Ablalarim lütfen akıl verin intihar edicem yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anladığım o şerefsiz kişi sizin toyluğunuzdan faydalanmış. Kurtulmanız iyi olmuş. Bu arada evlenemeyeceğim vs diye karamsarlıklara kapılmayın. Şöyle de bir gerçek var bakire olup olmamanız sadece sizi ilgilendiren bir durum, siz yetişkin bir bireysiniz, ailenizi ilgilendirmez. Ancak bu yaşadığınız sizde bir travma olmuş psikoterapi almanızı öneririm.

Kimseye bişey demeyeceksin umarım Allah'ım affeder ama evlenince illaki anlaşılacak eşin olacak kişiye desen de sürekli başına kakabilir onada söyleme derim

Kendinize göre haklı olabilirsiniz ama bu sitede bulunan herkes müslüman değil herkes sizin gibi düşünemez onun için boşuna fetva veriyorsunuz. Ben şahsen dinle alakalı konulardan rahatsız oluyorum.
Herkes müslüman olmadığı gibi müslüman olanlar da var.ateist olan da var deist olan da hristiyan olan da.eee yorum denen şey kişisel görüş bildirir zaten.o kişi de müslümanca bir kişisel görüş bildirmiş ne var bunda ? Herkes kadının üstüne çullanmış.sanki küfür kıyamet gitmiş kadın.tatlı tatlı dini yorum yapmış.siz de dini olmayan yorum yapıyorsunuz? Ee sorun nerede ? Zaten bu tarz durumlar için beğenmedim seçeneği var.şimdi burada ateist birine dua edin yazan da çıkacaktır.eee bunun önünü alamayız ki.dini görüş de bir görüş çeşidi neticede.siz mantıksızca saldırıyorsunuz.

Bunu mu anladın anlaya anlaya.dini görüşü olan insanlara düşmanlık yapacağız diye iyice ilkokul mantıgına kadar düştünüz.evet evlenmek için bana teklifle gelecekler ve bu kişiler arasında beni en çok hakettiğini düşündüğüm kişiyle evleneceğim vakti zamanı gelince diyor.ne alakası var, görmeden, etmeden, bilmeden evlenmekle.ben de müslüman değilim ama saçma sapan argümanlarla vurmaya çalışıyorsunuz.size iffetsiz dememiş ayrıca.annesi bu kadar sıkı olduğuna göre kesin iffetlidir demiş.sizinle ne ilgisi var? islama göre böyle kadın müslüman.kavramları neden kendi üstüne alınıyorsun madem dinle alakan yok.

Yooo diğerlerine iffetsiz demiş olmuyor.

Ama onu gösteriyor.görevinin o olmaması neyi değiştirir ki.mesela birinin kahvesi hâlâ sıcaksa yeni doldurulduğunu anlarsın.oysa ki kahvenin sıcak olmasının amacı sen onun yeni doldurulduğunu anla diye değildir.keyifle içmek içindir.bunun gibi.

İleride sorun olacağınızı zannetmiyorum, çünkü böyle şeyler artık çok var ve çok normal karşılanıyor. Kendini üzme lütfen.

Kaktüsdünyam denen arkadaş çok seviyeli dini yorumlar yapmış ama siz resmen fetva verip, başkalarına sallıyorsunuz gerçekten.ikiniz çookk farklı yerlerdesiniz.onu savundum ama sizi savunamam mesela.

Sana mi soracagim neyi ustume alinip alinmayacagimi ? Kendisi denizin en dibinde kalmaya devam etsin, istersen sende et. Ama burasi dini paylasim platformu degil. Her evlilik oncesi cinsellik yasayana fetva verecekse bu insanlar gidip bu isi baska yerde yapacaklar. Kaldi ki ailesi sıkı olan iffetliyse kizini daha ozgur yetistiren ne ? Herseyi gectim iffetli veya iffetsiz diye insanlara yorum yapacak birisi de degil kimse!

Ban yememek icin susuyorum dahasini da yazarim. Ama bu mantikta dusunen hic kimse zaten muhattabimda olamaz

iffet de çok dini bir kavram.niye üstüne alıniyorsun ki onu diyorum.kendi dünyasına göre yorumlamış arkadaş.ee sen zaten o dünyanın kavramlarını kabul etmiyorsun ki.sorun buradan çıkıyor.madem dinle alaknız yok iffetsiz deyince neden alınıyorsunuz ki.sizde bu kavramın karşılığı yoktur.ben hiç alınmadım mesela.bende karşılığı yok çünkü.hem önem verip hem de yok saymak yaptığınız.bu da çok mantıksız.bir de ben evleneceğim kişiyi kendim seçerim demişsin de o da kendi seçecek zaten.biz de kendimize gelen teklifler üzerinden değerlendirme yapıyoruz o kesim de öyle.ne fark var.kimse kimseyi zorla evlendirmiyor ki.tanışma yolu farkı olması, tanımadan evlenmek olmuyor ki.

Bunun neresi mantıksızca siz bu eleştirdiğim hanımefendinin yorumlarına bir bakın bakalım evlilik öncesi cinsellik yaşayanlara iffetsiz diyor kaldı ki evet yorum yazarken kendisiyle aynı görüşte olmayanları da baz almalı burda dini terimlerden rahatsız olanlar ( benim gibi) var.

Sen ne anlatıyon ya? Bilimsel, kanıtlanmış birşey. Sen neyi neyle kıyaslıyosun Allah aşkına. Sokrates şu savunmayı görse mazbatasını sana verirdi ya

Ferhanscım, sen evlilik öncesi ilişkide bayağı bayağı tecrübelisin. Sana ters gelen şeyi sırf konuşmuş olmak için savunuyorsun ya. Bu kadının düşünceleri sana ters tatlım. Biz sen ve senin düşüncendeki insanlar için savunuyoruz birşeyleri.

İffetsiz demek, namussuz demek. Namus dinden değil karakterden gelir. Şimdi birşey diyeceğim, neyse. Hem hayatın boyunca içine oturur hemde gereksiz boş yere ban yerim. Sen dedim say. Konu kapanmış kaos bitmiş gelmiş bik bik bik millete sallıyosun ya

Siz iyi misiniz? Kaç tane kadın sizin bu saplantılı fikirleriniz yüzünden neler yaşadı bu coğrafyada farkında mısınız? Öyle bir şeyi göstermiyor o binlerce kadında kanama olmuyor ilk ilişkiye girdiklerinde buna ne diyeceksiniz? Kan akması mıdır kadının bakire olduğunun ispatı ya da akmaması tersini mi ispatlar? Kel alaka örnekler verince bir konuyu aydınlatmış olmuyorsunuz.

Erkekler gününü gün ederken gıkları çıkmayan insanlar kadınların sözde “namusunun” bekçisi olmuşlar.

Ancak kendisi de kimseyle hiçbir şey yaşamamış bir insan karşısındakinden de bunu bekleyebilir bu tercihtir kabul ederim. Ancak mesela ben hiçbir bok bilmeyen bir erkekle asla evlenmem çünkü cinsellik evliliğin mihenk taşıdır. Sonra görüyoruz buradaki konuları. Kocam sertleşmiyor, kocam bana dokunmuyor, kocam 2 saniyede boşalıyor. Evlenmeden önce cinsellik yaşamamanın sonuçları bunlar. Pazardan karpuz seçer gibi evlenmeye devam edin de bir de iyi bir şeymiş gibi millete maval okumayın. Kimse sizin kadere emanet edilmiş cinsellik hayatınıza ortak olmak zorunda değil. Savunduğunuz şey buysa.

Son düzenleme:
Sonra gelip burada kocam acaba gay mi, kocam bana dokunmuyor, kocam erken boşalıyor, kocam kendisi boşalıyor benimle ilgilenmiyor, kocam sertleşmiyor diye başlıklar açarlar.

İstiyorlar ki herkes kaderlerini yaşasın Evliliği yemek yapmak, çocuk büyütmek, kocasına hizmet etmek olarak görmeye devam ettikleri hayatlarında mutluluklar diliyorum. Kimseye dil uzatmasınlar bari.

Yemin ediyorum duruşları yok ya. Nereye çekilirse oraya eğriliyor bazı insanlar. Yahu ben ten uyumum olmayan adamla bir ömür aynı yatakta ne yapayım? Hayır savunanda bunlara uyan biri olsa anlayacağım. Konuşmak için konuşuyor

Aksine, şimdi ban yiyeceğim ama neyse. Ferhanscığımızın her gün başkasıyla ilişkisi var :) bazen aynı zaman içerisinde birden fazla kişiyle. Tecavüze özenip, hamile kalabiliyor muyum diye deneyip kalıp kürtaj olan bir insan.
Yetmedi, evlileri kıskanıyor! Çünkü mutlular.
Mutlu herkesin düşmanı bu. Psikolojisi yerinde değil. Saçma sapan şeyler savunuyor. Bir gün tecavüzü savunuyor ertesi gün tecavüzcüye sövüyor. Bunun işi psikiyatri ile.

Kadın kadındır inci de incidir. Herkesin ulaşamaz dediğiniz inci yüz tane elden geçiyor, yüz tane boyna takılıyor yine de inciliğinden bir şey kaybetmiyor sizin açınızdan da bakarsak Bir şeyleri kalıplara sokmaya çalışmanız sadece komik. Birisiyle sevişenler iffetsiz mi oluyor? Neye göre? Sizin dini inancınıza göre mi? O zaman bir başkasının inancına göre de size çeşitli ithamlarda bulunmak normal midir sizce?

Evet sizin gibilerin birçoğunun kocalarının nasıl davrandığını görüyoruz. Burada açılan konularla da sabittir. Birçoğunda sıfır cinsellik, sevişmekten bir haber koca, cinselliği kendisini rahatlatmaktan ibaret sanan adamlar. Cinsellik açısından karpuz seçer gibi koca seçiyorsunuz kelekte çıkabilir mesela. Ki çıkıyor da görüyoruz.

O kadar yazmak istediğim şey var ki ! Kısaca yazayım ! Ateistim, müslümanım diyen çok insandan daha iffetliyim... Önce o ağzınızın yayını toplayın... Namus dinle bağlantılı olmadığı gibi size burda 2 tane ayet yazarım 300 sene iffet tartışırız. Dininizi de lütfen dininizce yasak olan mecralarda cayır cayır tartışmayın, sizden daha iyi bilen eski müslüman, ateistler sizi üzebilir... Teşekkürler...

Çiçek'ciğim, kuzum bekaret zarı diye bir kavram yoktur canım... Bekaret ya da kızlık zarı kanaması diye bir şey de yoktur güzelim... Bu kanamalar sizin gibi beynine ilmek ilmek işlenmiş günah yasak ayıp kavramları yüzünden sizin cinsel birliktelik sırasında korkudan dolayı vücudunuzu kasmanızdan meydana gelir... (bazı zarlar katmanlıdır onun kanaması bu kasılmaya bağlı değildir, bu irsidir, yaşamamana sevindim) (bu bilimsel bir gerçektir, üzerine onlarca makale yazılmıştır, cahil cühelalara kanma) Namus bekaret değildir, namussuz da bakire olmayan insan değildir, burda ne bakireler dinliyoruz beynelmilel kadınlardan daha namussuz... bunlara takılma... Okulunu oku, mesleğini eline al, erken yaşta evlilikten uzak dur bir de aslaaa senin özel alanına girebilecek kadar yani sana "bakire misin?" sorusunu soracak kadar hadsiz hudutsuz insanlarla da muhatap olma. soranlara da bu ne hadsizlik diye cevap ver ve istiyorsan da evet de... Buu senin dışında hiççç kimseyiiii aslaaa ama asllaaaaa ilgilendirmez...
Bir de bize olamamışsın ama kendine dürüst ol, kimse bir anda birlikte olmaz, bunu da kimse yani biz yemeyiz. Bu kolay bir karar değildir çünkü ilktir, özeldir bla bla... Yaşandı, bitti, belki sevdin ve birlikte oldun bu da kimseyii ilgilendirmez ama önce kendinle bu konuda barış olur mu? bu korkulacak, kaçılacak, lanetler edilecek bir durum değil... Partnerin doğru değilmiş, olabilir insanlar kaç yıllık kocalarını tanıyamıyorlar... Hayat bu... Ama bu asla demek değil ki her sevgilinle birlikte olabilirsin, bu sıradan bir şeydirr demiyoruz... Bu özeldir, özel bir paylaşımdır bunu mutlaka önemse ve göz önünde bulundur... Hayatına da asla senin önceki ilişkilerini sorgulayacak insanlar alma... Doğru ADAM bunu asla sormaz... öpüyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…