetmiyor olabilir
siz onu bunu bırakın da sorulan sorulara cevap verin kaçak dövüşmeyinEşimin evi vardı
Evet düzeldi ikna edilecek bir şey de yok ben yanlış anladığımı anladım sizin niye bu kadar zorunuza gidiyor anlam veremedim
Of aman yani benim neden zoruma gitsin siz kimsiniz yani, forumdayim konunu okudum fikrimi yazdim bu kadar. Herkes anonim kendinizi bu kadar önemseyin.Eşimin evi vardı
Evet düzeldi ikna edilecek bir şey de yok ben yanlış anladığımı anladım sizin niye bu kadar zorunuza gidiyor anlam veremedim