Ablalarım başıma büyük bela aldım. Çok korkuyorum.

Tespitlerin çok doğru çok güzel yazmışsın.
Kesinlikle hoşuna bu ilgi gidiyor
Belli yaşı küçük yaptığının farkında bile değil.allahim kız evladımız var böyle pislik insanların şerrinden esirgesin yavrularimizi

18.19 yasında bi ergeni bu kadar buyutmeyin gözünüzde zaten yaptıklarının coguda hava atmak için yada insanların gözünü korkutmak için ailenize anlatın korkmayın pişman olursunuz onların basın la bisey gelse şikayette bulunun mutlaka

Aminnn.. Anlattiklari o kadar celiskilerle dolu ki.. Bir en basindan iyi olmadigini bile bile devam ettim diyor.. Bir en basinda cok karakterli bir adamdi diyor.. Anlamiyorum ki yani.. Simdi de o zaman ben biseyi bahane edeyim ayrilayim birakmazsa aileme söyleyeyim diyor. E bu kadar basitti madem neden abartiyosun asla birakmaz cevremdeki herkesi bitirir bilmem ne.. Ki Allah yardimcisi olsun tabi zor bir durum ama daha ne dedigi egrisi dogrusu neyin ne oldugu belli degil yani. Biz de sasiriyoruz artik ne diyecegimizi.. Anlattigi gibi bir adamin ona kiyamamasi falan mümkün mü yani? Henüz ona yanlis yapmamistir görmemistir o yüzünü. Yoksa şu anda hayatta olup da o satırları yazabilmiş olmazdı.. Ne cesaret bu adamlara takılıyorlar akıl alır şey degil..

bulundugun sehirdeki aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne git.. şiddet önleme ve izleme merkezleri var. oradan destek al.. psikolojık ve hukuki destek alabilirsin.. bu kesinlikle sevgi değil saplantı.. sen şu an duygusal şiddete maruz kalıyorsun ve 6284 sayılı yasaya göre hakların var.. gerekeni yap yoksa ciddi skntı yaşayacaksn. o kişi hakkında sağlık tedbiir uygulanması lazım. hasta cünkü. büyük ihtimalle ailede sevgi görmeyen çocuktur

Yav kurban olayım! Ailesi kariyer sahibi olupta, iyi bir bölüm okuyupta, madde bağımlısı olduğunu bile bile karakterinin düzgün olduğunu düşünen bir insan olduğuna inanamıyorum. Bahsettiğin tarzda bir aileye üyeysen, madde bağımlısı olduğunu duyduğun anda kaçardın ondan. Ya sen iyi değilsin ya da imtihan bu yani. Allah kimseye göstermesin. Bir dönem bende tehdit edildim böyle. Yok okulunun önündeyim arabayla seni alıcam demeler. Ailene her şeyi anlatırım demeler. Babanı elinden alırım dediği bile oldu. Korkudan geberiyordum gerçekten. Aileme anlatamıyordum senin gibi. Sonra arkadaşıma da bulaştı, arkadaşımın annesi aramış konuşmuş, 20 küsür yaşındaki oğlan korkudan beni arayıp " bir daha benim karşıma çıkma çıkarsan çok kötü olur " dedi. O an kurtuldum elhamdulillah. Asarım keserim kaçırırım diyordu bu insan gerçekten. Arkadaşımın annesi konuşana kadar, bak babası bile değil. Önce rabbine sonra ailene güvenip her şeyi anlat. Hiçbir şey yapamaz Allah'ın izniyle. Duacın olacağız inşallah. Allah'a emanet ol kardeşim.

Inan aynı şwyi ben de yaşadım. Lise zamanımdaydı. Beraber olduğum adam askere gitti o zamanlar adamin belalı olduğunu fark ettim. Ayrılınca akla hayale gelmeyen küfür ve hakaretlere maruz kaldım. Demistim ki bu adam askerden gelince bana bir şey yapacak kesin.öyle olmadı askerden geldi ve peşimi bıraktı. O dönemler resit olmadığım için tek başıma savcilığa gidemiyordum. Aileme de söylemeye korktum bilmiyorlardı. Şimdi eskiye dönüp bakiyorum da keşke aileme durumu anlatsaydım. Adam ya bana bir şey yapsaydı? Ya aileme zarar verseydi? Verilmiş sadakam varmış..
Bence sen benim yaptığım yanlışı yapma ailenle usturuplu bir şwkilde anlat. Evet, kendimden biliyorum aileye boyle bir şey demek çoooook zor ama en iyisi bu. Önlem alırlar...

buram buram arabesk : ) eğer gerçekten böyle bir şey varsa kesinlikle ailene söylemeli, polise, savcılığa müracaat etmelisin vakit kaybetmeden. herkesin yazdığı gibi ergenin ne çevresi olacak da yurtdışında bulacak da off bu ne yav. ne biçim aileler yetiştiriyor bunları anlamıyorum ki, ne filmi izleyip ne yiyip ne içiyorlar ve memleket nereye gidiyor üzülüyorum çok..

Nerede tanıştınız??

Dinsizin hakkından imansız gelir. Güvendiğin bir erkek büyüğüne söyle şöyle iri kıyım yarma bi adam ayarlayın. Gitsin buna 2 çift laf etsin korkma uzar gider. Ben bu yolla şerefsiz patronumdan 1 senede alamadığım maaşımı 1 saatte aldım. Onun havası sana söker. Görsün bi mafya tipli adam topukları kıçına vura vura kaçar. O yaşlar hava civa.

Yaşin 19 ve o yaşlarda aileyle iletisim kuramama kendi isini kendin halletme cabalari vardir. Ama suan ben 25 yasindayim ve o zamanlar ne kadar sacmaladigimi aslinda aileme soylesem konuyu onlarin cozecegni benim zarar gormeyecegimi , herseyi tek basima yapmamam gerektigini ogrendim.

O adamin seni sindirmesine asla ve asla izin verme. Gerekirse polise git ve mesajlari goster.. Ya da psikologa gotur bu canavarligindan kurtulmali.. biran once hallet yoksa canini yakar.

arkadasım acilen şiddet önleme merkezine git. ben şiddet önleme de calışıyorum. bu tarz vakalarımız cok. hakkında tedbir kararı aldırabilirsin.uzaklaştırma kararı.. eger uymazsa o kişi zorlayıcı hapsi var. flört şiddetine maruz kalıyorsun.. sen bilirsin... yapman gereken ailene söyleyip en yakın karakol ya da aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünde kadın hizmetleri birimine gideceksin

Deli deliyi gorunce bayrak kaldirilmis benimde basima bu tarz bir olay geldi.Bir kac kerede ben cinnet gecirdim onun yaninda sonrada yapicagi hic birseyden korkmadigmi ne olursa olsun ailemin hep arkamda oldugunu ve atdigi mesajlari savciliga gostricegimi soyledim hatta ailesine de anlatim durumu tabi sonuc olarakhic birsey yapamadi o deliyse ben dahada deliyim.

Ya ailene söyleyeceksin ya ailene söyleyeceksin.
Başka yolu yok. Sonra ailene birlikte karakola ve savcılığa gideceksiniz.
Bu adam normal değil.
Süreç zor bilyorum ama mücadele edeceksiniz.
Gerekirse ailecek karakolda yatıp kalkacaksınız.

Lüleburgaz da oturyorsun değil mi?Tahmin ettiğim kişiden bahsediyorsun yardimci olacagim.

19 yaşında ne kadar psikopat olabilir allasen? Ergenliğin getirdiği hormonlarla sevgiyi abartmış işte. Mutlaka başa çıkacak birisi bulunur. 19’unda birinin seni yurt dışında şıp diye bulacağına inanıyor musun? Sana böyle göstermiş kendini. Çok gördük kimseden korkum yok diyenleri. Daha beter belaya çatınca yalvarmaya başlarlar. Korkmayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…