Sizden fetva istememiş tavsiye ve destek istemiş.Cok kotu bi sey yapmissin bu dogru evet. Ama Allah tovbeleri kabul edendir. Tovbende samimi ol bidaha asla zinaya bile yaklasma. Gorucu usulu biriyle evlenirsen sıkıntı cikabilir. Ailene durumu anlatma ihtimali var. İlerde evlencegin kisiye mecburen bunu anlaticaksin 1 kerelik oldugunu ve tovbe ettigini. Tovbende okadar samimi olki evlencegin kisiyle dugunden bi gun oncesi bile oyle bisey yapmaki karsindakinin sana guveni sarsilmasin. Bol bol istigfar et Allah karsina oyle birini cikaricaktir
Bakire olmayıp evlenen bir sürü kadın var olan olmuş hayatı kendinize zindan etmenin manası yok.İlk defa giriyorm bu siteye çok kötüyüm.ben yobaz bir ailede büyüdüm ve 19 yaşına kadar kimseden Sevgi görmedim elini tutmadım kimsenin.19 umda da srfszin biri kandırdı manipüle etti ilişkiye girdk bir anda oldu .ve kandı her yer ben ağlaya ağlaya gözümde yaş bitti çünkü ailem duysa beni mahveder. O kişiden ayrıldım öncesinde sırf ayrılmasın diye de korkumdan birkaç kere daha yaşandı .sonra kullanılmaktansa ayrıldım . Bundan sonra kimseye yaklasamiyorm ilk ve son oldu .biri olunca da soruyorlar biriyle oldun mu fln die cevap veremiyorm .ben nasıl evlenicem ilerde aileme ne dicem tövbeler ettm Allah'a yalvardım agladm .ama çok kötüyüm yaşamış olan var mı kimseye demeyip kimseyle evlenmesem mi görücü usulü gelse ne dicem sorsalar ablalarim yargılamayin lütfen
Yobaz ailede büyüdün ve sevgi görmedin diye mi gittin elin herifiyle defalarca kez seviştin kızım. Şimdide intihar edicem diyosun.İlk defa giriyorm bu siteye çok kötüyüm.ben yobaz bir ailede büyüdüm ve 19 yaşına kadar kimseden Sevgi görmedim elini tutmadım kimsenin.19 umda da srfszin biri kandırdı manipüle etti ilişkiye girdk bir anda oldu .ve kandı her yer ben ağlaya ağlaya gözümde yaş bitti çünkü ailem duysa beni mahveder. O kişiden ayrıldım öncesinde sırf ayrılmasın diye de korkumdan birkaç kere daha yaşandı .sonra kullanılmaktansa ayrıldım . Bundan sonra kimseye yaklasamiyorm ilk ve son oldu .biri olunca da soruyorlar biriyle oldun mu fln die cevap veremiyorm .ben nasıl evlenicem ilerde aileme ne dicem tövbeler ettm Allah'a yalvardım agladm .ama çok kötüyüm yaşamış olan var mı kimseye demeyip kimseyle evlenmesem mi görücü usulü gelse ne dicem sorsalar ablalarim yargılamayin lütfen
İstediği ile İstediği kadar sevisir kimseyi ilgilendirmez 19 yaşında gencecik bir kizi bu denli yargilamak doğrumu sizceYobaz ailede büyüdün ve sevgi görmedin diye mi gittin elin herifiyle defalarca kez seviştin kızım. Şimdide intihar edicem diyosun.
Kafaya bakYobaz ailede büyüdün ve sevgi görmedin diye mi gittin elin herifiyle defalarca kez seviştin kızım. Şimdide intihar edicem diyosun.
Görücü düşünme sebebi de o yobaz aile canım borellus. Başka bir şey görmemiş ki, ailesinden biri de çıkıp okumanın gerekliliğini anlatmamış.Kızım, boşver sen şimdi bu intiharı mintiharı.Yanlış bir kişiyle olmuş, keşke olmasaymış ama olmuş işte, yapacak bir şey yok.Daha çok gençsin, otur ders çalış, kendi ayakların üzerinde durmaya çalış.Sene olmuş bilmem kaç, eve görücü gelecek diye düşünürsun hâlâ.Senin tek kurtuluş yolun çok çalışıp, bir meslek sahibi olmak.Gerisi çok güzel olabilir, buna inan.
Keşke bizi dinlese de kurtarabilse kendiniGörücü düşünme sebebi de o yobaz aile canım borellus. Başka bir şey görmemiş ki, ailesinden biri de çıkıp okumanın gerekliliğini anlatmamış.
Ne mezunu acaba? Belki liseye bile gitmedi ama istese dışardan halledip üniversite sınavlarına girebilir.Keşke bizi dinlese de kurtarabilse kendini.
Liseyi bitirebilse kpss ye girer, atanır.Yazsın bir bakalım okula falan gidiyor mu.Merak ettim ben de.Ne mezunu acaba? Belki liseye bile gitmedi ama istese dışardan halledip üniversite sınavlarına girebilir.
Sevişsin banane, mevzu seviştikten sonra ağlayıp sızlayıp ölümü düşünmesi. Madem sevişmesi kimseyi ilgilendirmiyor da ne diye ölüm düşüncesinden vazgeçirmek istiyoruz o halde ? Bereket versin hamile kalmamış. 19 yaşında daha kendine bakamazken çocuğa nasıl bakacak.İstediği ile İstediği kadar sevisir kimseyi ilgilendirmez 19 yaşında gencecik bir kizi bu denli yargilamak doğrumu sizce
Ben üniversitedeyim mühendislik okuyorum iyi bir yerde ama ailem duyar ilerde bisey olur korkusuyla yalnız kalırım korkusu geçmiyorKeşke bizi dinlese de kurtarabilse kendini.
Abla okuyorum unide ama hiç kız kardeşim kuzenim arkadasm pek yok konuşabilecegim anneme bunu söylesem olacakları düşünemiyorum ama bir anlık gelişti inanki sonra ağlaya ağlaya mahvoldum ztn kötü bişey değil belki de ama böyle büyüttüler .ne yapmam gerektiğini bilmiyorum biri yazınca soruyor mesela biriyle oldun mu diye söylesem beni kullanmaya çalışabilir . Söylemesem yalan diyecekler.ilerde biriyle olsam kavga olsa aileme sizin kizinzda böyleydi derse bilmiyorum paranoyaklik mi ben hiç yasamadigim icinGörücü düşünme sebebi de o yobaz aile canım borellus. Başka bir şey görmemiş ki, ailesinden biri de çıkıp okumanın gerekliliğini anlatmamış.
Eee bak ne güzel üni okuyormussun neden bu kadar karamsarsin daha çok gençsin okulunu bitirip meslegini eline al gerisini boşver olan olmuş artık önüne bakacaksın önceliğin kendin ve okulun olsunBen üniversitedeyim mühendislik okuyorum iyi bir yerde ama ailem duyar ilerde bisey olur korkusuyla yalnız kalırım korkusu geçmiyor