ablam aldatılıyor olabilir mi?

Off bu erkek milletinden nefret ettim yaa biseyi merak ettim o programi nasil yapmis ablan benimde ihtiyacim var

Aldatiliyo OLABILIR MI derken? Dupeduz aldatiliyor, sevdigimi yuzune soylicem pastayla gonlunu alicam diyen adam tarafindan. Daha neyi sorguluyosunuz yani laf

siz şimdi "kimin kime ilgisi var anlamadık " diye mi soruyorsunuz ?

okadar aşikar ki eniştenin de ilgisi olduğu...

İyi de herşey ortada
enişten ablanı bir güzel Aldatıyor işte ..
Bu arada sorulması gereken doğru soru ablam ne yapsın ?

scrollock ablanın başına gelenlere çok üzüldüm inanki.
sakın söylemeyin program yüklediğinizi sakın haaa
ciddi şeyler yaşamış iseler ayrılmaktan başka çare yok.
ama sadece duygusal ise ablanda ayrılmak istemiyor ise bi şekilde
açığa çıkarmak lazım bunu hatasını anlasınn

vay terbiyesiz kadın ya
ne kadınlar var yahu
yolun saçını başını sinir oldum ben buradan...

enişten biraz çekimser davransada kanına kaymış gibi gözüküyor. Allah yardımcınız olsun...

yeni gördüm konununuzu
çok zor bir durum.. ablanız ne yapmayı planlıyor
veya siz ne yapacaksınız bizi de haberdar edin..

Eniştemin ablama olan ilgisinde en ufak bi azalma ya da fazlalaşma yok, herşey normalde nasılsa aynen öyle devam ediyor.C.tesi günü eniştemin şirketinin lansmanı vardı bütün şirket bi otelde toplaşıyorlar falan.Ablam da ben de gelmek istiyorum demiş, eniştem kırmamış getirmiş ama kimseyle karşılaşmamak için sanırım diyo geç gelmişler lansmana.ve ablamı salona sokmamış, eşlerin katılabileceği bi davet değil aşkım sen lobi de bekle demiş.Bilmiyorum kadınla aralarında bi ilişki olsa ablamı oraya kadar getirir miydi?Kafamız cidden çok karıştı

ses kaydından haberi olsa sessiz kalır mı bu duruma? mümkün değil kıyametler kopar.
normalde 3 telefonu var zaten ama konuşmaları sadece bi telefondan yapıyorlar.
Evet sadece 2 kere konuşmuşlar, ben fiziki bişey olduğunu düşünmüyorum.
Karşılıklı flörtleşme var evet belki daha ileri zamanda daha ileri gidebilirler ama şimdilik flörtleşmeden öte gittiğini düşünmüyorum.

Getirmiş getirmesine ama salona dahi sokmamış diyorsunuz canım, bence "kadınla ilişkisi olsa getirmezdi" yerine, "getirdi de, getirmeseymiş de olurmuş, geç gitmişler, salona bile sokmamış" şeklinde düşünmelisiniz. :/

enişteniz sağlıklı konuşamayışı karşındakine cevap vermeyişi etrafında insan olmasından kaynaklanır diyenler olmuş;
Ablam eniştemin konuşurken arabada olduğunu iddaa ediyor hatta arabada en rahat ortamda neden karşılık vermiyor bu adam diye başını yiyordu.

programın telefonda yüklü olduğundan henüz haberi yok kesinlikle.Eğer haberi olsaydı kıyametler kopardı, siz olsanız koparmaz mısınız?

Programın adını soranlar olmuş, akıllı telefon uygulamalarında yüzlerce var.Ablam ücretli bi program satın almış.Bana adını sormayın zaten yasal bişey değil, bu sorumluluğun altına sokmayın beni programın telefona yüklendiği uygulamalar kısmında ayanbeyan çıkıyor kızlar yapacak varsa aranızda ki asla tavsiye etmem bunu bilmeniz lazım.Eğer eşiniz anlamıyorsa bu program işlerinden falan ancak o zaman ideal bi durum olabilir ama şahsen ben o riski asla ama asla göze alamam.

Isareti sakliyamazmiyiz....yaaa arastirsanaaaa...nokya lumia da nasil gizlenirmiiii
bilmiyorum ama eniştemin telefonunda simgeleri gizle diye bi sekme vardı.Ablam ordan gizliyordu.telefonun ana ekranın görünmüyor ama uygulamalara girdiğinde görünüyor ses kaydedici diye, ciddi risk almaya değer mi? tartışılır.bence dennemeyin

eğer kadın eniştenizin evli olduğunu bilmiyorsa ablanızı oraya götürmezdi.
Aralarında bir ilişki olduğu açık.

e bu adamın ilgisnde azalma yok hareketlerinde suphe yok telinide saklamıyor veya sifre koymuyor ablanız rahatca girip program yüklüyor peki ablanız neyden suplenmişte bu programı kurmuş onu anlayamadm?

Hemen gelişmeleri kısaca aktarıyorum.
Cuma günü enişte bey ayşe kızımızla konuşuyor, diyor ki yarın (lansmana) hanımı da getiricem.Ayşe de getir ama zaten salona almazlar gerek var mı diyor.. sonra muhabbet uzuyor falan ayşe pazartesi günü yemek ısmarlamak istediğini söylüyor.Enişte bey yine çekimser ama hayır da demiyor hani.

Cuma gecesi ablam eniştemin rüyasında sayıkladığını, ayşe diye bi bayandan bahsettiğini, aralarında husumet olduğu için eniştemin kadına pasta yapacağını sayıkladığını söylüyor.Eniştem ayşe diye bi tane tanıdığının olduğunu onunda şirketinde çalışan bi reklamcı olduğunu (doğru) söylüyor.Ama ne alaka, ayşeyi niye sayıklayayım ki ben falan diyor.Ablam konunun üstüne gidiyor durduk yere insan neden birinin adını sayıklar diyor?beni bu ayşeyle tanıştır lütfen yoksa içime kurt düşecek temalı bi konuşma yapıyor.Eniştem hemen kabul ediyor tamam tanıştırıyım hayatım falan diyor.Ablamda bugün lansmanın var ya ben de geleyim hem ayşeyle tanışayım diyor eniştem itiraz etmiyor.Lansmana gidiyorlar fakat normalde atıyorum 9.00 da başlıyorsa bunlar 10.00 da gidiyor davete ve salona giremiyor ablam (çalışanlara özel lansman) lobide bekliyor bu arada biz telf konuşuyoruz tabi ablam tirtir titriyor yavrum susmaya dayanamıyorum scroll diyor haklı olarak.Ben sürekli sakin ol, sabırlı ol, elimize bi koz geçsin s.çalım yıkalım ortalığı diyorum.(gel bi de bana sor)

Bu arada bu kısma tepki verenler olmuş, adam bariz aldatıyor niye susuyorsunuz diye.
Hanımlar ortada aldatma bile olsa eniştemden meyil olarak tek kelime çıkmamış.tek bi kelime yok!
Evet hareketlerinden gayet belli ilgisi olduğu ya da kadından hoşlandığı ama eğer ağzından çıkan bi kanıta dayanarak hesap sormazsak her zaman kıvrma payı bırakmış oluruz.Ben kaçacak yeri olsun istemiyorum çatır çaır hesabını sorabilelim.

Lansman sonrası ablam kendine hakim olamıyor tabi, reklamla alakalı bi konu var ayşenin aranması gerek (lansmandan eve dönerken arabada oluyor bu olay) eniştem sonra ararım deyip geçiştiriyor.Ablam a aa sebep ne ara benim yanımda hoparlörü de aç duymak istiyorum konuşma tarzınızı madem tanıştıramadın o zaman sesini duymak istiyorum diyor.eniştem daha sonra ararız şuan lansmandan çıkmamıştır daha diyor ve ablamı eve bırakıp annesini almaya gidiyor.

Akşam eve geldiğinde ablam hemen telefonu karıştırıyor arada konuşmuşlar mı diye hayır konuşmamışlar.
Ablam yine hadi ara şu ayşeyi diyor eniştem ilk başta tırnak falan yemiş ama sonra aramış.kadın açmamış.
Herşey havada kaldı.Dün akşam bana geldiler, kız yerinde duramıyor sıkıntıdan.Sürekli yarın yemek yiyecekler ve ben engel olamıyacağım diye gezinip söylenip duruyordu
Henüz aramadım bi gelişme var mı bilmiyorum ama asıl gelişme bu akşam ki kayıtlarla ortaya çıkacak sanırım.

e bu adamın ilgisnde azalma yok hareketlerinde suphe yok telinide saklamıyor veya sifre koymuyor ablanız rahatca girip program yüklüyor peki ablanız neyden suplenmişte bu programı kurmuş onu anlayamadm?
hiç bi fikrim yok ama ablam oldum olası güven konusunda sorun yaşayan bi kadın.Hep bi karşı tarafa hissettirmeden kontrol çabası vardır.Bekarken hep bizim çekmecelerimizi karıştırır, günlüklerimizi okurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…