• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam

İnsanları ahlaksız olarak yargılamayın isterseniz direkt. Bayıyorsa okumak ve yorum yapmak zorunda da değilsiniz. Ben buraya edebi dilim hakkında tavsiye veya yorum almak için gelmedim; yazımda da belirttiğim gibi farklı bir amacım vardı. Sırt laf kalabalığı olsun diye yapılan yorumları da kabul etmek istemediğim için iyi analiz edin dedim. Yardımcı olmak isteyenler varsa fikirleri paylaşmak isteyenler oldu, yardımcı olmak istemiyorsanız kimse sizi yazmaya zorlamıyor. Sizi saygısızlık yapmaya zorlayan bir şey yok. Bu konuyu kapattırmaya çalışacağım çok fazla uzamadan. Güzel niyetlerle düşüncelerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.
sizi kirtiysam ozur dilerim sadece moral vermek istedim

İnsanları ahlaksız olarak yargılamayın isterseniz direkt. Bayıyorsa okumak ve yorum yapmak zorunda da değilsiniz. Ben buraya edebi dilim hakkında tavsiye veya yorum almak için gelmedim; yazımda da belirttiğim gibi farklı bir amacım vardı. Sırt laf kalabalığı olsun diye yapılan yorumları da kabul etmek istemediğim için iyi analiz edin dedim. Yardımcı olmak isteyenler varsa fikirleri paylaşmak isteyenler oldu, yardımcı olmak istemiyorsanız kimse sizi yazmaya zorlamıyor. Sizi saygısızlık yapmaya zorlayan bir şey yok. Bu konuyu kapattırmaya çalışacağım çok fazla uzamadan. Güzel niyetlerle düşüncelerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.
amacim ablanizi elestirmek yermek degil ben onada cok kizmiyorum onun da belki psikolojik sorunlari var. belki icinde yasadigi firtinalar var ne bileyim insallah araniz ilerde iyi olur.

Bahsettiğiniz ev arkadaşınız olsa ilişkiyi kesersiniz de abla bu ,canınız .Bak gördüğünüz gibi,ablanız hakkında yazdığınız eleştirilere rağmen,ablanıza gelen eleştiri zorunuza gitmiş,kızmışsınız.O an ki ruh haliyle konu açmışsınız.İçinize atmaktansa ablanızla birebir konuşun bence.Ablacığım seni çok seviyorum ama senin bu yaptıkların canımı sıkıyor,başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum,diğer mesele içinse ,belki ben tanımaya çalışıyordum,O şahısla konuşman zoruma gitti diyebilirsin.

Back