- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi scrolllock
-
o zaman rabbim sizin gibi zeki insanların başına versin böyle dertleri.Yani....Adama ara diyor adam ısrarla aramıyor biyere gidip geliyor sonra arıyor...Bence esas ablan ve sen pek zeki değilmişsiniz...Zeki olsaydınız uyuyanı uyandırmazdınız
o zaman rabbim sizin gibi zeki insanların başına versin böyle dertleri.
siz kıvrak zekanızla pattadanak çıkarsınız işin içinden.
böyle saçma sapan yorumlara vakit harcamayın da uzulmeyin de. inşallah hiçbir sey olmamıştır aralarında. bir kadının ilgisi muhtemelen hoşuna gitti eniştenizin...o zaman rabbim sizin gibi zeki insanların başına versin böyle dertleri.
siz kıvrak zekanızla pattadanak çıkarsınız işin içinden.
scroll tamam cevap verme boşver.
İnsanın halinden azcık anlayın yahu! Başınıza gelmesi mi lazım illa.Kimbilir siz neler ypardınız.Burda ahkam kesmeler...Şu klavyenizin bir ayarı olsun.
insanların bu kadar rahat ahkam kesmesini yediremiyorum.böyle saçma sapan yorumlara vakit harcamayın da uzulmeyin de. inşallah hiçbir sey olmamıştır aralarında. bir kadının ilgisi muhtemelen hoşuna gitti eniştenizin...
ses kaydından haberi olsa sessiz kalır mı bu duruma? mümkün değil kıyametler kopar.
normalde 3 telefonu var zaten ama konuşmaları sadece bi telefondan yapıyorlar.
Evet sadece 2 kere konuşmuşlar, ben fiziki bişey olduğunu düşünmüyorum.
Karşılıklı flörtleşme var evet belki daha ileri zamanda daha ileri gidebilirler ama şimdilik flörtleşmeden öte gittiğini düşünmüyorum.
acımasızlıktan ya da şovdan başka bir sey değil...insanların bu kadar rahat ahkam kesmesini yediremiyorum.
kız günlerdir tirtir titriyor ağlıyor, kayınvalidesi geldi evine bebeği oldu diye milletin yanında gıkını çıkaramıyor.ilgilenmesi gereken minicik bebeği var.insan böyle bi durumda ne yapacağını neyin doğru neyin yanlış olduğunu şaşırıyor.yaşamayı geçtim şurda okuduğumda bile elim ayağım buz kesiyor.yaşamak kim bilir ne kadar ağırdır.
bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Bir mesajınızda daha gördüm, yazmak istedim.
Flörtleşmenin aldatmaktan başka bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Ablanız da siz de, hatta belki siz ablanız için öyle yapıyor olabilirsiniz, aldattığını yakalamak istemiyorsunuz aslında. Önlemek veya vazgeçirmek istiyorsunuz. Problem de burada. O flörtleşmek istedikten sonra yapsa ne, yapamasa ne. Aldatmış zaten işte.
Ablanızın da boşanmayacağı çok açık. Boşversin o halde.
Canım konuyu açtığından beri takip ediyorum,biz böyle okurken titriyorsak kimbilir ablan nasıldır.Allah yardımcısı olsun. Sen evlimisin bilmiyorum ama yalvarırım evliysen eşinden destek al ya da babanızdan. Bu olayı bir erkeğe anlatmalısınız,bu akşam ki fırsatı asla kaçırmamalısınız. İş çıkışında lütfen takip edin aksi halde bundan sonrası için daha dikkat edeceklerini,sizin yakalama şansınızın azalacağını hissediyorum. Çünkü ablanızın şüphelendiğinin farkındalar.Eminim ki başka hatları da varinsanların bu kadar rahat ahkam kesmesini yediremiyorum.
kız günlerdir tirtir titriyor ağlıyor, kayınvalidesi geldi evine bebeği oldu diye milletin yanında gıkını çıkaramıyor.ilgilenmesi gereken minicik bebeği var.insan böyle bi durumda ne yapacağını neyin doğru neyin yanlış olduğunu şaşırıyor.yaşamayı geçtim şurda okuduğumda bile elim ayağım buz kesiyor.yaşamak kim bilir ne kadar ağırdır.
bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
ay cok uzuldum ya umarım korkutugu basına gelmıyordurdaha önce geçse de bizim haberimiz yoktu cute.
ablam programı aylar önce yüklemiş ama ilk defa bi kaç gün önce dinlemeye cesaret edebilmiş.
yani sadece 4 gündür falan dinliyor konuşmaları.Öncesinde neler oldu hiç bi fikrim yok.
bu arada sayıklama durumu falan yok, ablam içinde tutamayıp bi şekilde dışarı yansıtmış aklınca.
Allahın işine bak rüyada sayıklamış..siz bunu koz olarak kullanıp üzerine gidebilirsiniz.
android telefon.bence sayıklayan ablanızeniştenizi zarflamış.
Bu arad eniştenizin telefon iphone, android yada blackbery mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?