• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarım bana yardım edin lütfen..:(

Ama böyle yapma, sana o zarar vermiş yeterince, seni incitmiş, sen kendini koru. kendini incitme. kendini bu konuda yalnız bırakma. hepimizin yanlışlaarı olur. heleki bizim yaşlarımızda, hayat daha farklı. sanki karşımızdakinin yalan söylemek için bi nedeni yokmuş gibi düşünürüz. ama var işte. çokşerefsiz var dünyada. çok!

en çok acayıbı gelip kapımda yatardı kaç kez elinde buket buket çıcekelr okul cıkışımda bekledi bana gzleirmn içien bakarak sana kurban olurum gibi o kdr samimi olduguna inandıgım laflar söyledi ki anlatamam hani bendede aptallık nasıl anlamadım evli oldugunu ama her dk arardı saatlerce konusurduk tlf fin ters bişey bulamadım sanki bekar gibiydi en sonunda kendisi itiraf etti olanları

28 yaşındaydı ( tabi oda yalan degilse ) aynı sehirdeydik ama önce netten bulup ekledi tanıstık polis memuruydu beni ikan etmek için atmadıgı taklalar kalmadı.

İnternet malesef hiç güvenilir değil.. :26:
Yaşadıklarına üzüldüm ama bunlar seni yıldırmasın, yıldırmaz da zaten.
Daha çok genciz.
Bu olay senin geleceğini etkilemez ama sınav etkileyecek.
Dershaneye gidiyor musun?:31:

Hanimefendi bizler neden boyle degildik 18 yaslarimizda?
Babamizin bir bakisindan anlardik herseyi. Simdi fazla yapicilar diye bu durumda genclik.

sanki eski nesil çok mükkemmelmiş gibi biz böyle değildik diyorsunuz. hergün bir aldatma aldatılma haberleri duyuyoruz çoğuda otuzlu yaşlarda onlar yeni nesil sanki :ssz:

İnternet malesef hiç güvenilir değil.. :26:
Yaşadıklarına üzüldüm ama bunlar seni yıldırmasın, yıldırmaz da zaten.
Daha çok genciz.
Bu olay senin geleceğini etkilemez ama sınav etkileyecek.
Dershaneye gidiyor musun?:31:

gidiyordum ama bıraktım çnkü derslere grmemeey başladım derslerde uyuyordum surekli byle gidecegiem hiç gtmeyeeym daha iyi dedim

Bu yorum neyin kafasıyla yazılmış ya?
Kusura bakmayın da biz burada neler okuyoruz.
Her insan hata yapabilir.
30 yaşında 40 yaşında tecrübeli aklı başlı kadınlar bile;
Evli ama seviyorum diyerek ilişkilerini devam ettirirlerken,
18 yaşında olmasına rağmen bu arkadaş ilişkisini kesebilmiş.
Mantık ve olgunluk belirtisi bu, yorumlarınızı ya kırmadan yapın ya da yapmayın.
Gerçekten saygı, akıl yaşla ölçülmüyor.:20:

Haklisiniz .. 18 yasinda cok buyuk bir sey basarip evli sevgilisinden ayrilmis.
Ama hala asik,ne olacagi belli olmaz.
Haklisiniz birsey diyemiyorum.
Bundan 20 yil once bebek olumleri haberleri varmiydi hanimefendi? Tuvalette dogurdu atti , yok bebegin basini kesti dolapta sakladi,bu haberler yoktu 20yil once.
Ama ozamanki nesil simdi nasil degistiriyor ritimleri degil mi ?
Sizw bol pohpohlamalar..

en çok acayıbı gelip kapımda yatardı kaç kez elinde buket buket çıcekelr okul cıkışımda bekledi bana gzleirmn içien bakarak sana kurban olurum gibi o kdr samimi olduguna inandıgım laflar söyledi ki anlatamam hani bendede aptallık nasıl anlamadım evli oldugunu ama her dk arardı saatlerce konusurduk tlf fin ters bişey bulamadım sanki bekar gibiydi en sonunda kendisi itiraf etti olanları

size karşı hissettikleri yalan ya da gerçek bir şey diyemem, diyebileceğim tek şey çok yanlış oldukları. ama günümüzde herkes ihanet ediyor artık. evliliklerin çoğu ihanetle sonuçlanmıyor bile,devam ediyor. ve bu beni üzüyor, değerlerimizi kaybediyoruz, gelenekler gidiyor. insanlar basitleşiyor,adileşiyor. aile diye bir şey kalmıyor.. böyle oluyor. sizin yapabileceğiniz tek şey, sünger çekmek tüm hataların,geçmişin üstüne.

gidiyordum ama bıraktım çnkü derslere grmemeey başladım derslerde uyuyordum surekli byle gidecegiem hiç gtmeyeeym daha iyi dedim

Keşke bırakmasaydın ya:26:
Sınava az bir zaman kaldı.
Hangi alandan hazırlanıyorsun?
tm mi mf mi ts mi?

Bundan 20 yil once bebek olumleri haberleri varmiydi hanimefendi? Tuvalette dogurdu atti , yok bebegin basini kesti dolapta sakladi,bu haberler yoktu 20yil once.
Sizw bol pohpohlamalar..

İyi de hata hatadır.
Her nesilde aynı şeyler olmuştur, olacaktır.
Sadece bunlar bize ne kadar yansıtılıyordu, medya ne kadar gelişmişti?
İşte burası tartışılır.
Beşerdir, şaşar.
Birden bire olmuş bir deforme yok ki.
Ona bakarsanız sizin neslinizden önceki nesiller de sizden temizdi.:31:
Neyse hepimizin hakkında hayırlısı, ama kimse kimseyi yargılayamaz.
Masum değiliz hiçbirimiz hesabı:ssz:

Canim ben evliyim kocami oldukca cook seviyorum amma hep sonuna kadar guvenmiyorum paylasmayi hic aklima getiremiyorum hep kuskular icinde yasadim kocamida kiskancliklarimla. Cok bunaltdim bir gun ziqmud die bir unlu yazarin yazdigi yaziyi okudum o gunden kiskancliklarima son koydum o diyoki erkekler siz qadinlardan cok farkli siz basqasini sevmeyide baskasina bakmayida baskasiyla yatmayida ihanet bilirsiniz oysa erkekler yuzyillardir yalnizca baskasini sevmeyi ihanet bilirler ve bunu siz deyisemessiniz

acılarının senı guclendırmesi lazm. unutma unıve gırdıgınde guzel bı ortam senı beklıyor olacak, nankor sevgılını aklına bıle getırmessn orda emın ol.. bunu dusun gelecegını dusun calıs cabala.. kendıne guvenın nasıl gelıyor gor bak..

Sizw bol pohpohlamalar..

ben yanlış anlaşıldım evet sevdim haal tam olarak içimde bitiremedim ama asla bilerek devam ettrmedim hatta kendisi itiraf etti ilk başlard abir hevestn ama seni tanıyınca aşık oldum bırakamam artık seni ama ben evliyim istersen boşanırım dedi ama ben asla senin gibi bryle olamam bidaha sakın arama deyip agzıma geleni syledim ayrıldım hala beni arıyor numaramı degştiriyorum buluyor ama hiç bi sekilde taız vermiyorum allah krkum var karısına yazık

acılarının senı guclendırmesi lazm. unutma unıve gırdıgınde guzel bı ortam senı beklıyor olacak, nankor sevgılını aklına bıle getırmessn orda emın ol.. bunu dusun gelecegını dusun calıs cabala.. kendıne guvenın nasıl gelıyor gor bak..

evet bende onun için istyrm yaşadıkalrımın inadına çok mutlu olmak istiyorum

Canim ben evliyim kocami oldukca cook seviyorum amma hep sonuna kadar guvenmiyorum paylasmayi hic aklima getiremiyorum hep kuskular icinde yasadim kocamida kiskancliklarimla. Cok bunaltdim bir gun ziqmud die bir unlu yazarin yazdigi yaziyi okudum o gunden kiskancliklarima son koydum o diyoki erkekler siz qadinlardan cok farkli siz basqasini sevmeyide baskasina bakmayida baskasiyla yatmayida ihanet bilirsiniz oysa erkekler yuzyillardir yalnizca baskasini sevmeyi ihanet bilirler ve bunu siz deyisemessiniz

allah mutlulugunzu daım etsın ama erkkler çok farklı anlasılamaz ve gerçkten cok kötüler

mf alanından hazırlnıyroum ve hemşirelik istiyorum ama zor bu gidişatla

Ygsde çok zorlanacağını düşünmüyorum ben ya...
Biraz kendini sıksan aslında 1,5 ayda tamamlanabilir.
Lys için de zamanın var ve kendi alanın yıllardır dersini görüyorsun.
Onda başarın zaten daha yüksek olacaktır.
Kendini hiç sıkma.
Bence sen şimdi önüne her dersin konu anlatım kitabını diz.
Konu başlıklarına bak.
Tam olan konunun başına tik koy
Eksikleri bir kenara çıkart. Her ders için yap bunu.
Sonra da kendine bir program çıkart.
Haftalık olsun bu programlar ve kesinlikle esnek olsun saat koyma.
Mesela her hafta her dersten iki konu bitirebilir misin?
Azim yap hırs yap gör bak nasıl da olur.
Bir de sayısal öğrencisisin şansın çok büyük konuyu öğrendiysen az bir pratikle yine hatırlarsın.
Sana gönülden başarılar diliyorum, azcık sık kendini gör bak her şey nasıl yoluna girecek.
Başarmanın tadı çok başka, başardıkça kendine güvenin de mutluluğun da yerine gelecek:71:

Vay be çok iyi söylemiş cidden..
Paylaşım için çok teşekkürler..
Size mutluluklar ömür boyu inşallah:71:

Ygsde çok zorlanacağını düşünmüyorum ben ya...
Biraz kendini sıksan aslında 1,5 ayda tamamlanabilir.
Lys için de zamanın var ve kendi alanın yıllardır dersini görüyorsun.
Onda başarın zaten daha yüksek olacaktır.
Kendini hiç sıkma.
Bence sen şimdi önüne her dersin konu anlatım kitabını diz.
Konu başlıklarına bak.
Tam olan konunun başına tik koy
Eksikleri bir kenara çıkart. Her ders için yap bunu.
Sonra da kendine bir program çıkart.
Haftalık olsun bu programlar ve kesinlikle esnek olsun saat koyma.
Mesela her hafta her dersten iki konu bitirebilir misin?
Azim yap hırs yap gör bak nasıl da olur.
Bir de sayısal öğrencisisin şansın çok büyük konuyu öğrendiysen az bir pratikle yine hatırlarsın.
Sana gönülden başarılar diliyorum, azcık sık kendini gör bak her şey nasıl yoluna girecek.
Başarmanın tadı çok başka, başardıkça kendine güvenin de mutluluğun da yerine gelecek:71:

tavsıyelerın için çok tşskr ederm uglamaya koycam inş yaoabilirm pes etmk yok bu arada senin bölümün ne ne istiyorsun ?

Biraz acımasızca gelebilir yorumum ama gerçekleri söyleyeceğim kendimce.
Bak ben de 19 yaşındayım.
Ama sendeki mantığı anlayamıyorum. Büyük konuşmuyorum elbette ama yaptıkların çok ters bana göre.
28 yaşındaki adam senin okulunun kapısında çiçeklerle bekliyor,her gün arıyor canım aşkım cicim bunlara eyvallah ama evli olduğunu öğrenince mi şaşırıyorsun. 28 yaşındaki bir adam 18 yaşında lise öğrencisi bir kıza böyle davranıyorsa ben o adamın aklından da niyetinden de şüphe ederim.
O adamın o halde kapı önünde beklediği geliyor gözümün önüne çok çirkin. Yanlış anlama sevmek sevilmek çirkin değil sizin ilişkiniz çirkin olan.
Aradaki 10 yaş değil mesele. Mesele konumlarınız. Ve şimdi ders çalışamıyorum diyorsun eski sevgili sorunlarım var diyorsun.
Tabi çalışamazsın. Şimdiye kadar aşk(!) sevgi böceğiyken aklına ders geliyor muydu?
Şimdi yalanları gördün maske düştü ve gerçeklerle yüzleştin. Gerçek tokat gibi çarptı yüzüne.
Ders çalışman gereken zamanda başka işlerle meşguldün. Ben sevme sevilme demiyorum ama her şeyin bir adabı var.
Olan olmuş şimdi zararın neresinden dönülse kârdır mantığıyla önüne bak.
Erkeklerden fayda bekleme, çalış, oku mesleğini eline al bir erkeğe muhtaç olma hakeza kimseye muhtaç olma.
Aşk, sevgi falan filan sonra gerisi gelir hep.
Aileni düşün kendini düşün derslerine odaklan artık. Silkelen ve kendine gel.

önce bir silkelenip kendine gel.
seven, aldatılan kandırılan ilk sen değilsin sonda olmayacaksın.
hayatına giren insanlardan önce nasıl yaşıyordun öyle yaşayacaksın
biran önce toparlanıp derslerine odaklanacaksın, sınavına kadar elinden geleni yapacaksın,
istediğin üniversite veya bölüm her ne ise hep onu düşünüp ona konstre olacaksın,
istediğin bölümün veya üniversitenin kapısından nasıl sevinçle ve gururla girdiğini hayal et,
dünyada erkek kıtlığı yok.. sen okul, iş hayallerini gerçekleştir önce, bunları halledikten sonra kimler kimler çıkacak karşına ne aşklar ne sevdalar yaşayacaksın daha yolun başındasın önünde uzun yıllar var en güzel aşklar çalacak kapını emin ol...

Back