- 13 Ocak 2020
- 44.534
- 167.755
- 33
Öf yani. Tamam herkes haddince konuşsun. Ben bulmuşum altını da çiziyorum. Iyi geceler.Önem verdiğim için neden yobaz oluyorum? Ben önem vermeyenlere herhangi bir hakarette bulunma haddini bulmuyorum kendimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öf yani. Tamam herkes haddince konuşsun. Ben bulmuşum altını da çiziyorum. Iyi geceler.Önem verdiğim için neden yobaz oluyorum? Ben önem vermeyenlere herhangi bir hakarette bulunma haddini bulmuyorum kendimde
Dur dur ben gitcemNiye ban yicem gibi hissediyorum ya
Tıptaki adı Latince Hymen okunuşu himen'dir. Fonksiyonel bir görevi olmayan kızlık zarı bir organ değildir. Anne karnında 7-12 haftalar arasında oluşan kızlık zarı, çocukluk döneminde vajina içerisine mikropların girişini engelleyerek enfeksiyonu önler. Çocukluk çağından sonra kızlık zarı fonksiyonunu yitirir.Önem verdiğim için neden yobaz oluyorum? Ben önem vermeyenlere herhangi bir hakarette bulunma haddini bulmuyorum kendimde
Sen dur ben gidicemDur dur ben gitcem
Ama istiridye?Yaşam tarzı, inancı sırf bazılarıyla aynı değil diye konu sahibine tavsiye adı altında hakaret edilmiş resmen. Mahallemizde bir kadın vardı oğluşunun 2'li 3'lü sevgilileriyle övünür kızlar dar pantolon giyse ne o......luğu kalırdı ne fa.....liği. Burada bu kızı yaralayan kadınlarında ondan farkı yok. Bir erkeğin paylaştığı gönderinin altlarında bunları göremiyoruz niye çünkü bu iki yüzlü ahlak anlayışı sadece kadınların tepesinde.
Size ters geliyorsa bekar bir kadının cinselliği bu topiği görmezden gelin. Kimse sizden tebliğ istemedi.
Ayy bu harbi yobazlık. Yani inanan insanlar için demiyorum ama inanmayanları böylesine ikna etmeye çalışmak yobazlıktan başka bir şey değil.evet kötü şeyler yapıyorsun gizle milleti özendirme günah günah demiş hep. bir de jki üç ayet yollamış.
NurrBanuu koooş başka yobaz diyenler de var yetiş yetişAyy bu harbi yobazlık. Yani inanan insanlar için demiyorum ama inanmayanları böylesine ikna etmeye çalışmak yobazlıktan başka bir şey değil.
Bekarete önem verenlere yobaz dedim diye bana hadsiz diyemezsin arkadaşım.Bekarete önem verdiği için yada inancından dolayı kimse kimseye yobaz diyemez bu hadsizlik olur. Ama kendi inanç ve görüşlerini başkalarına dayatan kabullendirmeye çalışanlar yobazdır
Evet diyemezsin sonuçta bu ülkede Müslüman ve bekarete önem veren insanlar var kimse kimseye inancından dolayı yobaz diyemez. Burası özgür bir ülkeyse herkesin görüşüne saygı duymak zorundayız.Bekarete önem verenlere yobaz dedim diye bana hadsiz diyemezsin arkadaşım.
Sonsuza dek sürdürecem sanırım konuyu.
Merve, gidicen heBekarete önem verenlere yobaz dedim diye bana hadsiz diyemezsin arkadaşım.
Sonsuza dek sürdürecem sanırım konuyu.
Bu günahıyla yargılama ama günahın varsa eskilerde seni istemiyorum diyecek büyüklüğü nerden buluyoruz kendimizde?Evet diyemezsin sonuçta bu ülkede Müslüman ve bekarete önem veren insanlar var kimse kimseye inancından dolayı yobaz diyemez. Burası özgür bir ülkeyse herkesin görüşüne saygı duymak zorundayız.
Bi sn.Merve, gidicen he
Bakın herkesin günahı sevabı kendine kimseye kimseye bu konuda nasihat yada fetva verme hakkına sahip değildir. Kendi inancını birilerine dayatmaya çalışması onun hadsizliği. Ama öte taraftan inancından dolayı birilerine yobaz demek doğru değil.Bu günahıyla yargılama ama günahın varsa eskilerde seni istemiyorum diyecek büyüklüğü nerden buluyoruz kendimizde?
Bu davranış bu inanca ait olmaması gereken bir davranış o yüzden kelime o. Kimseye bir dine mensup diye yobaz demiyor kimse.Bakın herkesin günahı sevabı kendine kimseye kimseye bu konuda nasihat yada fetva verme hakkına sahip değildir. Kendi inancını birilerine dayatmaya çalışması onun hadsizliği. Ama öte taraftan inancından dolayı birilerine yobaz demek doğru değil.
Zaten davranışı inancına çok aykırı dinde zorlama olmadığı halde bu şekilde ısrarcı ve baskıcı davranması çok saçma.Bu davranış bu inanca ait olmaması gereken bir davranış o yüzden kelime o. Kimseye bir dine mensup diye yobaz demiyor kimse.
O halde iyi geceler. Banlancam ben byeZaten davranışı inancına çok aykırı dinde zorlama olmadığı halde bu şekilde ısrarcı ve baskıcı davranması çok saçma.