- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 35
Kizlar Merhaba
Aslında bugün mutluluktan ucmam gerekirken icim kalbim buruk.
Dun mukemmel bir sekilde evlilik teklifi aldim erkek arkadaşimdan.
Ama keşke size derdimi değilde bu mutlulugumu anlatabilseydim...
Sorunum ablam 3 yillik iliskim var ablam enistem flan tanışıyor lar cokta iyi anlasirlar.Beraber baya birseyler yaptik.
Annemi kaybedeli uzun zaman oluyor ben babam ve abimle yasiyorum evde.
Evlenmek icin beklediğimiz şeyler vardi ve hepsi bitti şükür bi engelimi kalmadi artik.
Ama malesef ablam bana bu konuda hic yardimci değil.
Haziran ayindan beri ablamdan babam ve abime soylemesini istiyorum hep bi bahane buldu bugüne kadar erteledi.
Sesimi cikarmadim babam ve abimin karsisina gecip tek basima konusmak cok zor geldiginden ablamdan yardim istedim doğal olarak.
Size soyle ozetleyim aramizdaki diyaloglari
Gecen alisveris merkezine gittim elbise bakıyordum napiosun die aradi hic elbise bakıyorum isteme icin dedim.
Bu kizda takti ya dedi .Neyse sesimi cikarmadim
Hergun söyle diye baski yaptim yok bugun su var bugun olmaz busuru bahane siraladi.
Dun evlilik teklifinden sonra heyecanımi hemen onla paylasmak istedim whatsaptan yazdım
Abla evlilik teklifi aldim cok guzeldi flan die anlattim
Bana aynen sunu yazdi
Daha evlenme teklifini yeni ediyo sende soyle diye basimin etini yiyosun yazdi.
Sanki bu dünyada süpriz evlenme teklifi almadan evlenmek yasak.
Abla ne diyorsun anlamadim yazdım tanismaya gelcek diyorsun daha yeni teklif edio yazmis.
Benim o mutluluk ve heyecanla okudugum cümleler e bakin.
Sesimi cikarmadim o aksamki cicegimi eve sokamayacagim için ablamlara birakayim dedim.
Enistem indi cicegi almaya enisteme cok bozuldugumu bana bunlari yazdi die soyledim erkek arkadasimda cok bozuldu dogal olarak.
Sonra enistem baya bi laf soyledi sanirim bana aynen bunlri yazdi
Ve bugun oldu sabahtan beri heycandan ağzıma lokma koyamadim soylencek diye disardaydik hep beraber bu saat oldu eve geldik ee abla hani soylicektin bugun dedin disarda onumu soyleyim dedi.
Bende beni yalanci durumuna dusurdugun icin tesekkur ederim dedim ciktim.
Ooff kizlar bi akil verin yaaa canim cok sıkkın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aslında bugün mutluluktan ucmam gerekirken icim kalbim buruk.
Dun mukemmel bir sekilde evlilik teklifi aldim erkek arkadaşimdan.
Ama keşke size derdimi değilde bu mutlulugumu anlatabilseydim...
Sorunum ablam 3 yillik iliskim var ablam enistem flan tanışıyor lar cokta iyi anlasirlar.Beraber baya birseyler yaptik.
Annemi kaybedeli uzun zaman oluyor ben babam ve abimle yasiyorum evde.
Evlenmek icin beklediğimiz şeyler vardi ve hepsi bitti şükür bi engelimi kalmadi artik.
Ama malesef ablam bana bu konuda hic yardimci değil.
Haziran ayindan beri ablamdan babam ve abime soylemesini istiyorum hep bi bahane buldu bugüne kadar erteledi.
Sesimi cikarmadim babam ve abimin karsisina gecip tek basima konusmak cok zor geldiginden ablamdan yardim istedim doğal olarak.
Size soyle ozetleyim aramizdaki diyaloglari
Gecen alisveris merkezine gittim elbise bakıyordum napiosun die aradi hic elbise bakıyorum isteme icin dedim.
Bu kizda takti ya dedi .Neyse sesimi cikarmadim
Hergun söyle diye baski yaptim yok bugun su var bugun olmaz busuru bahane siraladi.
Dun evlilik teklifinden sonra heyecanımi hemen onla paylasmak istedim whatsaptan yazdım
Abla evlilik teklifi aldim cok guzeldi flan die anlattim
Bana aynen sunu yazdi
Daha evlenme teklifini yeni ediyo sende soyle diye basimin etini yiyosun yazdi.
Sanki bu dünyada süpriz evlenme teklifi almadan evlenmek yasak.
Abla ne diyorsun anlamadim yazdım tanismaya gelcek diyorsun daha yeni teklif edio yazmis.
Benim o mutluluk ve heyecanla okudugum cümleler e bakin.
Sesimi cikarmadim o aksamki cicegimi eve sokamayacagim için ablamlara birakayim dedim.
Enistem indi cicegi almaya enisteme cok bozuldugumu bana bunlari yazdi die soyledim erkek arkadasimda cok bozuldu dogal olarak.
Sonra enistem baya bi laf soyledi sanirim bana aynen bunlri yazdi
Ve bugun oldu sabahtan beri heycandan ağzıma lokma koyamadim soylencek diye disardaydik hep beraber bu saat oldu eve geldik ee abla hani soylicektin bugun dedin disarda onumu soyleyim dedi.
Bende beni yalanci durumuna dusurdugun icin tesekkur ederim dedim ciktim.
Ooff kizlar bi akil verin yaaa canim cok sıkkın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son düzenleyen: Moderatör: