Ablalarim lütfen akıl verin intihar edicem yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevişsin banane, mevzu seviştikten sonra ağlayıp sızlayıp ölümü düşünmesi. Madem sevişmesi kimseyi ilgilendirmiyor da ne diye ölüm düşüncesinden vazgeçirmek istiyoruz o halde ? Bereket versin hamile kalmamış. 19 yaşında daha kendine bakamazken çocuğa nasıl bakacak.
Korkunç birisiniz. Aynı durumlarla sevdiklerinizin birinden imtihan olmamanızı dilerim.

Kadın kadındır inci de incidir. Herkesin ulaşamaz dediğiniz inci yüz tane elden geçiyor, yüz tane boyna takılıyor yine de inciliğinden bir şey kaybetmiyor sizin açınızdan da bakarsak 😀 Bir şeyleri kalıplara sokmaya çalışmanız sadece komik. Birisiyle sevişenler iffetsiz mi oluyor? Neye göre? Sizin dini inancınıza göre mi? O zaman bir başkasının inancına göre de size çeşitli ithamlarda bulunmak normal midir sizce?

Evet sizin gibilerin birçoğunun kocalarının nasıl davrandığını görüyoruz. Burada açılan konularla da sabittir. Birçoğunda sıfır cinsellik, sevişmekten bir haber koca, cinselliği kendisini rahatlatmaktan ibaret sanan adamlar. Cinsellik açısından karpuz seçer gibi koca seçiyorsunuz kelekte çıkabilir mesela. Ki çıkıyor da görüyoruz.
İnci olup ne yapacağım, alır boynuma koluma kulağıma takarım inciyi. Marifet inci olup denizin dibinde beklemek değil, o inciye sahip olmak, hükmetmek. Gayet de anlatabildim şu an durumu.

Kadın kadındır inci de incidir. Herkesin ulaşamaz dediğiniz inci yüz tane elden geçiyor, yüz tane boyna takılıyor yine de inciliğinden bir şey kaybetmiyor sizin açınızdan da bakarsak 😀 Bir şeyleri kalıplara sokmaya çalışmanız sadece komik. Birisiyle sevişenler iffetsiz mi oluyor? Neye göre? Sizin dini inancınıza göre mi? O zaman bir başkasının inancına göre de size çeşitli ithamlarda bulunmak normal midir sizce?

Evet sizin gibilerin birçoğunun kocalarının nasıl davrandığını görüyoruz. Burada açılan konularla da sabittir. Birçoğunda sıfır cinsellik, sevişmekten bir haber koca, cinselliği kendisini rahatlatmaktan ibaret sanan adamlar. Cinsellik açısından karpuz seçer gibi koca seçiyorsunuz kelekte çıkabilir mesela. Ki çıkıyor da görüyoruz.
Siz deneyerekmi seciyosunuz mesela? 10 tane farkli kisiden cinsellik anlaminda memnun kalmazsaniz denemeye devammi ediceksiniz? Bu ne asagilik bi yorumdur hayret ediyorum kendinizi nasil bu kadar asagiliyosunuz........

Siz deneyerekmi seciyosunuz mesela? 10 tane farkli kisiden cinsellik anlaminda memnun kalmazsaniz denemeye devammi ediceksiniz? Bu ne asagilik bi yorumdur hayret ediyorum kendinizi nasil bu kadar asagiliyosunuz........
Belki o da inci arıyor Allah Allah hayret bişey.

Evet deneyerek seçiyorum sizi alakadar ediyor mu? Sevişmenin neresi kendini aşağılamak asıl bu ne aşağılık bir yorumdur. Valla bir kere denedim 4,5 yıldır da onunlayım ama evet beklediğim gibi olmasaydı ömrümün sonuna kadar mutsuz olacağıma bir başkasını daha denerdim. “Sizin gibiler” renksiz ve zevksiz cinsel yaşamanıza devam etsinler ama dilinizi fazla uzatmayın törpülemek zorunda kalmayayım.

Allah kitap kuran diyenler insanlara en fazla dil uzatanlar en fazla yargılayanlar olmuş nasıl cenneti garantiliyor musunuz böyle 😂 Ya da mutsuzluğunuzu yansıtıyor olabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X