ablam aldatılıyor olabilir mi?

Seni sevdiğimi karşında söylemek istiyorum, pasta alıp gönlünü alırım demesi..
Sizce bir aldatmanın olduğunu göstermiyor mu?

Madem yemek yiyecekler enişteni neden takip etmiyorsunuz ?
Samimiler mi nasıllar sadece yemek mi yiyecekler ????
Öğrenmiş olurdunuz .

zamanında bişey yaşamış olmalı ozaman bende buyuk bi olay yasadm ozamandan sonra guvensizlik başladı halada devam ediyor merak ediyorum ablanızı kendini bırakmassın.

sanmıyorum, hatta kesinlikle ihtimal vermiyorum.
Öye bişey olsaydı eniştem bu kadar çekimser kalmazdı.
bence asıl öyle bir sey olduğu için çekimser kalıyor. kaçma moduna girmiş enişteniz.
hanım da olan oldu deyip dökmüş eteğindeki taşları

sizi gören olmuş tarzı bişey işte hemen inanabileceği bişey ablanız daha iyi bilir

herşeyi batırmışsınız abla kardes
Anasını almaya gittiğinde tembihlemiştir arasam da açma diye
Telde program var zaten bi süre daha ordan takip edecektiniz
Açık verdiniz artık yakalamanız zor

Tabiki de gönül ister ki somut kanıtlar olsun, çatır çatır hesap sorulsun. Ama gerçek hayat her zaman öyle olmayabiliyor. Farzedin ki tam şu noktadan sonra bir daha asla Ayşe ile konuşmadı enişteniz. O zaman ablanızın içinb soğuyacak mı? Tam yakalanmak üzereyken doğru yola dönünce enişteniz geçmiş temizlenecek mi?

Madem yemek yiyecekler enişteni neden takip etmiyorsunuz ?
Samimiler mi nasıllar sadece yemek mi yiyecekler ????
Öğrenmiş olurdunuz .
yemeği nerde yiyeceklerini nerden bilebiliriz ki? anca gidip şirketin önünde beklememiz lazım hatta o şekilde bile mümkün değil.Çünkü otoparktan arabayla çıkacaklar muhtemelen.

Enişte beyin egosunun okşanması gerekiyormuş demek ki peşinden koşan bir kadına 'hayır' diyemiyor.
Hani eşini aldatma amaçlı, ya da eşini sevip diğer kadınla birlikte olma amaçlı olmayabilir ama kapıyı tam kapamadığı da kesin. Hoşuna gidiyordur ilgi görmek, bir kadın tarafından kovalanmak. Ailenin kıymetini bilmenin önemine dair bir derse ihtiyacı var gibi duruyor. Ben olsam hiç müdahil olmam ve izlerdim bakalım nereye kadar götürecek.. Her seferinde yakalayamayacağıma ve sürekli onu takip etmekle uğraşmayacağıma göre, gittiği yere kadar gitsin içinde varsa nasılsa yapar diye düşünürdüm.
Bu arada kişilerin konuşmalarının yargı kararı olmadan dinlenilmesi suç biliyorsunuz. Boşanma davasında dinleme kayıtlarını delil olarak gösteremezsiniz ve enişte şikayet ederse ceza alabilir ablanız.

yemeği nerde yiyeceklerini nerden bilebiliriz ki? anca gidip şirketin önünde beklememiz lazım hatta o şekilde bile mümkün değil.Çünkü otoparktan arabayla çıkacaklar muhtemelen.

Büyük konuşmayım ama ben ablanızın durumunda olsam ne yapar eder suç üstü yapardım .
Bir arkadaşınız yok mu araç kullanan aracı olan size yardımcı olabilecek.
Adam aldatıyor bariz ortada, ne boyutta bilemiyoruz ama bir ihanet var ortada bariz .
Sadece ses kaydı dinlemekle istediğiniz açığı bulamayacaksınız üstelik ablanız dayanamayıp adamı kıllandırcak
ve enişteniz daha dikkati olacak belki de .

herşeyi batırmışsınız abla kardes
Anasını almaya gittiğinde tembihlemiştir arasam da açma diye
Telde program var zaten bi süre daha ordan takip edecektiniz
Açık verdiniz artık yakalamanız zor
gerçekten çok zekisiniz(!)
eğer anasını(bu da nasıl bi tabirse) almaya gittiğinde tembihlemiş olsaydı açma diye telefonda program var dimi bizde dinler duyardık.

bu telefonu sırket hattımı enıstenız neden sessız kalmıs?
yanı sadece 2 kere
devam konusmalar baska hat uzerındemı olmus olabılır sayetkı aldatıyorsa

gerçekten çok zekisiniz(!)
eğer anasını(bu da nasıl bi tabirse) almaya gittiğinde tembihlemiş olsaydı açma diye telefonda program var dimi bizde dinler duyardık.

Mesaj ya da whatsapp yolu ile aradı belki de? Ya da farklı bir hattı var. Ona kesin haber vermiştir bence.

Keşke ablanız hiç rüya vs gibi şeyler demeyip bir süre takip etseydi. Saçma olmuş o rüya kısmı. Belki telefonda ki programı düşünemez ama ya bir şekilde öğrendi duydu falan diye düşünecek. Bunlar bir şekilde haberleşmiştir o gün, en aptal insanın bile aklına gelir ben seni ararsam açma diye. Çünkü ablanız aratmış zaten.

gelısmelerı okudum
cok berbat bır durum
enısten cıdden sayıklamısmı pekı?
acaba kım bu kadı nasıl bırı sosyal aglardan baktınız?
ablanı cok ıyı anlıyorum daha gecen hafta aynı supheye ben dusmustum ve cok kotu hıssedıyordu
o gene ıyı sabredıyor
ama burada enıste masum gozukmuyor bızım burada lansman olsa ben esımı getırecek olsam 1 tane samımı kız arkadasım bıle yok bzım beyı getırecem dıye 5 seneye yakındır calısıyorum

Velev kadınla cok samımı kankıler
daha oncedende bu konusmalar gecerdı sanırım
yanı muhtemelen dıger telefonlardan bırınden gorusuyorlar
bılemıyorum

hem de o kadar saçma olmuş ki, ilk anlattığında ne yaptın sen diye küplere bindim.
ama tutamadım scroll kendimi içim içimi kemiriyor çıldırıcam deyince hak vermedim değil yani.Kadın lohusa daha psikolojisi bu yüzleşmeyi nasıl kaldırır ben bile allak bullak oldum kaç gündür.

Velev kadınla cok samımı kankıler
daha oncedende bu konusmalar gecerdı sanırım
yanı muhtemelen dıger telefonlardan bırınden gorusuyorlar
bılemıyorum
daha önce geçse de bizim haberimiz yoktu cute.
ablam programı aylar önce yüklemiş ama ilk defa bi kaç gün önce dinlemeye cesaret edebilmiş.
yani sadece 4 gündür falan dinliyor konuşmaları.Öncesinde neler oldu hiç bi fikrim yok.
bu arada sayıklama durumu falan yok, ablam içinde tutamayıp bi şekilde dışarı yansıtmış aklınca.

Mesaj ya da whatsapp yolu ile aradı belki de? Ya da farklı bir hattı var. Ona kesin haber vermiştir bence.

Yani....Adama ara diyor adam ısrarla aramıyor biyere gidip geliyor sonra arıyor...Bence esas ablan ve sen pek zeki değilmişsiniz...Zeki olsaydınız uyuyanı uyandırmazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…