Ablalarim lütfen akıl verin intihar edicem yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dumbelldore

Kardeşim bunlara ne desen anlamak istediği şeyleri anlıyorlar.
Namus önemlidir namus iki bacak arasındadır.
Zina dedğin halde hayır bu zina değil namusu bozulmadı derler
Ama ne yazık ki evlenmeden yapılan ilişki kadınnda erkeğinde namussuzluğudur.
Kadında erkekte zina etmeyeck
Zina eden biri önceden zina eden biriyle evlensin bu kadar basit.
Bu arada konu sahibi tecbe ettiğini dile getirmiş . Kaktus dunyam denen kardeşte tevbe etmişsin tevbene sadık ol demiş ne var bunda!!

Müslümanım sadece elhamdulillah müslğmanım demekle olmaz. Allah için uyaracaksın haramsa haram diceksin
Kadın erkek ayırt etmeden
Kadın erkekten üstün , erkekte kadından üstün değildir
Üstünlük yalnızca takvadadır.
Bekaret
Bana göre Müslüman olduğum için önemlidir,
Herkes kime neye inanmak istiyorsa inansın

NE EKERSEN DÜNYADA ONU BİÇECEKSİN AHİRETTE.

Allah peygamber lafı geçince delirenler var Allahtan hidayet diliyorum

İster evli olsun ister olmasın, evlenmeden yapılan her ilişki haramdır iffetsizliktir . Sizden korkup Allaha karşımı geleceğim. Kibar naif olacam diye Allahın haram dedğine helalmiş gbi yorum yapıp destek mi olacam.
Yarına varacağınızIn garantisi yok.

Amin

Vallahi helal olsun ben sinir olduğum için hiç yazışmaya girmek istemedim ama duygularıma tercüman olmuşsun
Sizin görüşünüz oysa bizimkiside bu. Bizim saygı duymamızı istiyorsanız bir zahmet sizde saygı duyacaksınz müslamanım diyorsan haramı savunmayacaksın! Müslüman olmayanlara sözüm yok.

NurrBanuu koooş başka yobaz diyenler de var yetiş yetiş
Yobaz demek yasaksa beni degil mune hanimi etiketlemen lazim. ha yasak degilse benim yapabilecegim bir sey yok cünkü kavga etmek yasak
Bekarete önem verenlere yobaz dedim diye bana hadsiz diyemezsin arkadaşım.

Sonsuza dek sürdürecem sanırım konuyu.
Sizinle sonsuza dek yazışabilmeyi çok isterdim ama aynı dili konuşmuyoruz maalesef Komik birsey yazmişsin sanirim ama ben komik olan kısmı anlayamadım gülemedim üzgünüm ama anlayanlar var size iyi eğlenceler

Bu arada 14 yaşinda kizim var. Malum ergenlikte. Zoruna giden bir durum karşısında insanlarla dalga geçerek kendini ifade etmeye ve avutmaya çalıştığını farketmiştim. Bunun karşi tarafı ezmek yerine onu basitleştireceğini soylediklerinin kaale alınmayacağını öğretmiştim. Bir an aklıma geldi

kendimi niye avutayım eğleniyorum senle

Namus 2 bacak arasında derken namus kavramını sadece cinsel münasebet olarak algılayan insanlara pek diyecek laf yok namuslu yaşamak kavramı ahlaklı ve dürüst yaşamaktır.Helal para kazanmaktır mesela. Adaletli olmak ,ihanet etmemek ,Hak yememektir. Aklı sadece uckura çalışıyor bazılarının.
Allah peygamber lafı geçerken delirenler yok farklı inançlar da insanlar var daha düzgün konuşun!

Bana laf atıp beni alıntılamaman, uzaktan sadece beğenmedim atman, bu neyin korkaklığı bacım?

Kadınlar inci değil kadındır. Erkeklere niye böyle yakıştırmalar yok, onların değeri belirlenirken niye fiyat biçilebilen bir nesneden bahsedilmiyor? Ulaşılamaz olmak herkesin istediği bir şey değil, bazıları da ulaşılmak ister, dünyayı kendi değer yargılarınızdan ibaret görmeniz de enteresan. Yani değerli gördüğünüz şeylerin bazı insanların gözünde pul kadar değeri yoktur, sanırım bu gerçekle ilk defa karşılaşıyorsunuz ondan böyle şaşırdınız.

Yanınızdaki adama iyi bakın, o bakire geldiniz diye sizi el üstünde tutan adama. Bu kızın yerinde olabilirdiniz, düşmez kalkmaz bir Allah, o adam sizi yine de sever miydi?

19 yasindaki bi kizi evlendirseler ailesine subyanci damgasi vurursunuz. Ailesi yobaz zorla evlendirdi dersiniz. Ama zina yapinca normallestirirsiniz. Ya bu kiz 19 yasinda ya insaf yahu.
19 yaşında evlilik gibi devasa bi sorumluluğa giriyor, 2 günlük el oğlunun sülalesi ile uğraşıyor o zaman niye insaf olmuyor? Tek derdiniz aman sevişmesin. Ama evlensin çocuk doğursun, kaynana nazı çeksin eltiyle güreşsin, görümce ile didişsin.

1. Sizin namusunuz 2 bacak arasında olabilir, lakin ben ve benim kafamda olanlar bu kadar zayıf bir namus anlayışını kabul etmiyoruz. Bir penisin darma duman ettiği namus namus değildir.

2. Dünyada sadece Müslümanlar yaşamıyor. Müslüman da size sormadıkça böyle şunu yap bunu yapma gibi telkinlerde bulunmanız ayıp, çünkü size sorulmuyor. Bilgi çağındayız merak etmeyin herkes bi google ile anlattığınız o basit temel bilgilere erişebilir. Destek olmuyor içine su serpmiyorsunuz hesaba da çekmeyin unutmayın siz Allah değilsiniz.

Helal diyen kim kafanızdan uydurmayın. Herkes kaç yaşında neyin ne olduğunu bilir zateen.

Herkesin iffeti kendine bunu sorgulamak size düşmez. İsteyen istediği zaman cinsellik yaşar bu kimseyi alakadar etmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…