önce bir silkelenip kendine gel.
seven, aldatılan kandırılan ilk sen değilsin sonda olmayacaksın.
hayatına giren insanlardan önce nasıl yaşıyordun öyle yaşayacaksın
biran önce toparlanıp derslerine odaklanacaksın, sınavına kadar elinden geleni yapacaksın,
istediğin üniversite veya bölüm her ne ise hep onu düşünüp ona konstre olacaksın,
istediğin bölümün veya üniversitenin kapısından nasıl sevinçle ve gururla girdiğini hayal et,
dünyada erkek kıtlığı yok.. sen okul, iş hayallerini gerçekleştir önce, bunları halledikten sonra kimler kimler çıkacak karşına ne aşklar ne sevdalar yaşayacaksın daha yolun başındasın önünde uzun yıllar var en güzel aşklar çalacak kapını emin ol...
Sinav doneminde ogrenci sinavdan sinav psikolojisinden kacmak icin sacma seylere siginir. (Benim oldu)
Su an yasadigin bu olabilir. Ilk sinav 1 ay sonra galiba. Hazirlanamadigini dusunuyorsan bu seneyi bos ggecirmeden seneye birak sinavi.
Sana su tavsiyeyi verebilirim kendini soyutla.bence.ev okul dersane yap. Surekli arkadaslarinla cevrenle konusma. O zaman kafani dagitacak hic bir etken olmuyor. Ve dershanede cok arkadasin olmasin. Simdi karsi cikan olabilir ama bende senin gibi herseyi kafama takan bir insanim bu sekilde yaparak kazandim okulu. Asosyal ol kisaca. Sık disini lys aylari daha cabuk gidiyor.
Allah yardimcin olsun.
tşkr ederm haklısınız artık bişeyler yapmalıyım.
tavsıyelerın için çok tşskr ederm uglamaya koycam inş yaoabilirm pes etmk yok bu arada senin bölümün ne ne istiyorsun ?
Canim bi gunu kendine ayir gez toz stres at sonra otur dersin basina calis.o kadar yuksek yerlere gelki iki satirlik insansanlara kapak olsun.eminim ki o it senin tirnagin bile olamaz.sen uzulme karisi senden daha kotu durumdaki itin biriyle evlenmis.universite okuyup kendi denginle evleneceksinki basin dik gezesin
yap tabi ki hemde hemen şimdi kapat pc yi doğru dersinin başına geç
bak benim lisede çok samimi olduğum arkadaşlarım vardı onlarda aşk meşk uğruna derslerini aksattılar sınava hazırlanmadılar, benle dalga geçiyorlardı benim erkek arkadaşım felan yoktu sınava hazırlanmayı tercih ettim ben, bana böyle yaşanırmı ya sana da sevgili bulalım diye dalga geçiyorlardı,
ben liseyi bitireli 6 yıl felan oluyor, şimdi o arkadaşlarımın biri evlendi iki tane çocuğu var biri de yolda, bir tanesi de evli kocası aldattı üstelik hamileydi de boşandı şimdi annesinin evinde hem çocuğa bakıp hem markette çalışıyor, diğer arkadaşımda biri ile kaçtı ailesi reddetti nerde kimle ne yapıyor bilmiyoruz, ben ise istediğim bölümü bitirdim bir kaç yıl özel hastanede çalıştım şimdi de kpss sınavına hazırlanıyorum elimde kapı gibi diplomam var, bir zamanlar benimle dalga geçen arkadaşlarım şimdi bana imrenerek bakıyorlar ve ah bu kafamız diyerek kendilerine kızıyorlar, sen kenidini beş yıl sonra nerde nasıl görmek isterdin ? bunu düşün ve lütfen bir an önce derslerine dön......
Ben fen bölümündeyim, daha 2 yılım var ama 10. sınıfım.
Tıp istiyorum inşallah olacak gibi
Birbirimizi motive edersek başarımız katlanır umarım.
degmezmiş ya o kdrda deger vermiştim o kdr sadık tım ki ona anlatamam ya dusundukce kafayı yıcek dereceye geliyorum ama inş atlatcam birazdan ders calışmaya başlıcam inş
helal olsun en güzelini yapmışsınız haklısnız zararın neresınden dönsem kardır bende hemşirelik istiyorum çok istiyorum herkesde çok yakıştırıyor hıcalarım filn sen çok yardımsever sefkatlısın hemşireli çok güzel yaparsın diyor ki bdne çok istiyorum o kıyaftle hayal ediyorum kndimi içim içime sıgmıyor.
Sana yakisanda bu.inan kendimden biliyorum sen yapamazsin basaramazsin bir yerlere gelemezsin diyen insanlara inat elimi neye attimsa kopardim.o laflari diyenler simdi bu kz yarin mllet vekili ildum diye karsimiza cikarsa sasirmayin diyorlar.ego tavan yapti.senin yasadiklarini zamaninda bende yasadim.bunalima girdim banyo bile yapmiyirdum bea.ama simdi bana aci verenler 10 metre yakinimdan gecmeye cekiniyorlar ezikler :)
başarılar canım inş istedgn bölüm olur sana tavsiyem sakın send ebnm gibi aşk islerne fln takılma ders olsun sevgilinde arkadaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?