- Konu Sahibi scrolllock
-
Off bu erkek milletinden nefret ettim yaa biseyi merak ettim o programi nasil yapmis ablan benimde ihtiyacim varHanımlar ablam için çok önemli bi konuda sizden destek almak istedik.
Ablam 9 senelik evli 5 aylık bi bebeği var.
Eşi yani eniştem muhteşem bi insandır, ablama değer verir, saygılı davranır bize karşıda son derece abidir diyebilirim.Türkyenin sayılı şirketlerinden birinde bölüm yöneticisi olarak çalışıyor.
Ablam hamileyken eniştemin tavırlarında bi gariplikler başlıyor ve ablamda dayanamayıp eniştemin telefonuna ses dinleme programı kaydediyor.(gün içerisinde yaptığı tüm tel konuşmalarını dinleyebiliyor) fakat dinlemiyor ablam hiç.(sonradan pişman olup iğrenç bişey olduğuna karar veriyor)Taa ki 2 gün öncesine kadar.Gece eniştem uyuduktan sonra kayıtları dinlerken (adı ayşe olsun) ayşe diye bi kadının konuşmalarını farkediyor.Gereğinden fazla samimi, ve kadınsı olduğunu düşünüyor.
Eniştem işle alakalı bişey sormak için arıyor ve ayşe kapatırken seviyorum seni biliyorsun diyor.Eniştem ıgg gukk bi sesler çıkarıyor, ayşe bişey demiyecek misin? diye üzerine gidiyor.Eniştem neyse nediyim gibi geveliyor yine, kadında bu mu yani ben ne diyorum sen ne diyorsun diyor.. eniştemde en son tamam bi pastayla gönlünü alırım senin ben diyor ve kapatıyorlar telefonu.(kadın yalvarır gibi değil gayet kadınsı kendine güvenli konuşuyor)
bugün de buna benzer bir konuşma gerçekleşiyor.Eniştem yine kadına göre biraz daha çekimser ama kadın yine o çekici ses tonuyla enişteme yemek ısmarlamak istiyorum sana falan diyor.Yine kapatırken seviyorum seni diyor eniştem sesini çıkarmıyor kadın bişey demiyecek misin diyor eniştem de gülerek ben senin yüzüne söylicem pazartesi diyor.ses tonu kızgın değilmiş ama.
Kimin kime ilgisi var nasıl bi ilişki nasıl bi muhabbet anlamadık.
Fevri davranmak istemiyoruz ama eniştemi ekarte edip kadının ağzına bi güzel s.çsak mı?
Yoksa biraz daha bekleyip kayıtları eniştememi dinletse?
ne yapsak?
Dipnot: bu arada ayşe eniştemin şirketinde reklam ve pazarlamada çalışan bi personel.
Hanımlar ablam için çok önemli bi konuda sizden destek almak istedik.
Eşi yani eniştem muhteşem bi insandır, ablama değer verir, saygılı davranır bize karşıda son derece abidir diyebilirim.Türkyenin sayılı şirketlerinden birinde bölüm yöneticisi olarak çalışıyor.
Ablam hamileyken eniştemin tavırlarında bi gariplikler başlıyor ve ablamda dayanamayıp eniştemin telefonuna ses dinleme programı kaydediyor.(gün içerisinde yaptığı tüm tel konuşmalarını dinleyebiliyor) fakat dinlemiyor ablam hiç.(sonradan pişman olup iğrenç bişey olduğuna karar veriyor)Taa ki 2 gün öncesine kadar.Gece eniştem uyuduktan sonra kayıtları dinlerken (adı ayşe olsun) ayşe diye bi kadının konuşmalarını farkediyor.Gereğinden fazla samimi, ve kadınsı olduğunu düşünüyor.
Eniştem işle alakalı bişey sormak için arıyor ve ayşe kapatırken seviyorum seni biliyorsun diyor.Eniştem ıgg gukk bi sesler çıkarıyor, ayşe bişey demiyecek misin? diye üzerine gidiyor.Eniştem neyse nediyim gibi geveliyor yine, kadında bu mu yani ben ne diyorum sen ne diyorsun diyor.. eniştemde en son tamam bi pastayla gönlünü alırım senin ben diyor ve kapatıyorlar telefonu.(kadın yalvarır gibi değil gayet kadınsı kendine güvenli konuşuyor)
bugün de buna benzer bir konuşma gerçekleşiyor.Eniştem yine kadına göre biraz daha çekimser ama kadın yine o çekici ses tonuyla enişteme yemek ısmarlamak istiyorum sana falan diyor.Yine kapatırken seviyorum seni diyor eniştem sesini çıkarmıyor kadın bişey demiyecek misin diyor eniştem de gülerek ben senin yüzüne söylicem pazartesi diyor.ses tonu kızgın değilmiş ama.
Fevri davranmak istemiyoruz ama eniştemi ekarte edip kadının ağzına bi güzel s.çsak mı?
ne yapsak?
Dipnot: bu arada ayşe eniştemin şirketinde reklam ve pazarlamada çalışan bi personel.
scrollock ablanın başına gelenlere çok üzüldüm inanki.Hanımlar ablam için çok önemli bi konuda sizden destek almak istedik.
ne yapsak?
vay terbiyesiz kadın yaHanımlar ablam için çok önemli bi konuda sizden destek almak istedik.
ne yapsak?
yeni gördüm konununuzuöyle söylemeyin kendi eşimden beklerim eniştemden beklemem.
Benim bile o kadar zoruma gitti ki anlatamam çünkü eniştemi tanıyorum 9 senedir abilik yaptı hepimize.
Bütün sıkıntımızda derdimizde tasamızda iyi günümüzde hep ensemizdeydi maddi manevi her konuda.
İki eniştem var ikisi de aynen böyle insanlar kardeşim olsa bu kadar sahiplenilmem ya da onlar ailemi bu kadar sahiplenmezler.Şimdi bu durumu bu insana yakıştıramıyorum bi türlü
Eniştemin ablama olan ilgisinde en ufak bi azalma ya da fazlalaşma yok, herşey normalde nasılsa aynen öyle devam ediyor.C.tesi günü eniştemin şirketinin lansmanı vardı bütün şirket bi otelde toplaşıyorlar falan.Ablam da ben de gelmek istiyorum demiş, eniştem kırmamış getirmiş ama kimseyle karşılaşmamak için sanırım diyo geç gelmişler lansmana.ve ablamı salona sokmamış, eşlerin katılabileceği bi davet değil aşkım sen lobi de bekle demiş.Bilmiyorum kadınla aralarında bi ilişki olsa ablamı oraya kadar getirir miydi?Kafamız cidden çok karıştıBu erkeklere hanimlari hamileyken ne oluyor anlamiyorum. Aklim almiyor neden disariya kayiyor ilgileri? Kadin senin cocugunu taşıyor onunde kölesi olmasi gerekirken ne yapiyorlar
Bence ablaniz kocasini baskasina yedirtmesin. Hem bunca yillik evlilik hem minik yavruları hatrina bilmezden gelip sadece buaralar ne bu ilgisizlik ne var sende hayırdır diye bi kavga cikartsin.silkelesin iyice. Ama sakin ha bildiklerini dökülmesin.! Belki adam suphelendi diye ayagini denk alir bi daha cesaret edemez. Gerekirse bu kavgadan sonra bigun isyerine ansızın gidip seni ziyarete geldim desin adam da iyice tirsar.
Sanmiyorum ki bu kadinlaciddi olsun . Bence kadin kosuyor pesinden bunun da hosuna gitmiş gonul eglendiriyor.
Yaptigi cok kotu ama biraz mantikli olmak lazim. Sonra durulup da adam esine eski haline donunce surundursun ablan oyle alsin öcünü. Bi daha da cocuk yapmasin bu adama.haketmiyor çünkü.
Msjin ozeti;:
Aman ha yedirtmeyin enisteyi..
ses kaydından haberi olsa sessiz kalır mı bu duruma? mümkün değil kıyametler kopar.valla bence ses kaydindan haberi var bu adamin vede baska bi teli daha var hatta
sadece iki kere konusmus olmasi hiç mantikli deil ( aralarindaki samimiyete dayanark soyluyorum )
pazartesi takip etmekden baska çare yok, elinizde çok kanit bulunmasi lazim galiba
kayitlarda açikca biseyde dememis imali konusmus hakime ne diycek ablan
Eniştemin ablama olan ilgisinde en ufak bi azalma ya da fazlalaşma yok, herşey normalde nasılsa aynen öyle devam ediyor.C.tesi günü eniştemin şirketinin lansmanı vardı bütün şirket bi otelde toplaşıyorlar falan.Ablam da ben de gelmek istiyorum demiş, eniştem kırmamış getirmiş ama kimseyle karşılaşmamak için sanırım diyo geç gelmişler lansmana.ve ablamı salona sokmamış, eşlerin katılabileceği bi davet değil aşkım sen lobi de bekle demiş.Bilmiyorum kadınla aralarında bi ilişki olsa ablamı oraya kadar getirir miydi?Kafamız cidden çok karıştı
sanmıyorum, hatta kesinlikle ihtimal vermiyorum.duygusal değil cinsel münasebet var bence
nasıl bir zarf? fikriniz var mı?zarf atcaksıınız bu kadar basit o da yusuf yusuf olcak herşey açığa çıkcak.
bilmiyorum ama eniştemin telefonunda simgeleri gizle diye bi sekme vardı.Ablam ordan gizliyordu.telefonun ana ekranın görünmüyor ama uygulamalara girdiğinde görünüyor ses kaydedici diye, ciddi risk almaya değer mi? tartışılır.bence dennemeyinIsareti sakliyamazmiyiz....yaaa arastirsanaaaa...nokya lumia da nasil gizlenirmiiii
e bu adamın ilgisnde azalma yok hareketlerinde suphe yok telinide saklamıyor veya sifre koymuyor ablanız rahatca girip program yüklüyor peki ablanız neyden suplenmişte bu programı kurmuş onu anlayamadm?Eniştemin ablama olan ilgisinde en ufak bi azalma ya da fazlalaşma yok, herşey normalde nasılsa aynen öyle devam ediyor.C.tesi günü eniştemin şirketinin lansmanı vardı bütün şirket bi otelde toplaşıyorlar falan.Ablam da ben de gelmek istiyorum demiş, eniştem kırmamış getirmiş ama kimseyle karşılaşmamak için sanırım diyo geç gelmişler lansmana.ve ablamı salona sokmamış, eşlerin katılabileceği bi davet değil aşkım sen lobi de bekle demiş.Bilmiyorum kadınla aralarında bi ilişki olsa ablamı oraya kadar getirir miydi?Kafamız cidden çok karıştı
hiç bi fikrim yok ama ablam oldum olası güven konusunda sorun yaşayan bi kadın.Hep bi karşı tarafa hissettirmeden kontrol çabası vardır.Bekarken hep bizim çekmecelerimizi karıştırır, günlüklerimizi okurdu :)e bu adamın ilgisnde azalma yok hareketlerinde suphe yok telinide saklamıyor veya sifre koymuyor ablanız rahatca girip program yüklüyor peki ablanız neyden suplenmişte bu programı kurmuş onu anlayamadm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?