- 24 Nisan 2024
- 242
- 149
- 35
-
- Konu Sahibi golldkahveemm
Konu açtığınızdan ablanızın haberi olduğunu sanmıyorum. Kendisi bir karar vermiş ve çarşamba günü taktıracakmış spirali. Hani taktırsam mı gibi bir ikilemde değil kararını vermiş zaten. Bizim fikrimizi merak ettiğini sanmıyorum o yüzden. Siz de sırf onu eleştirmek için konu açmışsınız.Ablamın iki çocuğu var ve yeterli olduğunu düşünüyor. Eniştem öyle erkek çocuk beklentisi olan biri değildir kız da olsa mutlu olur bebeklere hevesi olduğunu söylemiş o yüzden üçüncü istiyor. Küçük yeğenim 9 yaşında ve hiç düşünmüyorum demiş ablam da heleki ülke şartlarında gündem berbatlığından daha da istemsiz oluyorum Allah isteyene nasip etsin diyor.
Dün bendeydi konu aramızda kalsın kimse bilmesin Çarşamba günü randevu aldım taktıracağım dedi Kızlar böyle bir durumda herhangi bir şey olurmu siz olsanız eşinizden gizli böyle birşey yapar mıydınız??
(Konu açacağımdan Ablamın haberi var bu arada)
Ablan kararını vermiş yaptırıyor zaten bizim kocalarımızın tepkisiyle ne alakası var ki şimdi?Ablamın iki çocuğu var ve yeterli olduğunu düşünüyor. Eniştem öyle erkek çocuk beklentisi olan biri değildir kız da olsa mutlu olur bebeklere hevesi olduğunu söylemiş o yüzden üçüncü istiyor. Küçük yeğenim 9 yaşında ve hiç düşünmüyorum demiş ablam da heleki ülke şartlarında gündem berbatlığından daha da istemsiz oluyorum Allah isteyene nasip etsin diyor.
Dün bendeydi konu aramızda kalsın kimse bilmesin Çarşamba günü randevu aldım taktıracağım dedi Kızlar böyle bir durumda herhangi bir şey olurmu siz olsanız eşinizden gizli böyle birşey yapar mıydınız??
Bence bu ortaya çıkarsa hiç hoş olmaz, kandırmış olacak kocasını. Kocasıyla oturup 3. çocuğu kesinlikle istemediğini konuşmalı. Kadın da çok haklı yani 2 tane sağlıklı evladı varmış, ülke bu haldeyken 3. çocuk fikri korkunç. Mantık çerçevesinde konuşursa eşinin de ısrarcı olmayacağını düşünüyorum..Ablamın iki çocuğu var ve yeterli olduğunu düşünüyor. Eniştem öyle erkek çocuk beklentisi olan biri değildir kız da olsa mutlu olur bebeklere hevesi olduğunu söylemiş o yüzden üçüncü istiyor. Küçük yeğenim 9 yaşında ve hiç düşünmüyorum demiş ablam da heleki ülke şartlarında gündem berbatlığından daha da istemsiz oluyorum Allah isteyene nasip etsin diyor.
Neden ablamı elestireyim ki eleştirecek bir kelimem mi oldu?? Fikrini merak etmiyorsam yazma o zaman oku geçKonu açtığınızdan ablanızın haberi olduğunu sanmıyorum. Kendisi bir karar vermiş ve çarşamba günü taktıracakmış spirali. Hani taktırsam mı gibi bir ikilemde değil kararını vermiş zaten. Bizim fikrimizi merak ettiğini sanmıyorum o yüzden. Siz de sırf onu eleştirmek için konu açmışsınız.
Bende o şekilde fikir verdim çok şükür iki çocuğunuz var rabbim onlara sağlıklı ömür versin. Fikrimi öyle sundum bendeBence bu ortaya çıkarsa hiç hoş olmaz, kandırmış olacak kocasını. Kocasıyla oturup 3. çocuğu kesinlikle istemediğini konuşmalı. Kadın da çok haklı yani 2 tane sağlıklı evladı varmış, ülke bu haldeyken 3. çocuk fikri korkunç. Mantık çerçevesinde konuşursa eşinin de ısrarcı olmayacağını düşünüyorum..
Sırf ablanızın gıybetini yapmak için konu açmışsınız. O böyle bir karar vermiş bizim aynı şeyi yapıp yapmayacağımız neyi değiştirecek? Ablanız kötü etmiş desek sonuç ne olacak yani anlayamadım ben.Neden ablamı elestireyim ki eleştirecek bir kelimem mi oldu?? Fikrini merak etmiyorsam yazma o zaman oku geç
2 çocuk vermiş kocasına 3. Çocuk için artık kimseye sormadan istediğini yapabilir kendi bedeni çokta haklı bu dünyaya 2 çocuknyeter Allah isteyene nasip etsin yokluklarını göstermesinAblamın iki çocuğu var ve yeterli olduğunu düşünüyor. Eniştem öyle erkek çocuk beklentisi olan biri değildir kız da olsa mutlu olur bebeklere hevesi olduğunu söylemiş o yüzden üçüncü istiyor. Küçük yeğenim 9 yaşında ve hiç düşünmüyorum demiş ablam da heleki ülke şartlarında gündem berbatlığından daha da istemsiz oluyorum Allah isteyene nasip etsin diyor. Haklı bu konuda sonuna kadar sonuçta hamilelik bebek bakımı onun vereceği karar
Ablamın iki çocuğu var ve yeterli olduğunu düşünüyor. Eniştem öyle erkek çocuk beklentisi olan biri değildir kız da olsa mutlu olur bebeklere hevesi olduğunu söylemiş o yüzden üçüncü istiyor. Küçük yeğenim 9 yaşında ve hiç düşünmüyorum demiş ablam da heleki ülke şartlarında gündem berbatlığından daha da istemsiz oluyorum Allah isteyene nasip etsin diyor. Haklı bu konuda sonuna kadar sonuçta hamilelik bebek bakımı onun vereceği karar
Amin2 çocuk vermiş kocasına 3. Çocuk için artık kimseye sormadan istediğini yapabilir kendi bedeni çokta haklı bu dünyaya 2 çocuknyeter Allah isteyene nasip etsin yokluklarını göstermesin
Kadın kalıcı kısır olmayacak sonuçta. Bu tartışılacak bir şey değil. Ablanın haberi olduğunu hiç sanmıyorum buraya yazdığından. Spiral olmasa hap içer yine korunur ama bunu tercih etmiş. Belki bugün fikri böyledir, üç sene sonra yine doğrur.
Belki kocası korunmuyor diye bunu yapıyor belki üçüncü çocuk için hazır değil. Yatak odalarını özel hayatlarını sana şeffaf şekilde anlatacak değil, yüzeysel anlatmıştır.
Ben cinsel hayatını anlatsın mı dedim olayı nerelere çektiniz. Onu mu merak ettim korunmuş ki 9 yıldır yok hamilelik vs. Ben sadece gizli takılınca bir sorun olurmu onu sordum sakin olun.Kadın kalıcı kısır olmayacak sonuçta. Bu tartışılacak bir şey değil. Ablanın haberi olduğunu hiç sanmıyorum buraya yazdığından. Spiral olmasa hap içer yine korunur ama bunu tercih etmiş. Belki bugün fikri böyledir, üç sene sonra yine doğrur.
Belki kocası korunmuyor diye bunu yapıyor belki üçüncü çocuk için hazır değil. Yatak odalarını özel hayatlarını sana şeffaf şekilde anlatacak değil, yüzeysel anlatmıştır.
Ne olacak ? Sadece kocasının güvenini zedeler.Ablamın iki çocuğu var ve yeterli olduğunu düşünüyor. Eniştem öyle erkek çocuk beklentisi olan biri değildir kız da olsa mutlu olur bebeklere hevesi olduğunu söylemiş o yüzden üçüncü istiyor. Küçük yeğenim 9 yaşında ve hiç düşünmüyorum demiş ablam da heleki ülke şartlarında gündem berbatlığından daha da istemsiz oluyorum Allah isteyene nasip etsin diyor. Haklı bu konuda sonuna kadar sonuçta hamilelik bebek bakımı onun vereceği karar