Ablalarim lütfen akıl verin intihar edicem yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önem verdiğim için neden yobaz oluyorum? Ben önem vermeyenlere herhangi bir hakarette bulunma haddini bulmuyorum kendimde :KK39:
Tıptaki adı Latince Hymen okunuşu himen'dir. Fonksiyonel bir görevi olmayan kızlık zarı bir organ değildir. Anne karnında 7-12 haftalar arasında oluşan kızlık zarı, çocukluk döneminde vajina içerisine mikropların girişini engelleyerek enfeksiyonu önler. Çocukluk çağından sonra kızlık zarı fonksiyonunu yitirir.
o bekaret zarı falan değil?

Yaşam tarzı, inancı sırf bazılarıyla aynı değil diye konu sahibine tavsiye adı altında hakaret edilmiş resmen. Mahallemizde bir kadın vardı oğluşunun 2'li 3'lü sevgilileriyle övünür kızlar dar pantolon giyse ne o......luğu kalırdı ne fa.....liği. Burada bu kızı yaralayan kadınlarında ondan farkı yok. Bir erkeğin paylaştığı gönderinin altlarında bunları göremiyoruz niye çünkü bu iki yüzlü ahlak anlayışı sadece kadınların tepesinde.
(Bir kadın ister yaşasın, ister yaşamasın rızası dahilinde ne tercih ediyorsa etsin o başımın tacıdır. Kimseye bekaret sözümüz yok tıpkı bir erkeğinde sözü olmadığı gibi.)
Size ters geliyorsa bekar bir kadının cinselliği bu topiği görmezden gelin. Kimse sizden tebliğ istemedi.

Yaşam tarzı, inancı sırf bazılarıyla aynı değil diye konu sahibine tavsiye adı altında hakaret edilmiş resmen. Mahallemizde bir kadın vardı oğluşunun 2'li 3'lü sevgilileriyle övünür kızlar dar pantolon giyse ne o......luğu kalırdı ne fa.....liği. Burada bu kızı yaralayan kadınlarında ondan farkı yok. Bir erkeğin paylaştığı gönderinin altlarında bunları göremiyoruz niye çünkü bu iki yüzlü ahlak anlayışı sadece kadınların tepesinde.
Size ters geliyorsa bekar bir kadının cinselliği bu topiği görmezden gelin. Kimse sizden tebliğ istemedi.
Ama istiridye?

bu çocuklar bizden daha mı cesur ? Millet kocasıyla 3 4 ayda anca beceriyor.
1) Eğer korkun bakirelikse azcık kasılıp rol yaptın mı bir şey anlamaz eşin olacak insan. Çünkü zaten herkeste kanama olmaz.
2) bu konuda istemeyince yobaz olunmaz. Siz gençler ailenizi itelemek yerine onların değerlerini kabullenseniz daha mutlu olursun.
3) yobaz diye nitelendirdiğin ailenin kızmasını ne önemsiyorsun ? Kendin gibi kendi değerlerine uygun birisiyle evlendin mi bir şey olmaz. Sen yobaz olmazsın. Eş adayında yobaz olmazsa bir sıkıntı yok değil mi ?

Bekarete önem verdiği için yada inancından dolayı kimse kimseye yobaz diyemez bu hadsizlik olur. Ama kendi inanç ve görüşlerini başkalarına dayatan kabullendirmeye çalışanlar yobazdır
Bekarete önem verenlere yobaz dedim diye bana hadsiz diyemezsin arkadaşım.

Sonsuza dek sürdürecem sanırım konuyu.
:KK70:

Bekarete önem verenlere yobaz dedim diye bana hadsiz diyemezsin arkadaşım.

Sonsuza dek sürdürecem sanırım konuyu.
:KK70:
Evet diyemezsin sonuçta bu ülkede Müslüman ve bekarete önem veren insanlar var kimse kimseye inancından dolayı yobaz diyemez. Burası özgür bir ülkeyse herkesin görüşüne saygı duymak zorundayız.

Evet diyemezsin sonuçta bu ülkede Müslüman ve bekarete önem veren insanlar var kimse kimseye inancından dolayı yobaz diyemez. Burası özgür bir ülkeyse herkesin görüşüne saygı duymak zorundayız.
Bu günahıyla yargılama ama günahın varsa eskilerde seni istemiyorum diyecek büyüklüğü nerden buluyoruz kendimizde?

Bu günahıyla yargılama ama günahın varsa eskilerde seni istemiyorum diyecek büyüklüğü nerden buluyoruz kendimizde?
Bakın herkesin günahı sevabı kendine kimseye kimseye bu konuda nasihat yada fetva verme hakkına sahip değildir. Kendi inancını birilerine dayatmaya çalışması onun hadsizliği. Ama öte taraftan inancından dolayı birilerine yobaz demek doğru değil.

Bakın herkesin günahı sevabı kendine kimseye kimseye bu konuda nasihat yada fetva verme hakkına sahip değildir. Kendi inancını birilerine dayatmaya çalışması onun hadsizliği. Ama öte taraftan inancından dolayı birilerine yobaz demek doğru değil.
Bu davranış bu inanca ait olmaması gereken bir davranış o yüzden kelime o. Kimseye bir dine mensup diye yobaz demiyor kimse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X