• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam aldatılıyor olabilir mi?

O ses kayıt programlarından eşim de kendi telefonuna yüklemişti:KK70:
Sanırım konuşmaları kaydettikçe eskileri siliniyor, şu an elinizdeki "seni seviyorum" konuşmalarını bir kaç gün sonra bulamayabilirsiniz.

cevap veriyorum:
Ablaniz kalbinden aldatiliyor.

he siz cinsel organlarindan mi aldatiliyor diyorsaniz onu bilemem.

Allah korısun ben olsam susamazdım yakar dağıtırdım ortalığı ayseyi de şirkette rezil eder fişlerdim seni seviyorum dediği için işinden ederdim..
eşimi de kapınım önüne koyardım ailesinin kurulu düzeninin degerini bilsin diye ..

Bazıları bırakın önlemeyin yaşasınlar demiş kaç kişi bu başlangıç aşamasında öğrenip ilerlemesine izin verir acaba...evet bariz bi şekilde kadın adama asılıyo peşinde hele de bakımlı güzelse adamın hoşuna gitmemesi imkansız..evdeki bayan lohusa erkeklerden ne bekliyosunuz kimse eşim yapmaz demesin lütfen büyük konuşmayın atalarımız demişler eşini evladını övme diye...

Bir mesajınızda daha gördüm, yazmak istedim.

Flörtleşmenin aldatmaktan başka bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Ablanız da siz de, hatta belki siz ablanız için öyle yapıyor olabilirsiniz, aldattığını yakalamak istemiyorsunuz aslında. Önlemek veya vazgeçirmek istiyorsunuz. Problem de burada. O flörtleşmek istedikten sonra yapsa ne, yapamasa ne. Aldatmış zaten işte.

Ablanızın da boşanmayacağı çok açık. Boşversin o halde.
evet bende gördüm bu yorumunu
konu sahibi flörtleşmek aldatmak sayılmıyor mu sizce anlamadım ben
lütfen cevap verir misiniz?

Bir mesajınızda daha gördüm, yazmak istedim.

Flörtleşmenin aldatmaktan başka bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Ablanız da siz de, hatta belki siz ablanız için öyle yapıyor olabilirsiniz, aldattığını yakalamak istemiyorsunuz aslında. Önlemek veya vazgeçirmek istiyorsunuz. Problem de burada. O flörtleşmek istedikten sonra yapsa ne, yapamasa ne. Aldatmış zaten işte.

Ablanızın da boşanmayacağı çok açık. Boşversin o halde.

ne zamandır görüyorum konunuzu ama yazmamıştım....

ablan iyi sabrediyor...

ufacıcık kıskançlıkta eşimin üstüne atlamış biriyim.

iyi sabrediyor...

edit: sadece flörtleşme mi... yok artık. bir bayandan bunu duymamamız lazım...

anlamıyorum ben neden derdimi anllatamıyorum size?
yahu ben flörtleşme normal bişey mi diyorum?
Flörtleşme var ama arada cinsellik yok diyorum.
cinsel ve duygusal olarak aldatlmak var sadece duygusal anlamda aldatılmak var sizce ikisi de aynı etkiyimi uyandırır insan üzerinde?
Kendi hayatımı baz alırsam bırak şuan beklemeyi o ses kaydının çıktısını alır bir güzel dürer eşimin müsait bi tarafına sokardım.Şu hali geçtim ben eşim birine sadece baktığında bile 2 gün kendime gelemiyorum.
Ama bunu yaşayan ablamda olsa başka bir birey, buna müdahale edemem. destek olurum ama kararını etkileyemem.
yapmak istediği herşeye saygı duyabilirim sadece.

anlamıyorum ben neden derdimi anllatamıyorum size?
yahu ben flörtleşme normal bişey mi diyorum?
Flörtleşme var ama arada cinsellik yok diyorum.
cinsel ve duygusal olarak aldatlmak var sadece duygusal anlamda aldatılmak var sizce ikisi de aynı etkiyimi uyandırır insan üzerinde?
Kendi hayatımı baz alırsam bırak şuan beklemeyi o ses kaydının çıktısını alır bir güzel dürer eşimin müsait bi tarafına sokardım.Şu hali geçtim ben eşim birine sadece baktığında bile 2 gün kendime gelemiyorum.
Ama bunu yaşayan ablamda olsa başka bir birey, buna müdahale edemem. destek olurum ama kararını etkileyemem.
yapmak istediği herşeye saygı duyabilirim sadece.

Dediğim gibi tam bu noktadan sonra bir daha ayşe ile konuşması olmasa durumu düzeltecek mi bu? Başka bir hattan ya da başka bir yolla iletişime geçmediklerinden emin olabilecek misiniz? Bütün iletişim yollarını takip etme şansınız yok ki? Bugünden sonra hiç bir falsosunu yakalamasa bile ablanız, bu içindeki şüpheyi geçirecek mi?

Pazaetesi buluscaklardi noldu haber varmi ?
Eniştem şuan eğitimdeymiş, ben yemek saatine yakın kızı şirketten aradım yerindeydi.yani çıkmamış bugün şirketten.
bazen diyorum ki bu ikisi de mal, sadece dillerinde var heralde.salak salak konuşup birbirlerini tatmin ediyolar işleve gelince fıss.. bilmiyorum durum sizler içinde çok karışık değil mi?

Eniştem şuan eğitimdeymiş, ben yemek saatine yakın kızı şirketten aradım yerindeydi.yani çıkmamış bugün şirketten.
bazen diyorum ki bu ikisi de mal, sadece dillerinde var heralde.salak salak konuşup birbirlerini tatmin ediyolar işleve gelince fıss.. bilmiyorum durum sizler içinde çok karışık değil mi?

peki enişteniz gerçekten eğitimde mi ? emin misiniz ?

Canim bence ablani bu olaydan uzaklastirip esinle bi yol bul sen dobra bi insansin bana olsa kedip atarim demissin bende oyke dusunuyorum asla unutamsm boyle biseyi... ama ablan affetcek gormezden gelicek herelde onun onuru icin bilmiyomus gb yapip sen halletmelisin . Daha dallanip budaklanmadan esinin korkutulmaya ihtiyaci var suan nefsiyle vicdanin arasinda ama heran ipi kacirabilir isler sarpa sarmadan kesin bu isi bitirin dersini vrin enistenizin

Dediğim gibi tam bu noktadan sonra bir daha ayşe ile konuşması olmasa durumu düzeltecek mi bu? Başka bir hattan ya da başka bir yolla iletişime geçmediklerinden emin olabilecek misiniz? Bütün iletişim yollarını takip etme şansınız yok ki? Bugünden sonra hiç bir falsosunu yakalamasa bile ablanız, bu içindeki şüpheyi geçirecek mi?
ablam ısrarla eşinin yanlış bişey yapmadığına kızın bunu tetiklediğini varsayıyor (bu da eşinin bişey yapması demek aslında ama anlamıyor) peki diyelim ki arada bişey var boşanacak mısın diyorum ağlıyor.Boşanıcam bile diyemiyor yani.
Hala gerçek olduğuna inanamıyorum, ruya gibi bi evlilik, aramıza yeni katılmış bi bebeğimiz var kesin ben yanlış anlıyorum bu olay doğru olamaz diyor.Zten lohusalıktan çıkamadı durumun vehametinin farkında değil.
Ben çalışıyorum kayınvalidesi de yanında bebek falan derken yoğunlaşıp düşününemiyor heralde diyorum.

Canim bence ablani bu olaydan uzaklastirip esinle bi yol bul sen dobra bi insansin bana olsa kedip atarim demissin bende oyke dusunuyorum asla unutamsm boyle biseyi... ama ablan affetcek gormezden gelicek herelde onun onuru icin bilmiyomus gb yapip sen halletmelisin . Daha dallanip budaklanmadan esinin korkutulmaya ihtiyaci var suan nefsiyle vicdanin arasinda ama heran ipi kacirabilir isler sarpa sarmadan kesin bu isi bitirin dersini vrin enistenizin
aldığım en mantıklı yorumlardan biri, teşekkür ederim.
durumdan eşime bahsedemem çünkü eniştemle eşimin arasından su sızmaz kardeşten öteler desem abartmış olmam.
eşime bu konuda güvenmiyorum iyi niyetle bile olsa eniştemi mutlaka uyarır gibi geliyor.
Ama ablam boşanmıcam derse haklısın konuyu ben devralsam daha doğru olur.

Canım konuyu açtığından beri takip ediyorum,biz böyle okurken titriyorsak kimbilir ablan nasıldır.Allah yardımcısı olsun. Sen evlimisin bilmiyorum ama yalvarırım evliysen eşinden destek al ya da babanızdan. Bu olayı bir erkeğe anlatmalısınız,bu akşam ki fırsatı asla kaçırmamalısınız. İş çıkışında lütfen takip edin aksi halde bundan sonrası için daha dikkat edeceklerini,sizin yakalama şansınızın azalacağını hissediyorum. Çünkü ablanızın şüphelendiğinin farkındalar.Eminim ki başka hatları da var
evliyim canım ama eşimi karıştıramam olaya çünkü enişteme yansıtacağını düşünüyorum.
ablamın söylediğine göre (ben yanlarında değilim) şüphelenme durumu yok eniştem tarafından.
sadece ablam bu ara "yanımda konuş yanımda ara" olayının b.kunu çıkarmak üzere ve bu tavrına çok sinirleniyorum.
Adamın gözünde gereksiz konuları büyüten paranoyak olacaksın niye yaparsın böyle.

Ablan boşanmaktan yana değilse,
siz korkutsanız bile bugün korkar ama içinde öyle bir güdü varsa yarın yine yapabilir .
Allah ablanıza güç versin, yardımcısı olsun .

evliyim canım ama eşimi karıştıramam olaya çünkü enişteme yansıtacağını düşünüyorum.
ablamın söylediğine göre (ben yanlarında değilim) şüphelenme durumu yok eniştem tarafından.
sadece ablam bu ara "yanımda konuş yanımda ara" olayının b.kunu çıkarmak üzere ve bu tavrına çok sinirleniyorum.
Adamın gözünde gereksiz konuları büyüten paranoyak olacaksın niye yaparsın böyle.
Peki bu akşam yemek yiyeceklermiş, hiç bir şey yapmayacakmısınız?

Seni sevdiğimi karşında söylemek istiyorum, pasta alıp gönlünü alırım demesi..
Sizce bir aldatmanın olduğunu göstermiyor mu?
brave benim için bazen bakışmak bile aldatmaktır.
aldatılma eşiğim o kadar düşük.daha önce de söyledim bunlar benim başıma gelse büyük konuşmıyım (ki bi bebeğim var bi de hamileyim suan) o şirketi kızın başına yıkar bekleyemez bu kadarcık kanıtla bile eşimi doğduğuna pişman ederdim.İlla aralarında duygusal ya da cinsel bişeyler olmasını bekleyemezdim.
ama konu ablam.

Allah korısun ben olsam susamazdım yakar dağıtırdım ortalığı ayseyi de şirkette rezil eder fişlerdim seni seviyorum dediği için işinden ederdim..
eşimi de kapınım önüne koyardım ailesinin kurulu düzeninin degerini bilsin diye ..

Kimi adamda bu hareketten sonra hanımı boşar, ayşe yi alır.

El elde, el başta kalmamak lazım.

Back