aslında söylüyordu annem ama net olarak ifade edemiyordu işte torunu sonuçta bakamam getirme de diyemez. Ve ablam hala dersle falan uğraşıyor. Ha yaşı da genç değil 30lu yaşlarında. Benim kızdığım şey de bu zaten hem kariyerini bu kadar düşünüyor ama hem de çocuğa bakamıyor ki sürekli bize getiriyor.Anneniz umarım ablanızın yüzüne söyler tabi ablanız baya tepki gösterebilir benim oğlumu nasıl istemiyorsunuz diye.
Siz de annenizin arkasında olmalı ve içinizdeki her şeyi söylemelisiniz sevmek ayrı bakmak ayrı. Kimse bu yaştan sonra çocuk çekecek hali yok
Şu an okullar tatil olduğu için bizde. Ama çocuk hep sık sık bizdeydi. Bakıcı tutmuştu ilk başta sonra vazgeçti bıraktı onu annemde kalmaya başladı.Hergün iş çıkışı almıyorlar mı çocuğu? Yoksa bildiğin sizde yatılı gibi mi kalıyor. Aslında 8 yaş yaramazlık yaşı değil ama anne baba ilgilenmeyince öyle olmuş sanırım.
Siz de ders çalışmıyor musunuz? Ablanıza ben de ders çalışamıyorum ses yapıyor diyinaslında söylüyordu annem ama net olarak ifade edemiyordu işte torunu sonuçta bakamam getirme de diyemez. Ve ablam hala dersle falan uğraşıyor. Ha yaşı da genç değil 30lu yaşlarında. Benim kızdığım şey de bu zaten hem kariyerini bu kadar düşünüyor ama hem de çocuğa bakamıyor ki sürekli bize getiriyor.
dinlediği yok ki zaten ben bakmıyorum çocuğa annem bakıyor o yüzden ben birşey diyemiyorum o konuda ama çocuk mesela yaramazlık yapsa annem sitem etse sinirleniyorum artık bende. Bugün sinirlenip anneme dedim yüz yüze geldiğinde söyle artık getirmesin diyeSiz de ders çalışmıyor musunuz? Ablanıza ben de ders çalışamıyorum ses yapıyor diyin
Babaannesi farklı şehirde ve bir kez bile babaannesinde bırakmadılar aynı şehirde yaşadıkları zamanlar. Hastaymış yaşlıymış falan filanGece uyumuyor demissiniz. Ablaniz calistigi icin anneniz bakmaya devam edecektir bu yuzden anlasma yapsın derim.
Aksamlari cocugu alsinlar,
Gunduzleri annenize yakin olan kurslara yazdirsinlar cocugu bu sekilde orada enerjisini atmis olur
Haftanin 2 gunu anneniz, 3 gunu de babaannesi baksin
Babaannesi farklı şehirde ve bir kez bile babaannesinde bırakmadılar aynı şehirde yaşadıkları zamanlar. Hastaymış yaşlıymış falan filan
Akşamları alcak olsalar bile sabah zaten işte oluyorlar sanırım o yüzden yatılı bırakalım diyorlar heptenAksamlari neden almiyolae cocugu?
30 lu yaşlarında genç olmadığını öğrendik çok şükür 35 ten bildiriyorum 30 lu yaşlar genç oluyorHa yaşı da genç değil 30lu yaşlarında.
Akşamları alcak olsalar bile sabah zaten işte oluyorlar sanırım o yüzden yatılı bırakalım diyorlar hepten
Ya gençten kastım sonuçta olgun bir insan çocuğuna da bakabilir istese ama bakıcı da tutmuyor çalıştığı halde. Ve hala derslerle sınavlarla falan uğraşıyor. Bu bana biraz sorumsuzluk gibi geliyor30 lu yaşlarında genç olmadığını öğrendik çok şükür 35 ten bildiriyorum 30 lu yaşlar genç oluyor
Olur mu öyle şey, akşam evine giderken alacak çocuğunu, sabah yine bırakacak. Herkes boyle yapıyor.Akşamları alcak olsalar bile sabah zaten işte oluyorlar sanırım o yüzden yatılı bırakalım diyorlar hepten
ablanız kariyer yapıyor galiba sınav falan dediğinize göre. konu anne ve abla arasında anneniz size söylenip ablanıza bişey demeye bilir karışmayın kötü olmayınYa gençten kastım sonuçta olgun bir insan çocuğuna da bakabilir istese ama bakıcı da tutmuyor çalıştığı halde. Ve hala derslerle sınavlarla falan uğraşıyor. Bu bana biraz sorumsuzluk gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?