ablam aldatılıyor olabilir mi?

bence enişteniz kendi aklınca zeki olmaya çalışıyor telde belirsiz konuşarak yarın öbür gün ortaya çıkar diye ses kayatları çekimser gibi konuşmuş geldi bana karşısındaki kadın her kimse bişeyden çekinmediği kesin.sizin o bayanla konuşmanızın yakışı kalmaz bence hani tek taraflı olur eniştenizi etkilemeye çalışırda bir derece bence eniştnizde boş değil.keşke ablanız yansıtmasaydı böyle bişey ama olan olmuş artık.ya başlamak olan bişeyi bitirecek enişte bey yada gizli saklı görüşücek.

Yani....Adama ara diyor adam ısrarla aramıyor biyere gidip geliyor sonra arıyor...Bence esas ablan ve sen pek zeki değilmişsiniz...Zeki olsaydınız uyuyanı uyandırmazdınız
o zaman rabbim sizin gibi zeki insanların başına versin böyle dertleri.
siz kıvrak zekanızla pattadanak çıkarsınız işin içinden.

scroll tamam cevap verme boşver.

İnsanın halinden azcık anlayın yahu! Başınıza gelmesi mi lazım illa.Kimbilir siz neler ypardınız.Burda ahkam kesmeler...Şu klavyenizin bir ayarı olsun.

böyle saçma sapan yorumlara vakit harcamayın da uzulmeyin de. inşallah hiçbir sey olmamıştır aralarında. bir kadının ilgisi muhtemelen hoşuna gitti eniştenizin...

scroll tamam cevap verme boşver.

İnsanın halinden azcık anlayın yahu! Başınıza gelmesi mi lazım illa.Kimbilir siz neler ypardınız.Burda ahkam kesmeler...Şu klavyenizin bir ayarı olsun.

böyle saçma sapan yorumlara vakit harcamayın da uzulmeyin de. inşallah hiçbir sey olmamıştır aralarında. bir kadının ilgisi muhtemelen hoşuna gitti eniştenizin...
insanların bu kadar rahat ahkam kesmesini yediremiyorum.
kız günlerdir tirtir titriyor ağlıyor, kayınvalidesi geldi evine bebeği oldu diye milletin yanında gıkını çıkaramıyor.ilgilenmesi gereken minicik bebeği var.insan böyle bi durumda ne yapacağını neyin doğru neyin yanlış olduğunu şaşırıyor.yaşamayı geçtim şurda okuduğumda bile elim ayağım buz kesiyor.yaşamak kim bilir ne kadar ağırdır.
bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Bir mesajınızda daha gördüm, yazmak istedim.

Flörtleşmenin aldatmaktan başka bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Ablanız da siz de, hatta belki siz ablanız için öyle yapıyor olabilirsiniz, aldattığını yakalamak istemiyorsunuz aslında. Önlemek veya vazgeçirmek istiyorsunuz. Problem de burada. O flörtleşmek istedikten sonra yapsa ne, yapamasa ne. Aldatmış zaten işte.

Ablanızın da boşanmayacağı çok açık. Boşversin o halde.

acımasızlıktan ya da şovdan başka bir sey değil...
tekrar Allah yardımcınız olsun, her an herkesin başına gelebilir, kimse bunu unutmasın

Flörtleşmeymiş sadece
Ohh iyi rahat o zaman
Allahım ya kadınlar bile evli erkeğin flörtleşmesini normalleştirdiyse yapacak bişi yok

Canım konuyu açtığından beri takip ediyorum,biz böyle okurken titriyorsak kimbilir ablan nasıldır.Allah yardımcısı olsun. Sen evlimisin bilmiyorum ama yalvarırım evliysen eşinden destek al ya da babanızdan. Bu olayı bir erkeğe anlatmalısınız,bu akşam ki fırsatı asla kaçırmamalısınız. İş çıkışında lütfen takip edin aksi halde bundan sonrası için daha dikkat edeceklerini,sizin yakalama şansınızın azalacağını hissediyorum. Çünkü ablanızın şüphelendiğinin farkındalar.Eminim ki başka hatları da var

ne zamandır görüyorum konunuzu ama yazmamıştım....

ablan iyi sabrediyor...

ufacıcık kıskançlıkta eşimin üstüne atlamış biriyim.

iyi sabrediyor...

edit: sadece flörtleşme mi... yok artık. bir bayandan bunu duymamamız lazım...

ay cok uzuldum ya umarım korkutugu basına gelmıyordur
acab aoglen yemegımı yıyecekler beraber S:
ben zannettımkı kardesın aylardır takıp edıyorda henuz 2 konusmaya denk geldı
hatta keske oyle olsaydı dıyorum
ablan fılan nasıl dogumu yenı yapmıs calısmıyor evde sanırım dımı?

Başından beri takip ediyorum konuyu ama bu konuda mesaj yazmak için mesaj da yazılmaz ki!
Ablanı anlamaya çalışıyorum yine iyi dayanmış ben çıldırırdım heralde anında yakayı verirdim ele. Hiç kolay değil
Allah yardımcınız olsun

bence eniştenin sadece ilgi hoşuna gitmiş egosunu şişiriyor.
ama yemek olayı tehlikeli. o noktadan sonra iş başka boyutlara taşınabilir gibi geldi bana.
çünkü "yemekte senin yüzüne söyleyeceğim, yok pasta ısmarlayacağım" falan...

nasıl anlayacaksınız ki yemeğe gidip gitmediklerini?
ablan arasın öğlen enişteni sık sık.
bir şeyler bahane edip?...

yani öğle yemeğe çıkma saati geçti şu saatten sonra başka bir şey yapılamaz.

eğer akşam gitmek üzere sözleşmedilerse...

bence buluşmayı engellemek yerine bundan faydalanmak daha mantıklı. aralarında yeni yeni oluşan bir şey var gibi duruyor, yemekle birlikte bu durum daha da şiddetlenir, daha samimi olur ve daha çok iletişime geçerler,elinize daha iyi kozlar geçebilir. ya da bir ihtimal eniştenizin aklı başına gelir, ne yaptığının farkına varıp vazgeçer, korkar belki de. ama erkek milleti bu, irade denen şey pek bulunmuyor. bir kadının kendisine olan bu denli yoğun ilgisini geri çevirebilecek erkek az ne yazık ki.

Detay çok bimediğimiz için üstün körü yazıyorum.

a-Bi ilişki varmış, enişteniz bitirmeye çalışmış.
b- kadının pozisyonunu bilmiyorum ama enştenizden üstte yada müşteri konumunda enişteniz arayı bozamıyor.

Cuma gecesi ablam eniştemin rüyasında sayıkladığını, ayşe diye bi bayandan bahsettiğini, aralarında husumet olduğu için eniştemin kadına pasta yapacağını sayıkladığını söylüyor.Eniştem ayşe diye bi tane tanıdığının olduğunu onunda şirketinde çalışan bi reklamcı olduğunu (doğru) söylüyor.Ama ne alaka, ayşeyi niye sayıklayayım ki ben falan diyor.Ablam konunun üstüne gidiyor durduk yere insan neden birinin adını sayıklar diyor?beni bu ayşeyle tanıştır lütfen yoksa içime kurt düşecek temalı bi konuşma yapıyor.Eniştem hemen kabul ediyor tamam tanıştırıyım hayatım falan diyor.Ablamda bugün lansmanın var ya ben de geleyim hem ayşeyle tanışayım diyor eniştem itiraz etmiyor.Lansmana gidiyorlar fakat normalde atıyorum 9.00 da başlıyorsa bunlar 10.00 da gidiyor davete ve salona giremiyor ablam (çalışanlara özel lansman) lobide bekliyor bu arada biz telf konuşuyoruz tabi ablam tirtir titriyor

Allahın işine bak rüyada sayıklamış..siz bunu koz olarak kullanıp üzerine gidebilirsiniz.

Ben Ayşeyi neden rüyamda göreyim ismini sayıklayayım demesi bence herşeyi anlatıyor ama siz takibe devam edin .Gerçekten de aralarında da bir şey yoksa adam ablanıza olan güvenini kaybedecek . Ablanızın ve sizlerin zaten güveni zedelenmiş. zor durum küçücük bebek
Ayrıca her bir bayan ve erkeğin konuşması flörtleşmemidir . Gün içinde o kadar çok evli bekar o kadar çok insanla konuşup görüşüp şakalaşıyoruz ki acaba onların eşleri sevgilileri de böyle içten içten ihanetten ya da eşinin sadakatsizliğinden şüphe ediyor mudur . diye düşünmekten çok sevdiğim dostlarımdan bile yavaş yavaş uzaklaştığımı hissetmeye başladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…