Arkadaşlar öncelikle merhaba iki günde iki konu açmış oldum ama kusura bakmayın dertlerim bitmiyor
Benim yakında düğünüm olacak aslında resmi olarak evliyim ama bizim burada düğün olmadan kız verilmiyormus
Neyse dün ablam bize geldi ve birkaç elbise gösterdi gösterdiği elbiseler genel olarak beyaz, kırık beyaz veya da bej ve bildiğiniz balık gelinlik
Ben bunların gelinlik gibi olduğunu duvak taksa gelin gibi gozukecegini falan söyledim o da bana abartma bunlar normal elbise dedi ama gösterdiği elbiselerw baktığımda insanlar genel olarak düğün yada nikahında giymiş ablam kendi evlenirken maddi durumlardan ötürü düğün yapamadı ama bunu kendi istedi yani aslinda yapabilirdi fakat o ben araba alacağım düğün istemiyorim dedi
Dün ise bana ben zaten gelinlik giyememisyim diyo yani hevesini benim düğünümde alacakmış öteki kardeşim ve kuzenime de sürekli olarak beyaz ve kabarık kıyafet fotoları atıyor bunlar size yakisir diye onlarında aklını çelmeye çalışıyor o kadar sinirli ve stresliyimbki anlatamam sanki o benim görümcem kaynanam ya sen benim ablamsin başkasi yapsa ayiplamasi lazım bı de diğer insanları da etkilemeye çalışıyor diğer kardeşim ne dedi bilmiyorum ama kuzenim attığı bir elbiseyi çok beğenmiş elbise bildiğiniz tül beyaz ve A kesim kabarik konuşmaya çalıştım fakat annem yine onlara hak verdi napicam hiç bilmiyorum bu durum canımı xok sıkıyor