• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam aldatılıyor olabilir mi?

pazartesi uygulamalı anlatıcak galiba sevip sevmediğini?
öyle söylemeyin kendi eşimden beklerim eniştemden beklemem.
Benim bile o kadar zoruma gitti ki anlatamam çünkü eniştemi tanıyorum 9 senedir abilik yaptı hepimize.
Bütün sıkıntımızda derdimizde tasamızda iyi günümüzde hep ensemizdeydi maddi manevi her konuda.
İki eniştem var ikisi de aynen böyle insanlar kardeşim olsa bu kadar sahiplenilmem ya da onlar ailemi bu kadar sahiplenmezler.Şimdi bu durumu bu insana yakıştıramıyorum bi türlü :KK61:

Canım hemen çok iyi bir avukatla konuşun durumu ses kayıtlarını anlatın o sizi en iyi şekilde yönlendirir.. Kesinlikle aldatıyor yüksek ihtimalle 1-2 aylık bir ilişki enişten müsait olmadığı için kadına cevap veremiyor .. Ablanız çok soğuk kanlı olmalı.. O kadınıda kocasınında ilişkisini ispat ettiği anda 2 sinide mahkemeye verir ve eşinin donuna kadar alır ve çok yüksek tazminat alır o kadındanda eşinden de .. Bu işin kolay kısmı .. Zor olan kısmı ablanız buna hazır mı?

öyle söylemeyin kendi eşimden beklerim eniştemden beklemem.
Benim bile o kadar zoruma gitti ki anlatamam çünkü eniştemi tanıyorum 9 senedir abilik yaptı hepimize.
Bütün sıkıntımızda derdimizde tasamızda iyi günümüzde hep ensemizdeydi maddi manevi her konuda.
İki eniştem var ikisi de aynen böyle insanlar kardeşim olsa bu kadar sahiplenilmem ya da onlar ailemi bu kadar sahiplenmezler.Şimdi bu durumu bu insana yakıştıramıyorum bi türlü :KK61:
haklısınız ama bence ablanız bu durumu görmemeli yani takip eden vs. o olmamalı insan dayanabilirmi bilmiyorum yada o an sadece izlemekle yetinebilir mi?Ablanızın psikolojisini anlayabiliyorum şuan cok büyük bi boşlukta.Onu yalnız bırakmayın derim ve eğer ayrilmicaksa da boylede işlere kalkışmayın derim.

Hanımlar ablam için çok önemli bi konuda sizden destek almak istedik.
Ablam 9 senelik evli 5 aylık bi bebeği var.
Eşi yani eniştem muhteşem bi insandır, ablama değer verir, saygılı davranır bize karşıda son derece abidir diyebilirim.Türkyenin sayılı şirketlerinden birinde bölüm yöneticisi olarak çalışıyor.
Ablam hamileyken eniştemin tavırlarında bi gariplikler başlıyor ve ablamda dayanamayıp eniştemin telefonuna ses dinleme programı kaydediyor.(gün içerisinde yaptığı tüm tel konuşmalarını dinleyebiliyor) fakat dinlemiyor ablam hiç.(sonradan pişman olup iğrenç bişey olduğuna karar veriyor)Taa ki 2 gün öncesine kadar.Gece eniştem uyuduktan sonra kayıtları dinlerken (adı ayşe olsun) ayşe diye bi kadının konuşmalarını farkediyor.Gereğinden fazla samimi, ve kadınsı olduğunu düşünüyor.

Eniştem işle alakalı bişey sormak için arıyor ve ayşe kapatırken seviyorum seni biliyorsun diyor.Eniştem ıgg gukk bi sesler çıkarıyor, ayşe bişey demiyecek misin? diye üzerine gidiyor.Eniştem neyse nediyim gibi geveliyor yine, kadında bu mu yani ben ne diyorum sen ne diyorsun diyor.. eniştemde en son tamam bi pastayla gönlünü alırım senin ben diyor ve kapatıyorlar telefonu.(kadın yalvarır gibi değil gayet kadınsı kendine güvenli konuşuyor)

bugün de buna benzer bir konuşma gerçekleşiyor.Eniştem yine kadına göre biraz daha çekimser ama kadın yine o çekici ses tonuyla enişteme yemek ısmarlamak istiyorum sana falan diyor.Yine kapatırken seviyorum seni diyor eniştem sesini çıkarmıyor kadın bişey demiyecek misin diyor eniştem de gülerek ben senin yüzüne söylicem pazartesi diyor.ses tonu kızgın değilmiş ama.

Kimin kime ilgisi var nasıl bi ilişki nasıl bi muhabbet anlamadık.
Fevri davranmak istemiyoruz ama eniştemi ekarte edip kadının ağzına bi güzel s.çsak mı?
Yoksa biraz daha bekleyip kayıtları eniştememi dinletse?
ne yapsak?

Dipnot: bu arada ayşe eniştemin şirketinde reklam ve pazarlamada çalışan bi personel.
Cok sıkıntılı...cok dikkatli hamle yapmak lazim...bu kiz enistenizi ayartmis...enistenizde meyienmis baya baya ama hala cekimser yani enişte birazda olsa ablaniza karsi vicdanen rahatsiz gibi...simdi enistenize bir sey demeyip kadina yuruseniz kadin eniştenize söyler enişte hak ettigi tepkiyi almadığı gibi baskin cikabilir...
Bu durum bi şekilde ortaya cikacak sineye çekip susamayacaginiza göre en doğrusu ses kaydini kavgasiz gürültüsüz sakin bi sekilde koysun ablaniz enistenizin onune....dinletsin ve karşısına geçip kem kum etmesini seyretsin..bakalim açıklamasi neymiş....

Enişteniz kayıtsız olsaydı sert bit konuşma yapıp haddini bildirirdi. Flört etmek hoşuna gitmiş.
Ses kayıtlarından haberi olmasın. Pzt.si nerede buluşacaklarını öğrenip tesadüfen karşılarına çıkın. Ha bu seferde birşey ispatlamak zor olur fakat en azından rahatsız etmiş olursunuz.

Hanımlar ablam için çok önemli bi konuda sizden destek almak istedik.
Ablam 9 senelik evli 5 aylık bi bebeği var.
Eşi yani eniştem muhteşem bi insandır, ablama değer verir, saygılı davranır bize karşıda son derece abidir diyebilirim.Türkyenin sayılı şirketlerinden birinde bölüm yöneticisi olarak çalışıyor.
Ablam hamileyken eniştemin tavırlarında bi gariplikler başlıyor ve ablamda dayanamayıp eniştemin telefonuna ses dinleme programı kaydediyor.(gün içerisinde yaptığı tüm tel konuşmalarını dinleyebiliyor) fakat dinlemiyor ablam hiç.(sonradan pişman olup iğrenç bişey olduğuna karar veriyor)Taa ki 2 gün öncesine kadar.Gece eniştem uyuduktan sonra kayıtları dinlerken (adı ayşe olsun) ayşe diye bi kadının konuşmalarını farkediyor.Gereğinden fazla samimi, ve kadınsı olduğunu düşünüyor.

Eniştem işle alakalı bişey sormak için arıyor ve ayşe kapatırken seviyorum seni biliyorsun diyor.Eniştem ıgg gukk bi sesler çıkarıyor, ayşe bişey demiyecek misin? diye üzerine gidiyor.Eniştem neyse nediyim gibi geveliyor yine, kadında bu mu yani ben ne diyorum sen ne diyorsun diyor.. eniştemde en son tamam bi pastayla gönlünü alırım senin ben diyor ve kapatıyorlar telefonu.(kadın yalvarır gibi değil gayet kadınsı kendine güvenli konuşuyor)

bugün de buna benzer bir konuşma gerçekleşiyor.Eniştem yine kadına göre biraz daha çekimser ama kadın yine o çekici ses tonuyla enişteme yemek ısmarlamak istiyorum sana falan diyor.Yine kapatırken seviyorum seni diyor eniştem sesini çıkarmıyor kadın bişey demiyecek misin diyor eniştem de gülerek ben senin yüzüne söylicem pazartesi diyor.ses tonu kızgın değilmiş ama.

Kimin kime ilgisi var nasıl bi ilişki nasıl bi muhabbet anlamadık.
Fevri davranmak istemiyoruz ama eniştemi ekarte edip kadının ağzına bi güzel s.çsak mı?
Yoksa biraz daha bekleyip kayıtları eniştememi dinletse?
ne yapsak?

Dipnot: bu arada ayşe eniştemin şirketinde reklam ve pazarlamada çalışan bi personel.

cinsellik var bence

Canım hemen çok iyi bir avukatla konuşun durumu ses kayıtlarını anlatın o sizi en iyi şekilde yönlendirir.. Kesinlikle aldatıyor yüksek ihtimalle 1-2 aylık bir ilişki enişten müsait olmadığı için kadına cevap veremiyor .. Ablanız çok soğuk kanlı olmalı.. O kadınıda kocasınında ilişkisini ispat ettiği anda 2 sinide mahkemeye verir ve eşinin donuna kadar alır ve çok yüksek tazminat alır o kadındanda eşinden de .. Bu işin kolay kısmı .. Zor olan kısmı ablanız buna hazır mı?
Kesinlikle hazır olduğunu düşünmüyorum çünkü dedim ya enişten kusursuz bi adamdır ablam da eniştem de birbirlerine adeta taparlar yani.Şimdi bi de yeni doğum yaptı, kafası hayatı allak bullak oldu toparlanamadı.Ne diyeceğimi de bilmiyorum.Sürekli beni arayp bana soruyor scrolllock ne yapayım kafam durdu artık diye.Ne diyebilirim ki ben? kendi ilişkim olsa yakarım gemileri ama bunların 9senelik ilişkilerini biliyoru yahu şaka gibi.

Ayyy cok sinirlendim. Bence kadini arayip:
Seviyorum seni bir sey demeyecek misin diyodun ya kocama, bir sey diyorum:senin agzina ... rezil edicem seni diyin.
Belli ki bir iliski baslamak uzere. Baslamadan engel olun.sonra gec olabilir
valla aklıma geliyor kısa yolldan kurtuluru diyorum.
Ama eniştemin ağzından hiç bi karşılık çıkmamıl kadına karşı o seviyorum demiş o ıgg gıkk demiş.
oyüzden biraz daha bekleyelim eniştemin konuşma şekline göre bi tavırr takınalım diyorum.Özellikle pazartesiden sonrası bizim için çok önemli

Bence kadın eniştene açıkça yazıyor bence ilişki yok henüz ama Flört eniştenin hoşuna gidiyor

Yada ikinci ihtimal daha önce bir cinsellik yaşandı kadın bunun Devamını sağlama derdinde

Her halükarda enişten halinden memnun sanırım makamını kullanıyor

Bence biraz daha takip edin ama çok zor sessiz kalıp takip etmek

Kesinlikle hazır olduğunu düşünmüyorum çünkü dedim ya enişten kusursuz bi adamdır ablam da eniştem de birbirlerine adeta taparlar yani.Şimdi bi de yeni doğum yaptı, kafası hayatı allak bullak oldu toparlanamadı.Ne diyeceğimi de bilmiyorum.Sürekli beni arayp bana soruyor scrolllock ne yapayım kafam durdu artık diye.Ne diyebilirim ki ben? kendi ilişkim olsa yakarım gemileri ama bunların 9senelik ilişkilerini biliyoru yahu şaka gibi.
Bu adam bu kadar iyi birisi ise belli ki karşı taraftaki kadın adamı çok zorluyor ağzından laf almaya çalışıyor bir flört durumu var bence eniştenin şuan beğenilmek çok hoşuna gidiyor, bence ablam açık açık söylesin enişten kendine gelsin bu işte başlamadan bitsin

O zaman açıkça herşeyi anlatıcak .. Seslerin yedek kayıtlarını sana yollasın .. Eniştenede dinletsin .. Bak o zaman o enişte nasıl tutuşuyor .. Hiç olmazsa ilişkinin bitmesini sağlar .. Evli kalıcaksa affedicekse bunu yapıcak canım benim .. Birde o ses kayıtlarını eşine yollayp eşi işteyken size gelebilir . Adam o panikle eve koşar zaten evde bulamayınca 3,5 atar .. Tutuşur bu da ona büyük ders olur.. O kayıtları mutlaka saklayın bir daha olursa boşanırım desin ve en ufak bir durumda bu kayıtlar ve yeni delillerle gider avukata ( ben olsam şuanda boşarım sizin gibi ama ablanızın hayatı ve kararı saygım sonsuz o yüzden affetme ve gözdağı ile ilgili fikrimi beyan ettim )

valla aklıma geliyor kısa yolldan kurtuluru diyorum.
Ama eniştemin ağzından hiç bi karşılık çıkmamıl kadına karşı o seviyorum demiş o ıgg gıkk demiş.
oyüzden biraz daha bekleyelim eniştemin konuşma şekline göre bi tavırr takınalım diyorum.Özellikle pazartesiden sonrası bizim için çok önemli
igg giik etme sebebi yaninda birileri oldugu icin de olabilir. Masum oldugundan degil. Sui zan yalmak istemem ama malesef boyle. Mesela ben esime bazen arkadaslarinin yaninda zorlarim bana karsilik veremeyecegi seyler soylerim. O da kivranir caktirmamak icin. Sikistirmak hosuma gider. Gozumun onune oyle bir manzara geldi ne yalan soyliyim. En sonunda diyecek bisey bulamayip pazartesi soyliycem sana demis. E simdi sirketteler ise yuzyuze konusacaklar telefondan duyamayacaksiniz ki. Emin olmadan bisey soylemeyin derim ben.

ablan aldatılıyor.
ne kadarı cinsellik, ne kadarı kadından hoşlanmadır bilemem.
ama eniştenin çekimser, kadının ısrarcı olduğuna bakılırsa, cinsellik yönü kuvvetli bu ilişkinin. yüzyüzeyken nasıl davranıyor bilemeyiz. enişten konuşmalarını biri duyacak diye "aşkım sevgilim" diyemiyor ama yüzyüze diyor olabilir.

ama en efendi görünen adam bile, karısını bir insan olarak sevse de, aşk ve heyecan arayabiliyor.
bu enişteni kötü yapmaz, çünkü evliliklerin acımasız tarafı bu. ancak hatalı yapar.

seviyorsun, seviliyorsun, evleniyorsun.
bir süre sonra aşk, tutku, cinsel çekim bitiyor.
ne olacak şimdi?
saygı duyduğun karınla sıkıcı hayata devam mı, dürüstçe ayrılıp aşka koşmak mı?
bunun seçimi çok zordur.

türk kadını elbette kocayı, parayı ve toplumsal statüyü kaybetmemek için "sıkıcı mıkıcı, evlilik sürmeli" der.
ama hayat bu kadar düz değil.
al işte, o kadar iyi bir adamın da aşkı bitebiliyor demek.

Back
X