• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam aldatılıyor olabilir mi?

Kesinlikle tavir koyacak tabii.benim anlatmaya calistigim,hani konu sahibi diyorya ig mik guk yapmis.acaba kadin mi rahatsiz ediyorrrr...

Sunu belirteyim ki ahlaksizligin kadini erkegi yok..adi insani vardir...bizim ulkemizde erkek yaparsa elinin kiri,kadin.kotu yollu oluyor.bu kesinlikle yanlis.ama nasil boyle adi erkekeler varsa boyle kadinlarda var.

Tabi var ve hep olacaklar. Bu yüzden eşlerin kendilerini koruması lazım. Erkek ya da kadın eşinin kendi inin onuru için bunu yapmalı.

İşte tam da burada hata yapmış gak guk diyerek. Net ve açık şekilde o kullandığınız nasıl söz demeli ve telefonu kapatmalıydı.
Flört etmek hoşuna gitmiş hepsi bu.
Adam meyilliyse o tip diye adlandırdığımız kadınlar tabiki yaklaşacak.

Ayyyyy kurdeşen dökecem okurken Allah aşkına tek tek anlatmayın da diyiverin artık :63: şu konuya bi açıklık getirin hele. Bu program nedir yani ADI:? NASIL ÇALIŞIYO? vs vs vs............

Önce bi güzel enişteniz ağzına s.... Çın sonra sıra kadına gelsin eniştede bes belli meyilli kadına pasta ısmarlarım yüzyüze söylerim oldu paşam sizde daha aldatılıyor mu diyorsunuz???

Ne kadar kotu ya, tlf.numuzu yanımızdan ayırmamamız lazım. Bu hakka girmektir.
Anlaşılıyor mu yuklendiği ?
Anlasilm
Tokyoocuğum beynim yandı söylediklerinden sonra tabiki kendi telefonuna yükleme yapmış olabilirsin marifet uzaktan bi başkasının telefonuna da yükleme yapıp dinleyebilende :21:
Yok cnm baskasina olmuo tabi....ama sen o baskasinn teline gizlice yuklesende orda amblemi duruo ses kaydetici die gozukuyor ana sayfada

Anlasilir canim cunku isareti var telefonda ses kaydedici die zank die duruo vallaaa

Gooogle playden ses kaydedici yazn ordan herhangi bi programi indir hepside gelen ve giden aramayi kaydedio..
ama ben kaldırdım nolur nolmaz

Denk gelmıs gıbı gıderek olayı fotograflayın bari.Enısten buyuk ıhtımal telefonda konusurken yanında bırılerı oldugu ıcın cevap veremıyor.Yoksa boynuz attıgı bellı.Zaten bu efendı,pasıf görunenler daha sinsi oluyor cnm...Herşeyı ögrenıp sonra planlı dava acın.Kadına yıyecek para kalmayınca enısten de yuva yıktıgına pısman olur.

Pazartesiye girdik. Bakalım bugün neler olacak?
E telefonun dinlendiği ekranda belli oluyorsa eşi anlamış, bir ders vermek istiyor da olabilir.
Öte yandan ablanız durduk yere niye telefon dinlesin diyorum.
Bilemedim. o_O

Back