• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam utanıyor ben soruyorum(Evli Bayanlar yardım)

pelipelikan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
15
0
86
Antalya
ya arkadaşlar benim ablam daha yeni evli ve bin tane soru yapıyor kafasında.yok efendim ilki sabah uyanır uyanmaz ağzı kokuyormuş gıkımı bile çıkarmadan kahvaltı koyup yemek yiyip öyle konuşuyorum diyo.ne yapam ben bu sorunu dio.evli bayanlar yaşamştır bi yardım edin lütfen...

ikincisi gözleri çapaklı oluyormuş:) evet öyle olurdu hep) ne yapcam ben diyo.utanıyorum resmen eşimdedn dyo

sabah sabah herkesin ağzı kokar yahu. ne kadar saçma.
ya benimki gibi 24 saat koksa napcak acaba

ağız kokusu sağlıkla ilgili bir problem bildiğim kadarıyla,
doktora gitsin mutlaka,gözlerindeki çapak da aynı şekilde,
mikrobik olabilir..ama neden eşinden utanıyor ki,
sonuçta hepimiz insanız ve hepimiz yaşayabiliriz bu sorunları..

ACABA BİRBİRLERİNİ TAM TANIMADANMI EVLENDİLER?
canım benim herkesin gözünde çapak olur herkesin sabah kalkınca ağzı kokar... eşininde kokuyordur yani. bunda problem yapılacak bişii yok...daha nelerini görecek ohooo herkesin poposu var herkes gaz çıkarır rahat olsun ablan bunları kafaya takıpta kendini paralamasın söyle ona..zemuszemus

sabah sabah tabiki agiz kokar...
cözümü basit,basucuna minik sekerler koysun,uyanir uyanmaz atsin agzina hemen..
bunda cekinecek ne var anlamadim!!

bende alışkanlık haline gelmiştir, insanız ağzımız kokar, sabah kalkar kalmaz yataktan dişlerimi fırçalarım bence ablanda kalkar kalkmaz dişlerini fırçalasın.

Agız kokusu diş etı rahatsızlıklarında ortaya cıkar canım... dişlerını düzenlı fırcalamaya devam etsın ve hemen bır dişciye görünsün... Anında kesılır dişçiye gıdınce...

Çapaklanmanında çözümü var canım onun ıcnde en kısa zamanda bır doktora gıtmelı ablanız yoksa öle her sabah gözü kapalı agzı kapalı nereye kadar yüzüne bakacak... hıc mı konusmayacak esıyle ya da öpmeyecek eşini...

Hıcc canını sıkmasın ablanız bunlar cözulemeyecek sorunlar değil...

saolun önerileriniz için.ama işte bende diyorum yeni evli daha geen çarşamba evlendi.şimdi şimdi böyle kuruntular yapar sonra geçer diyorlar.ama kafamın etini yediği için sordum

gözdede çapakta olur ağzının suyu akar yanağında lekede olurrr, alla allaaa :)) dert etmesin, oo neler yaşanacak dahaaa

yalnız songülün de değili gibi fazla çapaklanma varsa doktora görünsün ablanız, aşırı ağız kokusu var ise de doktora görünmeli, iltihap olabilir, böbrek fonksiyonlarında bozukluk olabilir

güselim ablan abartmş bence.tamam ağız kokusu kimsenin hoşuna gitmz ama bunu '' utanıyorum'' gibi bir kelime ile ifade etmesi çok saçma .bu herkezde olan bişey.ne yani ablanın ağzı naneli sakız gibimi kokuo-tatlicadiarzu-
ayrıca madem bu kadar rahatsız oluo sölesin eşine . . . eşi diorum başını aynı yastığa koyduğu adam.gönlünü kaptırdığı kişi. . .ondan mı utancak .yada yanına sakz veya şeker koysn.oda sabahları atsn ağzına :delphin:

dahiliye uzmanına gidip midesine baktırabilir , eğer olağan dışı bir koku ise sindirim rahatsızlığından ileri gelebilir .... bir de sigara kullanıyorsa onunla alakalı olabilir , ben sigarayı bırakalı kalmadı koku diyebilirim...... gece yatarken dişlerimi fırçalamayı da asla ihmal etmem tabi ki.......

daha pratik bir çözüm; başucuna karanfil gibi ya da naneli şeker gibi bişeyler koyabilir....

göz çapaklanması da ya başın üşümesi ile alakalıdır ya da göz pınarları tıkalı filan olabilir , bende olurdu göz pınarlarım tıkalı imiş dr bir damla verdi kullandım ve geçti ......

haa işin aslı da utanılacak şeyler değil bunlar evlilikte insanlar birbirlerinin en doğl hallerini görüyor ve zamanla bunlara alışıyor ( tabii bu bakımsız olalım demek değil ) :))

uyanır uyanmaz dişini fırçalasın canım.
birde tv dede hep çıkyor agız sağlığı için bir macunn var sens... diye birşeydi
bir arkadaşım ondan çok menmun kaldı ,tedavi edici özelliği varmışş.
onu denesin ablan.

Sabah kalktığı gibi dişlerini fırçalasın ve yüzünü yıkasın hemen ..

Ama kalıcı bir ağız kokusu varsa gün boyu da devam eden, dişleriyle ilgili bir sorun olabilir.Doktor gitsin.

evlilik böle bişi işte :delphin:
ağızda kokar başta kokar :delphin:
tabi sevgiliyken bulusmalara yıkanmıs fönlü makyaslı parfümlü gidilir
evlenince bir de iç yüz var
işte ben bunu görünce sok olmustum kaydirigubbakcemile3

yeni evli tabi böle kuruntuları olacaktır, utanması normal,bekarken bile bazen insan düşünüyor sevgilisi öptüğünde falan :utangac:tedirgin olması normal ama alışacaktır,kalkar kalkmaz dişini fırçalaması ve yüzünü yıkaması iyi bir fikir arkadaşlar güzel çözümler önermişler zamanla alışacaktır zaten bu ilk zamanlarda normal bence:kahve:

Allah başka dert vermesin. Tek sorunu bu olsun.
Madem rahatsız oluyor gitsin banyoya dişlerini fırçalasın atsın ağzına bi naneli olips.
Çapak için de yüzünü yıkasın yeter.
:)

Çok normal,insani haller bunlar.Başucunda sakız bulundursun,çapaklarını da eşi görmeden elleriyle temizleyiversin anam,nooolcek:umursamaz:
Var ya,sabahları mis gibi kokan,uyanır uyanmaz öpüşüp koklaşan insanlar ancak filmlerde olur..
Yani özetle,kokar mokar,tok tutar :sinifsinif:

Back